יום הולדת למנהלת המדהימה בעולם!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת למנהלת המדהימה בעולם!../images/Emo65.gif

זהו היום שני שלנו בת 20!!! אז מתוקה שלי הנה אני רושמת לך ברכה על גבי הפורום ,מה שאני עושה כבר 3 או 4 שנים ברציפות. באמת שאת לא מבינה איזה מקום ע-נ-ק יש לך בלב שלי,והוא תמיד יהיה שלך. את מדהימה,מתוקה,חייכנית,קופצנית ושבחיים שלך לא תשני את הדברים האלו. באמת שאין לי מילים איך להסביר את כמה שאת יקרה לי. השנה האחרונה הייתה מדהימה והכל בזכותך. הזיכרונות שלנו בייחד באנגליה רק מעלים דמעות לעניים שלי כי פשוט אי אפשר לתאר את החוויה שעברנו שם ואני פשוט מאושרת שעברתי את החוויה הזאת איתך,כי אני לא יוכולה לחשוב על מישהי אחרת. אז מתוקה שלי המון המון המון המון מזל טוב תחגגי ורק ותהני כמה שיותר. אוהבת אותך ל-ע-ד. יאללה כולם אני רוצה לראות פורום מפוצץ במזל טוב כי הבחורה הזאת [זהו את לא ילדה יותר] השקיעה כל כך הרבה מאמצים ואני חושבת שמזל טוב זה המינימום שאנחנו יכולים לתת לה.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

עד 12345 שנים מאושרות, כייפיות, מעושרות, מלאות שמחה ואהבה:) אני מקווה שתמשיכי ותהיה בעוד 2349782318597 הופעות של 30 ותהני כמובן [איך לא?!]. תהני מכל דקה בחיים, ובכלל ביום הזה:) ספיר^^

yaelc95

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif מזל טוב!!!!!!!!!!

כמו שכבר כתבתי לך על הוול בפייסבוק מזל טוב עד 120!

A Broken Myth

New member
מזל טוב בובהההה:)

עד 120, המון אושר, בריאות ואהבה!! בהצלחה בהמשך דרכך ובכל ענייני האשלון למיניהם P: 3>

בובתייייייייייייפתי, וכו' ../images/Emo3.gif

הכרתי אותך כשהיית בת 17... ומאז היסטוריה. (אני לא אציין בת כמה אני הייתי
) האמת שאני כ"כ מקנאה באופק שנסעה איתך לאנגליה, (וגם הפוך, אבל זה הרגע שלך) שעוד שנייה אני פורצת בבכי. אהמאופקאהמאהמ עשית כ"כ הרבה למעני, אפילו אם את לא מרגישה- והייתי רוצה יום אחד לעשות משהו למענך. 30 כבר באים (כמו שכתבתי בפייס) אז אאחל לך דייט צמוד עם תומו או לפחות מישהו מדהים כמוהו. מתגעגעת אלייך, ומחכה להיפגש שוב. (על אף שאני לא מדברת הרבה ליד אנני, אני מפחדת שהיא תרביץ לי חחחח
)

RenanaD

New member
יומולדת שמח יקירה! ../images/Emo24.gif

הוא בהחלט התחיל טוב, עם הבשורה על ההופעה, והמשיך מעולה עם כל החגיגות והמסעדה וכו'
אז שהשנה הקרובה תמשיך להיות מדהימה ומלאת חוויות, רק אושר, בריאות והגשמת חלומות... ושהשירות יעבור לך עם המון הנאה וסיפוק
וברוכה הבאה למועדון ה-20 האקסלוסיבי! אנחנו לא מקבלים כל אחד... לשמור לך את החדר לידי בבית אבות?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifיאא!! מזל טוב שני! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

טוב, רק עכשיו התחלתי להכיר אותך אבל לא נורא! :) אני מחכה בקוצר רוח להכיר אותך יותר לעומק. שיהיה לך בהצלחה בכול מעשה ידייך! אושר, יושר, עושר, כושר ובריאות!~אני מקווה שאמרתי את זה נכון, שחכתי איך.
~ באמת המון המון מזל טוב! :)

I AM7

New member
אוהבת אותך קושקושית

מזל טוב ! ולילה טוב חיחיחיחי

orLeto

New member
מזל טוב!!!!

שני!!!! יומולדת שמח כד 129!!! :) מקווה לראות אותך בקרוב...(מפגשים לקראת ההופעה או בהופעה עצמה) תיהני מהיומולדת...את כבר בת 20!!! D:

מזלל טובב שניננוושש !!

כל היומיים האלהה "ביליתי" עם חום במיטה ולא יכולתי לומר אז עכשיו קצת התאוששתי ו.. מזללללללללל טובבב עד 120000000 שתישאריי מנהלתתתת מעולהה ומדהימההה שאין כמוךך 3> 3> אוהבת המון, דניאל 3>

liron138

New member
מזל טוב שני..:)

ואת אכן המנהלת הכי מדהימה שקיימת...כבר אמרתי את זה..:)

Keren W

New member
מזל טוב D:../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

המון המוןן מזל טוב !! עד 120 ולא נשכח בחיים את המאמצים שעשית בשביל המעריצים הישראלי ;) 3>

shirit111

New member
מזל טובב!!../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

למעלה