חגיגות יומולדת שבוע לפורום

PORCUPINE

New member
../images/Emo65.gifחגיגות יומולדת שבוע לפורום../images/Emo41.gif

הפורום בן שבוע!
וזה הזמן שלכם לשפוך את כל מה שאתם חושבים על מה שמתרחש פה, על מה לא מתרחש פה, ומה הייתם רוצים לראות פה יותר, או לא לראות בכלל! יאאאלה, שפכו ת´לב!!!!

מממ....

קודם כל-ישנם כבר 5 עמודים מלאים...שזה נראה לי דיי מכובד בשביל שבוע
. מה הייתי רוצה לראות פה יותר..? המלצות למוסיקה אלטרנטיבית מכל הגוונים ולאו דווקא רוק,אבל זה כמובן תלוי במשתתפים... הייתי רוצה-כשאנשות ואנשים ממליצים על משהו (לא משנה כמה הוא ידוע ומוכר) שיפרטו יסבירו ינסו להגדיר,יספרו על אתרים...כמה שיכולים (ורוצות) (יתנו קישורים כשאפשר) כמובן שיש שעושים את זה-אבל תמיד טוב להרחיב
אממ...שלא יזרקו הודעות סתמיות,ובמיוחד כאלו שמיועדות להעליב,לקטול.. -מגזין שבועי הוא רעיון מעולה בעיני-ואוליי אפילו סיכום שבועי. אני מניחה שזהו בינתיים.

Esmena

New member
כן, גם אני שמתי לב שיש קיבוע מסוים

על "רוק" ו"להקות".

HandsomeDevil

New member
גם לי זה דיי מציק.

בכלל, שיהיו הודעות יותר רציניות, ארוכות כאלה, איכותיות, עם קישור ותמונות. שאנשים שייכנסו לפה ויגידו "או, הנה פורום מושקע, עם אנשים רציניים, לא כמו כל שאר הפורומים בתפוז". זה יהיה נחמד

Gevakumon

New member
פיספסתי קצת

את הקטע של הניימדרופינג, על מה מדובר בדיוק...?

ניימדרופינג

זה כשמציינים שמות של אמנים בלי לפרט עליהם. דוגמה: "מישהו יכול להמליץ לי על להקה טובה?" תשובה: "כן, X" np: tenacious d - tribute

אנה-

New member
מה רע בזה??

חוץ מזה שלפי ההודעות כבר אפשר פחות או יותר לדעת איזה סגנון ולהקות כל אחד פה יאהב ומן הסתם כשממליצים לו על להקה לוקחים הכל בחשבון... וזה לא שמישהו ילך ויקנה דיסק בלי לשמוע חלק מהשירים.. אז נותנים המלצות ומי שאוהב אוהב.. לא יודעת..:)

PORCUPINE

New member
זהו? חוץ מזה הכל טוב? ../images/Emo110.gif

לא מתחשק לכם לערוף כמה ראשים?

אתה רוצה בכוח שנתלונן? ../images/Emo13.gif

אתה יכול גם כן לשטוח קובלנות שונות על דברים שמפריעים לך...

PORCUPINE

New member
אני פשוט לומד מכם מה אפשר

להוסיף, להוריד וכו´. התגובות שלכם לגבי הפורום נורא עוזרות.

טוב, מצאתי שתיי תלונות: :)

לא תלונות איומות, אבל ניסיתי
1. אתה ממהר מאוד להכניס שירשורים לטאג ליין, אני חושבת שצריך לחכות שדברים יתפתחו קצת, יצטרפו יותר אנשים, כדיי שניצור רושם של פורום גאוני ומעמיק
2. בקשר לסקר: נתת שתי אפשריות-או שהניימדרופינג סביל, או שהוא זוועת הזוועות, והמצב הגיע לשיוויון
אני חושבת שבכל זאת כדאי להמנע מניימדרופיג,אף אחד לא דורש או זקוק לזה ממש. זה הרבה יותר מזיק ממועיל(?) (רואה שניסיתי?)

רגע, רגע, פורקיופיין מה עשית???

שמת את ההודעה שלי על ביורק במאמרים????? זה היה וידוי רגשני-לא מאמר!!! מאמר אמור לספר את תולדותיה וקורותיה, מנקודת מבט קצת יותר ביקורתית,ומשכילה מוסיקלית, ואני? פיצפונתי (מלשון קטונתי
) כתבתי הודעה באישון לילה, לא התחייבתי לחתום את חותמי לדורות הבאים ):

ועוד שאלה: הודעות יורדות כאן בקצב

מטורף!! אי אפשר להאט את זה, או לתת יותר הודעות ראשיות לדף?

