=*=יום הולדת למאיה=*= מאיה שיהיה לך המון המון מזל טוב! עד 120 הרבה בריאות ואושר יום הולדת שמח!!!!
O orianush New member 10/1/08 #1 ../images/Emo65.gif=*=יום הולדת למאיה=*=../images/Emo65.gif מאיה שיהיה לך המון המון מזל טוב! עד 120 הרבה בריאות ואושר יום הולדת שמח!!!!
../images/Emo65.gif=*=יום הולדת למאיה=*=../images/Emo65.gif מאיה שיהיה לך המון המון מזל טוב! עד 120 הרבה בריאות ואושר יום הולדת שמח!!!!
ח חן 16H New member 10/1/08 #2 ../images/Emo65.gifמזל טוב!!! ../images/Emo65.gif יום הולדת שמח עד 120 אני מאחלת לך המון אושר בריאות והצלחה שיתגשמו כל משאלותיך אוהבת חן
../images/Emo65.gifמזל טוב!!! ../images/Emo65.gif יום הולדת שמח עד 120 אני מאחלת לך המון אושר בריאות והצלחה שיתגשמו כל משאלותיך אוהבת חן
ש שריתוששששש New member 11/1/08 #3 מאיהה :] שיהיה לך מלאאא מזל טוב ויומולדת שמח עד 120! הרבה הצלחה בהכל.. ושיהיה לך רק טוב! מזל טוב שרית
מאיהה :] שיהיה לך מלאאא מזל טוב ויומולדת שמח עד 120! הרבה הצלחה בהכל.. ושיהיה לך רק טוב! מזל טוב שרית
א אודליה סליס New member 11/1/08 #4 מאי'וש!!!! המון המון מזל טוב!! תכננתי להתקשר אתמטול אבל לא יצא לי... אני פשוט כל היום עובדת עד 12 וחצי בלילה.... שיהיה לך עד 120! תנצלי ת'גיל.. שכל משאלותייך יתגשמו לטובה.. הצלחה בהכל! אושר עושר.. ותשארי תמיד כמו שאת!
מאי'וש!!!! המון המון מזל טוב!! תכננתי להתקשר אתמטול אבל לא יצא לי... אני פשוט כל היום עובדת עד 12 וחצי בלילה.... שיהיה לך עד 120! תנצלי ת'גיל.. שכל משאלותייך יתגשמו לטובה.. הצלחה בהכל! אושר עושר.. ותשארי תמיד כמו שאת!
B bu1li New member 16/1/08 #6 מאיושש מזל טוב שכל מה שתאחלי לעצמך יתגשם!! מצטערת על האיחור אבל עדיף מאוחר מאף פעם יומולדת שמח.אוהבת.
מאיושש מזל טוב שכל מה שתאחלי לעצמך יתגשם!! מצטערת על האיחור אבל עדיף מאוחר מאף פעם יומולדת שמח.אוהבת.