ומכיוון שאני חולה,

אפרת P

New member
../images/Emo65.gifומכיוון שאני חולה,../images/Emo112.gif

ולא אצליח להחזיק את עצמי ערה עד 12 ובכל זאת, מעוניינת לשמור לעצמי את הזכות לאחל, ראשונה,
מזל טוב
לאיש הטוב של הפורום (והעולם) הלא הוא -רז! רז, אחד מחלקיה העיקריים של נשמתי, שיהיה לך יומולדת שמח
ובכלל, שיהיה לך שמח. הרבה מזל, הצלחה, אושר, כיף, אהבה, מוזיקה טובה ועוד דברים כאלו שנהנים מהם. תמשיך להיות מדהים כמו שאתה ותעריך את עצמך, כי אתה באמת ובתמים שווה את זה. אז, בהמון לבבות בלונים וחיוכים,
אני אאחל לך לילה טוב וגיל 17 שמח ושתשמח. אוהבת אותך עד קצה גבול היכולת, איפרת

עדי D

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifרעזז:)

האיש והמצלמה. שיהיה המון מזל טובב בנאדםם. עד 120 ואם בא לך גם יותר
המון אושר
ועושר
בריאות
וכושר!
[נו לא מצאתי תמונה של כושרO:] בכל מקרהה.. שכלל מה שתרצה יתגשםם והמון בהצלחה בכל מה שתרצה! ושתמשיך להיות כזה ילד מקסים
ובקיצור- מזל טוב בנאדם

לאיור

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

רעזז... מזלל -טוב!! עד 120.. תהיה מאושר, המון הצלחה ימולדת שמח

a d i 8

New member
רעזזזזז../images/Emo9.gif

המוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוב!!
אושר
עושר
ומוזיקה
שתהנה בחיים שלך,ושתעבור בקלות את הקטעים הפחות כיפיים[אממבגרויותאממ
] עד 1567!חחחחחח עדי

../images/Emo121.gifזונה../images/Emo10.gif

תיכננתי להתחיל לכתוב את ההודעה בעשרה ל12 כדי לשלוח ב00:00
לאמשנה... רזסקי, משוש חיי! ליפיונר בהווה ובעתיד צלם דגול אתה לא, אבל אתה נהנה לחשוב שכן.. אז-שיואו רעז אתה כזה צלם כאילו מדהים!!!!!!!! הרבה מצלמות SLR אמיתיות ולא רק בצורה, עדשות אופטיות מטורפות באורך הגלות, פלאש שמסנוור פילים וכמובן כרטיס צלם להופעות של היהודים <חרוז!> מצטער על הקטע של יום הסטודנט, אני עוד אפצה אותך באיזו הופעה.. מבטיח
אז הרבה הרבה מזלות טובות ומזלים טובים תוציא רישיון ותשתדל לא לדרוס פינגווינים בדרך ממממממממממממ אה Sweet Sixteen Plus One Year נכון כשאומרים לבנות סוויט סיקסטין זה תמיד הרגשה כאילו רוצים להגיד "מזל טוב מתוקה, הגיע הזמן לאבד משהו.." ?
הרבה הצלחה והופעות טובות:)

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifרעעעעעז|מצלמה|

מזלטוב ילדון :]]] המון אושר וכלזה

מיכמיך3

New member
אז אחרי שכולם קצת הקדימו אני ממשיכה את בנצי..

רזז.. שיהיה הרבה מזל טוב
שיהיה הרבה אושר, שמחה ובריאות
מקווה לראות אותך במפגש שיתקיים [בעזרת השם] בחופש.

B a m b o o k

New member
רזקייי../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך יומולדת נפלא
המון המון מזל טוב
שתזכה לעבור את הטסט הראשון שלך בהצלחה (אהמ) שכולנו נזכה לחיות בשלווה ולא בפחד לצאת מהבית (למרות שאני נורא רחוקה..) ואממ כל מה שאתה מאחל לעצמך תאחל גם ממני
אוהבת המון המון המון, צליל

רזרזרז../images/Emo23.gif

מזל טוב יום הולדת שמח חיי מותרות, עד מתי שצריך וזכור- הכל לטובה (; האפי בירסדיי

dsol

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב :../images/Emo65.gif_../images/Emo189.gif

MarVanS

New member
DD: מזל טוב!~

טוב, ממ, אני לא מכירה אותך, אבל, זה לא אומר שאני לא יכולה לאחל ברכבה, נכון? O: אז ככה, שיהיה לך רק טוב שתאהב את החיים והם אותך שתצחק, תחייך, תחשוב, תשמח, תהנה, תחבק, תלמד, תנסה וגם תצליח. :) אבל! בלי להיות עצובים לפעמים, לא נוכל לדעת מה זה כל הדברים הטובים, שכתבתי למעלה. אז אל תשכח, שגם לפעמים, מותר לבכות ולהיות עצובים. אבל לא יותר מדיי, כן?! D; מזזזללללל טווווובבב

revi XD

New member
מזלל טובבב!!!@,@ ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון המון מזל טובב!!!!!!!!! תנצל את הגיל.... הזדמנות חד פעמית להיות בן 17!!!

גוטשה

New member
רז ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח! שבעזרת השם תזכה למצוות :> אתה מה זה מאמי, באמת. מזל טוב!

animal bar

New member
רעז!!!!מזל''ט../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo211.gif

AvtipuS

New member
תודה תודה

לכל מי שהגיב [והתכוון לזה],לכל מי ששלח SMS [והתכוון לזה.], לכל מי ששלח הודעות במסנג'ר [והתכוון לזה]. הייתי בטוח שאני אספיק להגיב לפני שיעבור היום אבל עשו לי הפתעה אז זה עיקב אותי באיזה שעה וחצי
[מאיה סורי שנעלמתי.] היום התחיל גרוע [ממספר סיבות שהבהירו לי כמה דברים על אנשים] אבל השתפר מרגע לדודלי ונגמר בפאנן
אז יאללה 17...[איזה גיל מעפן. 16 זה קטן-גדול, 18 זה גדול. 17 זה תקוע באמצע כזה...] ומזל טוב לחבר שלי שהוא תימני [לא.] וחוגג היום [15.6] 18!

למעלה