יואב, אני פה בגלל נדב..

mishmish19

New member
../images/Emo65.gif יואב, אני פה בגלל נדב..

מזל טוב על הפורום החדש.. אני טל, בת 19 וחצי, מרחובות (דהה.. או שלא..), בצבא.. :) אני מאוד מקווה שהפורום יצליח וישגשג ויפרח ושתהנה מזה כמה שאפשר:) נשתמע, טל. # האיציק שלי: 9407135

yoavl1

New member
היי טל !

הבטתי בדף שלך בסטייג´.... מדהים! זכית במנוי חדש.... יואב.

yoavl1

New member
וואלה?

אז את לקראת הפיכת התקליט... איפה את משרתת? ומה לך ולנדב?

mishmish19

New member
הפיכת תקליט?

אתה מתכוון לשינוי קידומת? 19 --> 20 ? אני משרתת בתזמורת צה"ל. מה לי ולנדב? קודם כל אח שלו היה איתי בשכבה ואנחנו ידידים טובים, ונהייתי ידידה טובה גם של נדב.. היה קטע מצחיק, שנדב אמר שאתה התפעלת מהכשרון שלי ולא הבין על מה אתה מדבר, אז נתתי לו את הכתובת של הדף בבמה והוא התעצבן מזה שלא סיפרתי לו.. - הייתי בטוחה שהוא יודע.. LOL :)

yoavl1

New member
לא התכוונתי לקידומת?

למה? את מחליפה קידומת בקרוב? התכוונתי להפיכת תקליט, זאת אומרת מעבר של אמצע השירות בדיוק... יש לך אייסיקיו?

mishmish19

New member
אה.. אוקיי.. :)

אני אהיה בת 20 רק ביולי.. אתה צודק, זה באמת אמצע השירות.. יש לי עוד 11 חודש.. כן, יש לי אייסיקיו. 9407135 - אתה מוזמן

yoavl1

New member
לא התכוונתי לקידומת?

למה? את מחליפה קידומת בקרוב? התכוונתי להפיכת תקליט, זאת אומרת מעבר של אמצע השירות בדיוק... יש לך אייסיקיו?

yoavl1

New member
את נדב הכרתי כבר לפני יותר מ-6 שנים

היינו יחד באותה תנועה, וכיום אנחנו מנסים גם להמשיך במסגרת הזו,למרות שהוא ואני , שנינו עסוקים עד מעל לראש עם לימודים, ובמקרה שלי אני גם עובד בנוסף לזה.

yoavl1

New member
לא.

אני עובד בתור מוקדן באחת מחברות השמירה. ונדב ואני הכרנו בתנועת נוער העבודה ב-96, כשפרס התמודד מול נתניהו.

למעלה