חצי שנה של פורום מדהים

../images/Emo65.gifחצי שנה של פורום מדהים../images/Emo65.gif

היום בדיוק לפני חצי שנה, נסעתי למשרדים של תפוז אנשים
ביחד עם אתי ומיכלי, כולי לחוצה בטירוף! נכנסתי לפגישה עם רינת [המנהלת אשכול לשעבר] והתחלתי לספר.... איך הגעתי למוסיקה של נועם, ומה אני רוצה מהפורום הזה.. ומה המטרות שלי, והחזון שלי
בגדול רינת רצתה להבין מיזה הנועם פנחסוב הזה שאני כל כך מתלהבת ממנו, אז סיפרתי לה גם עליו, ונראה לי רק מאיך שדיברתי עליו, בכ"כ התרגשות, היא התחילה לצחוק עלי ואמרה שזה בסדר.. והיא מכירה את זה והיא פגשה כבר בנות כמוני מפורום יואב דגני
ואז היו כל מיני עניינים סידוריים לא מעניינים, היא הסבירה לי איך הכל הולך, על מה אני צריכה לדווח, מתי אני יכולה לחסום משתמש מהפורום!! חח סתם
וזהו, קיבלנו מספר סקסי כזה -
2031 והיא אמרה שלכל שאלה ובקשה ושטויות, אני מוזמנת לפנות אליה והדלת שלה תמיד פתוחה לרעיונות ודברים חדשים... יצאתי מהפגישה, ופגשתי שוב את מיכלי ואתי המתוקות שבאו איתי
יצאתי מחוץ למשרדים, קניתי נסטי [כן כן!] ופשוט לא הפסקתי להתלהב "יש לנו פורום!!1" והייתי מאושרת :) ואז עבר לו כל היום, והגענו אני ומיכלי לראשון ממש מאוחר בלילה אחרי יום מתיש והזוי לגמרי.. דיברנו עם נועם והודענו לו על הבשורה
והוא גם היה ממש מאושר, וממש פרגן והיה מקסים כהרגלו... ואני רק לא הבנתי דבר אחד. איך הכל קרה כל כך מהר, רק לפני חודשיים ומשהו שמעתי את השיר הראשון של נועם במייספייס, והכל קרה כל כך מהר! פתאום אני מנהלת פורום נועם פנחסוב... אני חייבת להגיד שכל זה לא היה קורה בלי עזרה של מישהי, אז זאת הזדמנות גם להתנצל וגם להגיד תודה ללי, שדחפה אותי מהר מאוד למקום הזה ופרגנה לי למרות הכל!!
התרגשתי, ולקחתי את עצמי בידיים.. והתחלתי להרים את הפורום, ולפרסם אותו בכל מקום ולעשות פינות מגניבות וצחוקים ולהביא אנשים חדשים
ובחצי שנה, כל כך הרבה חוויות
, כל כך הרבה צחוקים, רכילויות, הופעות
, ביצועים, שירים
, סקיצות, פינות, הודעות לא מוסברות
, ובעיקר אנשים חדשים שזכיתי להכיר!!
אני חושבת שזה נפלא, ואני מקווה שזה ימשיך ככה תמיד תמיד... כי מגיע לכולנו, על השקעה שלנו, על הפרגון שלנו... והכי הכי מגיע לנועם, שבלעדיו כל זה בכלל לא היה קורה. והוא מוכשר, ומוסיקאי מדהים, נותן השראה, מרגש... ומחבק כשצריך, ומעלה לנו חיוך על הפנים כל פעם מחדש הפורום הזה בשבילי הוא סוג של בית, לפרוק ולהתרגש, ולהחליף חוויות.. הוא בא לי בטיימינג מצויין, היו תקופות שהפורום הזה היה הדבר היחיד שהעלה לי חיוך
אז אני באמת מאחלת לכולנו שגם נחגוג שנה, ושנתיים ושלוש ועוד הרבה הרבה שנים של מוסיקה, התרגשות ואהבה... אני באמת אוהבת את כולכן [ואם יש פה בנים שקוראים בסתר, גם אתכם.] ואני מקווה שאני אחזק את הקשרים שלי עם כולכן! ונכון שהופעות זאת הזדמנות מעולה להיפגש, אבל אפשר גם לפעמים סתם ככה
אני מקווה שאתן יודעות שאני לפחות תמיד פה. יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד.
הילי.

חצי שנה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני אומנם לא פה כל החצי שנה אבל לא צריך להיות קטנונים :) פשוט כיף לי להיות חלק מהפורום הזה.... האנשים פה מדהימים.. בכל אופן מי שיצא לי להכיר... אני שמחה שיוצא לי להיות חלק מהפורום הזה ובכלל ללכת להופעות של נועם,ולהכיר את המוסיקה של נועם,זה כבר כיף גדול, זה עושה לי טוב על הלב.. להחשף למוסיקה כזו,ולפורום כזו! אז תודה רבה על הכל.. כיף להכנס לפורום מי יתן ונחגוג הרבה יותר מחצי שנה :)) אוהבת אותכם=] נ.ב הילי ריגשת אותי במה שכתבת ותזכרי שאני אוהבת אותך :)

