חדשים

miss boscorelli

New member
היי

אני חדשה בפורום... וחולה על אלי ומריאנו
והם נותנים הרבה כבודדד לנתניה
הם היו אצלנו לפני שנתיים בבית ספר(יחד עם אסי וגורי, ואדיר מילר) והם פשוט קורעים מצחוק
וסוף סוף פתחו פורום לשתי האנשים המוכשרים האלה

MaAyAn MaRiAnO

New member
תקשיבו ותקשיבו טובבבבב

טוב אז ככה אני חדשה פה אבל אני חייבת להגיד שאני חושבת שמריאנו הוא אחד מהאנשים הכי חמודים ויפים שיש בארץ הזאת....... אני מטורפת עליו!! ותודה לאל, בעזרת הרבה מאמץ השגתי את המספר פלאפון שלו ודיברתי איתו והוא הכי מתוק שבעולם ולא סנוב בכלל בכלל ודיבר איתי כאילו אנחנו מכירים שנים... אני מטורפת עליו!! גם יצא לי לדבר איתו מאחורי הקלעים וגם הייתי בהופעה שלו ושל אלי והם ירדו עליי ועל חברה שלי כל ההופעה איזה מתוקים!! ואז מריאנו הזמין אותנו למאחורי הקלעים הוא ממש נשמה ומריאנו אם אתה רואה את זה אני מטורפת עלייך ואתה הבן אדם הכי מוכשר, חתיך, חמוד ובעיקר - מצחייייייייק שיש במדינה הזאת!! אני א-ו-ה-ב-ת אותך!!!! מוואההההההההה!!

סניילית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אני לינוי הם באמת מתוקים

ברוכה הבאה!

נכון את צודקת ב100 אחוז הם שתיהם קורעים ומתוקים!!!! תהני לך בפורום והשתלבות נעימה... ברור שהם נותנים כבוד לנתניה כי הם נתנייתים במקור!
איזה בית ספר את? ומתי הם היו?

ברוכה הבאה!

נכון את צודקת ב100 אחוז הם שתיהם קורעים ומתוקים!!!! תהני לך בפורום והשתלבות נעימה... ברור שהם נותנים כבוד לנתניה כי הם נתנייתים במקור!
איזה בית ספר את? ומתי הם היו?

miss boscorelli

New member
תודה תודה!!!

וכל אלה ששאלו... קוראים לי נורית ואני בת 17.5 והם היו בבית ספר (השם של הבית ספר: "אלדד") שלנו לפני שנתיים בערך...

למעלה