יום הולדת כפול!

האבק

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת כפול!../images/Emo65.gif

כן כן, היום יש לשני חברי פורום יום הולדת, ואני רוצה לאחל להם המון המון מזל טוב
נתחיל עם נועה (בכינוי המקורי IamNoa) שחוגגת היום יום הולדת 16! שיהיה לך המון מזל טוב, תמשיכי להיות חמודה כמו שאת (מהכרותנו הקצרה) ותמשיכי לכתוב בפורום
וגם - אשף הפאנפיקים והדברים המוזרים שאומרים בהרצאות (עטלפים בוערים חגורים בפצצת נפץ!?): שמעון נעים! שחוגג היום עד כמה שאני יודע 18! שיהיה לך המון מזל טוב שמעון! מי יתן ותמשיך להמציא סיפורים הזויים על מלחמת העולם השניה ותכתוב סיפורים מוצלחים כמו שעשית עד עכשיו

איזה מין תאריך זה ליום הולדת?!

בדיוק על הבגרות במתמטיקה! המון המון מזל טוב לשניכם!!! שיהיה יום הולדת נפלא

IamNoa

New member
סליחה?!

הרי ברור שהשאלה היא איזה מן תאריך זה לבגרות במתמטיקה, ולא ההיפך!! חוצמזה, במילא לא עשיתי. רק רב החברים שלי עשו וזה די מבאס... חפיף, תודה:)

Fairywitch

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

שפע ברכות, אושר, עושר יושר וכושר
מרימה כוסית
יום הולדת שמח

dahoe

New member
מצטרף לאיחלולים.

ומתוסכל מזה שאני לא מכיר אף אחד.

מזל טוב ! לשניכם!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מי ייתן ותזכו לשנים ארוכות ומאושרות מרוצפות בשוקולד ומלאות בשמחה |שלל אייקוני יומולדת|
הורידו את סמליל היומולדת שלי ....

JustRain

New member
המון, המון מזל טוב!

אשף הפאנפיקים? בהחלט, היש ראוי לתואר יותר משמעון? אבל אפשר להצמיד לו עוד מספר תארים, למשל מר "אתה באמת בין 18?!" או מיסטר "נתוחים-לשוניים-חברתיים" או אדון "פקאצות זה רע". ועכשיו הוא חוקי! מצטערת, נעה, אותך אני מכירה פחות טוב... אבל כחברת פורום תורמת ופעילה אקדיש לך חיפוש בגוגל. זה
הדבר הראשון שמצאתי. האם זו את?

JustRain

New member
אין אין אין חגיגה, בלי בלי בלי בלי עוגה

הדברים שאפשר למצוא בגוגל בימינו...

מזל טוב!!../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

רק חבל שאני לא מכירה אפ'חד...

תודה רבה לכולם!

משמח ומרגש מאוד לראות את ההודעות כאן. ואגב- גם השנה וגם שנה שעברה זכיתי לכבוד המפוקפק לקבל ממשרד החינוך בגרות במתמטיקה ליום ההולדת. אהח... הם אוהבים אותי.
שוב תודה רבה לכל המברכים!

IamNoa

New member
זה פשוט כי זה כזה יום מיוחד..

אני מקווה ששנה הבאה לא תהיה 0_ס

למעלה