אני ממש חלק מהיסטורית פתיחת הפורום../images/Emo6.gif

חח באמת היה יום ממש כיפי.. יום לפני כן הייתי עם מיכלי בהופעה של עברי ואז נפגשנו עם הילי בתחנת רכבת. וראינו את המשקפיים החדשות והיפות של הילי התלהבנו התחבקנו.. ואז לקחתי את עצמנו לרמת גן למשרדי תפוז.. שם חיכינו אני ומיכל להילי ומיד כשיצאנו הילי קנתה לי נסטי.. אתן לא שתיתן ימעצבנות!! נגמר לי העודף והייתי צמאה והתעקשתן לקנות לי נסטי .. חמודות!! יש גם תמונות משם.. אז יאללה
לגבי הפורום.. באמת חיי פה ומגניב וכל הכבוד לכולם! אני תמיד פה קוראת ומגיבה לעיתים. יש פה אנשים נחמדים
ונועם.. תעשה לי דמעות יבשות!! אני נדבקתי לשיר הזה!
הילי אני תפוז ונסטי

החצי שנה הזאת עברה כ''כ מהר

שזה לא נתפס ואני מסתכלת אחורה.. כמה עברתי בחצי השנה הזאת, כמה אנחנו עברנו..זה מחמם לי את הלב. אני מקווה שרק נמשיך להתפתח ושכולםםםםםם ידעו מי זה נועם ויתאהבו במוזיקה.. אני מאחלת לנו ולנועם המון המון מזל טוב!... והמון הצלחה ושנחווה ביחד עוד המון רגעים יפים כאלה.
אני גם רוצה(ובלי שום קשר שהיא חברה שלי)להגיד כל הכבוד להילי שאני נדהמת כל פעם מחדש מהמסירות שלה ומהעבודה המעולה שהיא עושה שרואים שהכל בא מהלב, ויש לה בהחלט לב רחב
באמת שזה מדהים אותי.. אין הרבה אנשים כמוך אוהבת
אז המון איחולים חיבוקים נשיקות וחיוכים מיכלי:)

../images/Emo126.gifהילי, מדהימה אחת!../images/Emo47.gif

איך אפשר שלא להגיב לך על השרשור הזה? אני גאה בך, וכלכך שמחה שלפורום הזה יש אותך כמנהלת. אוהבת אותך עד אינסוף ובטוחה שיהיו לפורום הזה עוד המון חצאי שנים ושנים!

המחצללת

New member
הפורום הכי מדהים שיש.. אין לי ספק! ../images/Emo65.gif

הילי, אין לך מושג איזה הודעה מרגשת כתבת. באמת.. הצלחת לרגש אותי כל כך. :) תודה ענקית לך, על כל ההשקעה, הנאמנות, ההתמדה, וכמובן- האהבה. בכלל, כל הסיפור כל כך מרגש, ובמיוחד מרגש אותי לקרוא כל פעם מחדש איך כל אחד מאיתנו הכיר את נועם. ובעזרת ה', יכירו אותו עוד רבים. והפורום היקר שלנו, יחגוג לו רק חצאי שנים, אלה שנים.. והרבה. ומי ייתן והוא ימשיך להיות פעיל, מחמם, מחבק, מרענן, תומך וכמובן - אוהב. אוהבת אותך הילי, וכמובן את כל שאר הבנות. אל תשכחו אף פעם- 2031- יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד. ספיר.

../images/Emo65.gif חצי שנה לפורום

וואו, זה מדהים כמה מהר עברה החצי שנה הזו....... אני גאה ושמחה להיות חלק מהפורום המדהים הזה שכל כך משמעותי בשבילי..... הפורום הפך לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי, גם אחרי יום קשה ומייאש אני מוצאת את עצמי פותחת את המחשב לבדוק מה היה פה כשלא הייתי. בחצי שנה הזו הכרתי המון אנשים מדהימים שאני יודעת שלא הייתי מכירה באף מקום אחר ואני כל כך שמחה שיצא לי להכיר כל אחת מכן. עברנו המון ביחד כפורום ועם נועם. היום ראיתי שוב את הסרט שעשינו על נועם (שבקרוב חוגג שנה) ופתאום הבנתי כמה זמן עבר, כמה דברים השתנו מאז זה מקסים ומרגש. אני אוהבת את כולכן אחת אחת,
דנה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifואווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

מזל טוב
מזל טוב לנועם, לך (הילי..) ולנו לכולנו!=) כן ירבו זמנים כאלו!! (לא זנחתי!! האינטרנט התקלקל ואח"כ נקלטתי לעבודה במוטורולה-מפעל- ולא היה לי זמן לנדנד לאבא שיתקן ת'מחשב..
)..

Miny2

New member
../images/Emo13.gif

ואיי..כ"כ הרבה זמן..|הלם| האמת היא שאני פה רק אולי חודשיים או חודש וחצי והזמן פשוט טס לי.. הילי ממש נגעת בי עם כל מה שכתבת.. כל כך אכפת לך מהפורום, רואים את זה במסירות שלך לפורום והכי רואים את זה בזה שפתחת את הפורום עצמו..תודה על הכל!
שנזכה בעזרת ה' יתברך לחגוג עוד המון חצאי שנים ושנים בפורום
וכמובן איך לא, לשבת ביחד בהופעות של נועם עם הדיסק שלו ביד ולצחוק ולהתרגש ביחד! מזל טוב לכולם,למשתמשים להילי וכמובן לנועם..
שנה טובה לכולם נשיקות וחיבוקים גדולים..

למעלה