יום הולדת לליאור שלי -מחר

../images/Emo65.gifיום הולדת לליאור שלי -מחר

מחר יום ראשון ליאור שלי בן שנתיים!!
ואני כל-כך שמחה שהוא כאן איתנו- מתנת אור מקסים ומיוחד כזה. נלחם על כל התקדמות שלו ולא מוותר לעצמו - ממש הפך לילד והוא כבר לא תינוק אלא עומד על שלו כמו גדול. על כל צעד חדש שלו אנחנו מברכים- והנה סוף סוף הוא חזר ללכת אחרי שחזר לזחילה מהחיסון הארור הזה. והכי יפה שהוא מתחיל סוף סוף קצת לדבר מחדש. בגיל שנה הוא קרא לי כל הזמן " אמא , אמא ,אמא -אבא בא " ומאז החיסון הוא לא מסוגל לקרוא לי שוב אמא- אבל מסתובב ומחייך אלי כששואלים אותו איפה אמא. מקסים מתוק שלי. יום הולדת שמח לך מתוק שלי- שתגדל ותפרח ותתפתח ותחזור לדבר איתנו, ואני מבטיחה לך חגיגית לא יהיו יותר חיסונים שיכנסו לגוף הדקיק והיפה שלך!! אוהבת מאד מאד, אמא.

מזל טוב לליאור

גיל שנתיים זה גיל מתוק כזה, כבר לא תינוק, עוד לא ממש ילד. חיבוקים מממני והמון המון בריאות לליאור הלוחם האמיץ ולאמו הלוחמנית .

דורי 7

New member
מזל טוב לליאור../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif|בלו

תירתיר2

New member
לתלמה המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

מזל טוב לליאור, ושימשיך למלא את הבית באור... וגם ליונתן- שכמו משמעות שמו-מתנה משמים שיהיה לכם הרבה כוח ויכולת להנות מדברים היפים למרות הקשיים שבדרך...

תודה רבה לכל המברכות -זה ממש מרגש|ח

תודה ושלום לאנשי ונשות הפורום המקסימים, וסליחה אם אני משתפכת לפעמים, אך בהחלט ימי-הולדת עושים לי את זה... ובקרוב מאד גם יום הולדתו של יונתן שלנו. שרק נזכה לשמחות, ונראה ברכה בעמלנו. אני חייבת להודות שכאשר אני מגיעה עם יונתן לבקר בת של חברים שנולדה יומיים לפניו- הפער הבלתי נתפש ביניהם, ביכולת התפקודית, שפתית וכל היתר- מאד קשה עבורי. והלוואי שבעזרת עבודה קשה נצליח יום אחד ליישר את הקו.
חופש נעים ושמרו על הילדים

למעלה