יום הולדת יום הולדת למישהו יש יומולדת היום לא? מזל טוב דל פיירו!
ב בשלולית New member 8/11/05 #1 ../images/Emo65.gifיום הולדת יום הולדת../images/Emo65.gif למישהו יש יומולדת היום לא? מזל טוב דל פיירו!
../images/Emo65.gifיום הולדת יום הולדת../images/Emo65.gif למישהו יש יומולדת היום לא? מזל טוב דל פיירו!
נ נרקיסטית New member 8/11/05 #3 מזל טוב ..../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif../images/Emo39.gif אושר בריאות אהבה מזל הצלחה ושכל משאלות ליבך יתגשמו
מזל טוב ..../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif../images/Emo39.gif אושר בריאות אהבה מזל הצלחה ושכל משאלות ליבך יתגשמו
כ כה ציפיתי ליום New member 9/11/05 #5 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif באיחור קל, אבל רועי...(נכון רועי?) המון מזל טוב, שפע ברכות ואיחולים- רק אושר וחיוכים!
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif באיחור קל, אבל רועי...(נכון רועי?) המון מזל טוב, שפע ברכות ואיחולים- רק אושר וחיוכים!
מ מיטללל New member 9/11/05 #6 ../images/Emo13.gif מה אומר ומה אגיד ? אני מאחלת לך מלאן מזל טוב ויום הולדת שמחמחמח!!! שזו תהיה שנה של אושר, כיף, צחוק, הישגים ואהבה!
../images/Emo13.gif מה אומר ומה אגיד ? אני מאחלת לך מלאן מזל טוב ויום הולדת שמחמחמח!!! שזו תהיה שנה של אושר, כיף, צחוק, הישגים ואהבה!
א אנומה מליש New member 9/11/05 #8 מזלטווווווווווווב רועיקוש המון מזלטוב אושר בריאות וכייף (לא חזקה בברכות) היה לי ממש נחמד להכיר אותך. נשיקות וחיבוקים
מזלטווווווווווווב רועיקוש המון מזלטוב אושר בריאות וכייף (לא חזקה בברכות) היה לי ממש נחמד להכיר אותך. נשיקות וחיבוקים