off לפורקיופיין

כל אחת והביורק שלה/בערך מאמר בשבילי ביורק היא לחיות בצורה מוסיקלית יותר, אפשר לגדול ולהתבגר ולעשות את כל הדברים האחראים שצריך-ועדיין להסתכל על כל פיסת חיים בפליאה של בת 3. מן אגדה על אישה מטורפת וחיננית שחיה בצפון הרחוק מעבר לאוקיאנוסים איפה שיש אינסוף שלג ואיילי צפון ולוויתנים ואורורה בריאלס ושמש חצות, (שבשביל ילדת מדבר כמוני זה הדבר הכי משונה בעולם)שמספרת לי על כל היופי והתנועה בחיים,גם כשזה כואב וצווח ונאנק וסובל וילדותי זה כל כך כל כך יפה. גם כשהיא עושה דברים פחות מענינים-אני סובלנית,אני פשוט כבר מאמינה לה. ועכשיו לסקירת האלבומים שפגשתי (וגם אלה שלא) 1977 bjork -הראשון שלה. מסתבר שהיא היתה ילדת-פלא באיסלנד. ביורק פיצפונת בת 12-ואלבום פופי מצועצע וסכריני-שאני יכולה להישבע שמעלה את רמת הסוכר בדם. 1983 miranda -אלבום פאנק רוק עלום ולא ידוע. 1984-the eye ביורק חוברת ללהקת KUKL(=כישוף/מכשפה) 1986 holidays in europe - אלבום מאוד חביב צווחני ומבולגן. אזהרה-לשמוע רק במצבים נפשיים/מנטלים כאוטיים-רק אז הוא נשמע מאוד הגיוני ובמקום. בוקי מבולקי כזה :) 1988-kukl משנים הרכב והופכים לSugaR cUbes , ומוציאים את האלבום lifes too good: אלבום מומלץ וחמוד במיוחד-פאנק-רוק ידידותי ואנרגטי ומקצבים סוחפים. שירים אהובים-1 birthday-אני יכולה לבכות מכמה שהוא מרגש,ביזארי ועם הצרחות הכי מלהיבות שיצאו מהשמיים עם המון המון לב. הוא מספר על ילדה שבדיוק היום היא בת5, היא שומרת עכבישים בכיסים ואוספת כנפי זבובים בצנצנת. (:) 2 deus (לשמוע את רימקס 17!!)יפיפה ומצחיק ופשוט עושה טוב. "deus (=אלוהים) לא קיים-אבל אם כן הוא חי על הענן הכי גבוה ושמן שם למעלה.." 1989 here today tomorrow next week ) שני אלבומים נוספים של השוגרקיובס 1992 stick around for joy שלא שמעתי-אבל השמועה היא שהם קיבלו ביקורות גרועות ושקעו אל הנשייה. ...טוב המשך יבוא...(שלא תימחק לי ההודעה)

המשך לפורקיופיין.

1993-debut -ביורק באלבום בכורה עם צליל דאנסי-האוסי חדשני שנתמך בשירים יפים ומלאי חדווה ורגש(ברובם) כדאי לקרוא את המילים. שירים אהובים: 1 human behavior 2 come to me- שיר מערסל עם כל המילים הנכונות כשעצובים. 3 the anchor song יש עוד כמה נהדרים, ובכלל האלבום הזה מזכיר לי פיקסים קטנים וצחקקנים שמוליכים אותי שולל ביער. 1994-1990 gling glo אלבום שיצא בין לבין,מכיל קטעים ג´אזיים באיסלנדית כבדה ומודגשת-חלקם נהדרים,וחלקם סתמיים ומיושנים. 1995 -post ממשיך את דביוט ומוסיף יותר קטעים אינסטרומנטליים. מכיל כמה שירים אהובים ביותר: 1 hyperballad 2 the modern things -סיפור קטנטן שעשוי נורא יפה:"כל הדברים המודרנים כמו מכוניות וכו´ תמיד היו קיימים, הם רק התחבאו בהר,מקשיבים לכל הצלילים המרגיזים של אנשים ודינוזאורים מכרכרים בחוץ" 3 possibly mybe -שיר חושני ומשגע 4 isobel 5 its oh so quiet מחווה מתפוצצת לביג בנדס של שנות ה-20´(zing boom!) 6 headphones-להקשיב טוב טוב ובשקט. 1997 homogenic- מתוכו שמעתי רק את joga המהמם והמרעיש, מאוד גדול עם ליווי כלי מיתר ובעיקר כינורות. 2000 salmasonges -ביורק בתור סלמה בסרט "רוקדת בחשיכה" (שדרך אגב היא הסיבה הכי טובה לצפות בסרט המניפלטיבי הנ"ל) כמה שירים מפעימים וקצבים וקרקושים תעשייתים(בשיר cvalda) שירים אהובים במיוחד: 1 ive seen it all (דואט עם תום יורק) 2 new world 2001 vespertine- האלבום העדין והשקט ביותר שלה,עם פיכפוכים אלקטרוניים עדינים וצלילים לא מזוהים, מתמשך וחוזר על עצמו קצת יותר מידי, אבל יש בו כמה קטעים מינורים של קסם אמיתי. כאן היא כבר אימהית וילדית בבת אחת. אהובים במיוחד: 1 frosty קטע קסילופוני פצפון. 2 its not up to you 3 cocoon-על אהבה.מתפתל וחושני ועוטף ומשחק באוויר(הקליפ פשוט מושלם) 4 הרימיקס של undo -שומעים כשהיא מחייכת. 5 papan poetry * הערה-כל השירים המומלצים,הם פשוט השירים האהובים עליי והזכורים לי ביותר, אני לא יודעת אם הם המלצה לכלל. (וגם כמובן היא עשתה עשרות רבות רימיקסים,וסינגלים ועבדה עם אנשים שונים ומפורסמים-אבל אני לא יודעת מי ומה, אני לא מבינה במוסיקה...אז עזבו אותי בבקשה :).)

הערה-בקשה-

אם אתה מחליט לצרף את המאמר, בבקשה תוסיף לו תמונה מהקליפ פייגן פואטרי (ולא את התמונה המקורית ששמת)-
אם אפשר -בבקשה בבקשה!!!

למעלה