יום הולדת לאביב!

gali56

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת לאביב!../images/Emo65.gif

היום אביב שלי חוגגת 14 אביב,אני מאחלת לך את כול הכייף שבעולם, אושר,כושר,בריאות ויושר.כול מה שאת רוצה!
שתיהי מתוקה,מקסימה,חמודה,עוזרת..בדיוק כמו שאת! תנצלי את היום הזה...זה יום מיוחד!
וושתפגשי את הבלאקים בהופעה
ווכול מה שאיחלת לי תקבלי בחזרה.. אממ,ווו מ ז ל ט ו ב ! טוב,אני קקה בברכות
תקראי ברכה מוכנה
יש כאלה שצריכים בשבילם להקדיש שעות כדי למצוא כמה מילים טובות, אבל אצלך זה פשוט מהלב אל החוץ נשפך כי אתה חלק ממנו, שלעולם - לעולם לא ינותק. האמת היא שאינך זקוק לברכות רגע לרגע שאיפותיך מתגשמות. הודות לאופייך שאותנו מיום ליום מדהים, טוב לב ונכונות נשפכים כמאגרים וכעס או רתחנות לעולם לא נכנסים. מה נאמר ומה נדבר ? קטונו מלהתפאר ! הלוואי ולקרסוליך היינו מגיעים לפחות זכינו ובמחיצתך אנו שוהים. כי אם כמוך קטנטנים את העולם היו ממלאים התככים והרוע היו נעלמים. היינו מביטים לשמיים, ולפתע מבחינים שהם כחולים...
המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות שיהיה לך המון עושר ואושר יושר וכושר וכל מה שתיקח על עצמך לעשות... יצא הכי טוב שרק יכול להיות! המון הצלחה בכל השטחים והכי חשוב תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים !
אוהבת, גל
נ.ב-האהא הצלחתי הדר לעקוף אותך

HaDaRoSh

New member
אביבוש ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מזל טוב עד 120
הרבה אושר, עושר, יושר, בריאות ואהבה
תנצלי טוב את היום הזה כי יום כזה יש רק פעם בשנה
תמשיכי להיות ילדה כזאת חמודה
שתהיה לך שנה מדהימה !!!
יומולדת 14 שמח
אוהבת אותך מאוד, הדר

HaDaRoSh

New member
אבל הוא נראה כמו בת../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אביבושקה ../images/Emo23.gif

המון המון מזל טווווב 14 ? פשי גדולה ^^" אזזזז שתהיה לך אחלה יומולדת ושכל מה שתרצי שתקבלי או שיתגשם וכאלה .. :) מצטערת על האי מקוריות כי אני לא ככ יודעת לברך [והסתרתי את זה טוב נכון ?] לאב
סתיו. ^^

g a l 9 4

New member
אביב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ואו.. את חמישה ימים אחרי DD: סס.. כולם גדולים>< מזל טוב!!
!!!!!! שבאמת תישארי כמו שאת.. ככה הכי טוב.
ו.ו.ו.ו... שכל מה שתרצי יתגשם :) וזהירות בדרכים... זהוDD: גמאני חרא בברכות.. מזל טוב DD:

14? קטנהההההה

מזל טוב אביבוש עד 120 ירחים[לא יודע מה זה אומר] שתזכי להגיע לירח[כדי שזה יהיה קשור לירחים] ושתדעי שצדק זה לא רק כוכב כשגיאדמק קונה את טיב טעם ועושה אותה כשרה:] מזל טוב כוסית

x N O A M x

New member
אביבקייייייייייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

מלאמלאמלאמלאמלא מזלטוב D: נממ שיהיה לך ת'יומולדת הכי מהנה שיכולה רק להיות הרבה אושר, עושר, כושר, יושר וביאיפי שייתגשמו כל המשאלות והחלומות שלך תנצלי ת'יום הזה כי זה רק יום אחד מתוך 365 ימים בשנה;] ומזל טוב עד 120:) ורק בגלל שאני גרועה בברכות קחי ברכה מוכנה חחח לפני שמכבים את הנרות לפני שאומרים-לשנה הבאה לפני שפותחים מתנות לפני שקוראים ברכות כדאי לחשוב עוד מעט על היום במה הוא שונה מאתמול ושלשום לא מספיק לשיר - גדלנו בשנה, צריך גם לשיר-מה נשתנה . כי ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון . צריך לבדוק את השנה שחלפה , במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו, למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות , לחשוב על השנה הקרובה , מה זה אומר שגדלנו בשנה. הימים חולפים ,השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו ,אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קילקולים אז לא לחכות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר , לזכור שיום אף פעם לא חוזר . ובקיצור בסוף השנה לשאול- מה הוספנו לעולם של אתמול? ורק אחרי שעושים קצת חושבים אפשר לחלק את העוגה לאורחים לקרוא ברכות,לקבל מתנות ולשיר - עד 120 שנה. אה כן ואני ממשממש מצטערת שכתבתי את זה מאוחר..לא הייתי בבית כל היום =( אז הרבה מזלטוב אביבי, אוהבת אותך.
נעמ(לישס).

avivoOsh2

New member
ואיייי איזה חמוווודייייים אתם =]=]../images/Emo23.gif

קראתי הככל, ממש תודההה .
היה באמת כייף היום^^ וואי אני אשכרה בת 14. >< חחחח אוהבת אותכם :)

Cuttie Cat

New member
אביבבבבבבבבב :)

המון המון המוןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב חמודי ! גיל 14 זה הכי כיף בעולם אז תנצל אותו טוב טוב ותעשה המון שטויות והמון בנות חחחחחחח סתם בריאות אושר יושר כושר ועושר :)

Cuttie Cat

New member
דמאט אחת הפאדיחות חחח

חשבתי זה בן.. מרב הגלים והגליות פה דיי לא לכעוס :(

למעלה