יום הולדת לאור

ShellyJones

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת לאור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אור היקרה.... המון המון המון המון המון מזל טוב! שיהיה לך היום הולדת הכי כיף שבעולם, עם האנשים הכי כיפיים ושאוהבים אותך(=
מקווה שתחיי לנצח ושתינשאי באושר רב לעלם הצעיר העונה לשם דאגי פוינטר(= |מתנה| שתמשיכי להיות כמו שאת- מגניבה, כיפית,מצחיקה, הזויה, אובססית למוזיקה וחובבת פינגווינים!
שתהיה לך הצלחה רבה בלימודים ובעצם בכל דבר שתבחרי לעשות
שתהני מהחיים ושפשוט יהיה לך כיף (אני חוזרת על עצמי, מה?^^) מקווה שתהני מהיומולדת (כמו שצריך!) ושלא תסבלי יותר מדי בבצפר^^ אוהבת המון המון המון- שלי (=

יעליקק

New member
יומולדת שממממח !!!

המון המון מזל טוב, שפע ברכות ואיחולים, ו... שיהיה לך רק טוב בחיים [ = 3>, יעל :)

Yu vi

New member
מזלטובבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

butbut

New member
איזו אור?ומזל טוב בובית!!!../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo24.gif

..בגלל שאני ממש ממש גרועה בברכות,אז פשוט ני יגיד לך דבר אד. הלוואי שתיפגשי את מקפליי,ובמיוחד את הפייב שלך!! אוהה-ואל תפסיקי לחקור על פינגווינים,הם חמודים ושקסעים:]XDD

m o r 1 0 2

New member
אורו'ש מדהימה 1../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

קודם כל את ילדה מדהימה,מקסימה
נעבור לברכה
אני מאחלת לך המון המון....
אושר בחיים
הצלחה בלימודים
הגשמת חלומות ומשאלות
בריאות
עושר
מאחלת מכל ה-
ואוהבת מאוד מאוד מור
נ.ב:תהני בהופעה של ט"ה

DoLi it is Me

New member
אוהו אור D:

ממזממממממממזזזלל טוב D :
בהצלחה עם הפינגווינים D: ושתינשאי להם ולא לדאגי כי אני כבר נשואה אליוו ואת לא תתכזרי אליו ותעזבי ואתי לבד בבית עם שלושים ילדיים!!! חח בקיצור בומבינה שיהיה לך יומולדת מאאגגנייב D: לאב יה 3> דורית

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמזלטוב נשמתי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

Lex 1

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח! ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

קצת באיחור אבל תסלחי לי נכון..? ><" אניווי, שיהיה יומולדת מדהים [זה לא חייב להיות יום אחד..
] שתזכי לאושר, עושר, שמחה, בריאות, הצלחה בכל מה שתרצי אהבה, והגשמת חלומותייך. שתהיה שנה מעולה ועד 120 שנה! [יצא לי חרוז.. ><"]

תודה לכולןןןן !!!!! ../images/Emo140.gif

אני ממש
את כולכן... תודה לכולן ומקווה לפגוש אתכן בקרוב (מאודמאודמאוד)...
נממ.. ולכל מי שהייתה לה יומולדת ובמקרה לא בירכתי..
מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב!!!!!!!!!!!!!

kelly7i

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

just chenis

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

קצת באיחור אבל: תשלימי מה שאת רוצה: happy b-day! המון ________________________________________________ וגם קצת _______________________ בהצלחה ב____________________________________ שתפגשי את מקפלי (את זה הייתי חייבת להשלים לבד
כי זה די ברור)
ואני מקווה שהיה לך תיום הכי מדהים שהיה יכול להיות לך..

למעלה