יום הולדת לנועם כהן

א i ר י

New member
../images/Emo65.gif יום הולדת לנועם כהן ../images/Emo65.gif

שלום לכולם, אני דודה של נועם כהן אשר מלווה את סי היימן ובד"כ רק קוראת פה. לנועם יש המוןןןן מילים חמות על השירה לצידה של סי היימן, היא לא מפסיקה לספר על היחס החם, האישיות הנהדרת והכייף הענקי שיש לה בהופעות. על כך שנועם היא זמרת מדהימה לדעתי לא אגיד כלום, ברור שאני מתה עליה, לא?
וזה שסי היימן היא זמרת ויוצרת מלאה בלהט שזה תענוג לעמוד ולהביט בה מופיעה, אני גם לא צריכה להגיד - אתם כבר יודעים, אחרת לא הייתם פה (אני חושבת...) אז למה החלטתי לכתוב? כי שלשום נועם חגגה יום הולדת (אני לא מגלה איזה..
) אני רוצה מפה לשלוח לנועם המקסימה מליונים של נשיקות וחיבוקים ולאחל לך שתצליחי בכל הנתיבים שבחרת לך בחיים

actress

New member
את בטח מגיעה היום וראיתי את הפורום

שלכם כמה מילים חמות אתם מרעיפים ונועם בחורה פיצוץ היא אמרה לי שהיא גם נכנסת לפה וקוראת :)

actress

New member
יש את נועם כהן הזמרת ויש את נועם רו

רוזנברג שזה הכינוי שלו פה שהוא הבן.

א i ר י

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

איזו תגובה מהירה... ומתי ואיך ראית את הפורום "שלנו" ? נכון, אנחנו אוהבים מילים חמות ופירגון
לא נגיע היום, אנחנו דתיים ולא נוסעים בשבת, אבל נועם סיפרה לי על ההופעה הערב, בגבעתיים נכון? הכנתי לנועם מצגת קטנה עם חלק מהתמונות שלה, לא יכולתי להעלות אותה לכאן, לכן שמתי אותה במקום אחר

actress

New member
שוטטתי ושוטטתי והגעתי לפורום שלכם

אתם כאלה אנשים חמים ראיתי מה כתבתם על סי ועל נועם ופשוט מדהים כמה חמים אתם ואיזה אווירה משפחתית יש אצלכם, ולגבי המצגת היא משום מה לא עולה באסה יש דרך אחרת?

actress

New member
wow ממש יפה כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

actress

New member
היי אור וכולם היה מרגש לשמוע מאבא ש

של נועם, דוד שלך שלפני 14 שנה היתה הכרות ראשונה ושנועם הצטלמה עם סי בנעוריה, זה היה קטע מדהים, ונועם אם את קוראת עכשיו ואני יודעת שאת גולשת פה, את מדהימה ומיוחדת!

נועם היתה פשוט ענקית.

מה שאני חושב על סי, ידוע כבר מזמן. מיהי תמרה פרץ, בעל איכויות קוליות נהדרות, כולם כבר יודעים. סי לקחה אותה כאחות תאומה, לא זהה, אבל מאד משלימה. אין מילים. אבל התגלית היא נועם. תחשבו על זה רגע; לעמוד לצד סי, לתת להופעה את השלמות המתבקשת, זה עוד סביר. אבל לעמוד מול (לא לצד, מול) תמרה פרץ ולהראות את הכישרון האדיר שלה, את חדוות החיים, את טוב הלב שניבט מעיניה, את האנרגיה הסוחפת את כולם, מבלי לרצות לקחת מסי אפילו במאום את ההובלה, ולהתגלות כשווה מול תמרה פרץ הסופר כשרונית - זו כבר חוויה אדירה שיכולה להעניק רק אישיות אדירה כמו נועם. איך אומר השיר הרומני? נועם, נועם יי...

samc

New member
אהבה עבודה וחדר קטן ??

סוף סוף אני יודע מי זה אהבה עבודה וחדר קטן

actress

New member
עד עכשיו לא ידעת? הוא גם היה באולפנ

אולפנים שלה טלוזיה אם זכור לך שנפגשנו עם ליאו שסי עשתה מעין פרומו לתוכנית חדשה... בערוץ 2

D NOAM

New member
שלום לכולם

היי אני נועם זמרת הליווי של סי אני משוגעת על הפצצת אנרגיה הזו כיף לי ולכבוד לי לקחת חלק במופעים שלה פעם ראשונה שאני בפורום כיף לקרוא מה שאתם כותבים תודה יפיתי על האיחולים ועל המצגת תמונות שהכנת לי שיהיה שבוע טוב לכולם וסי-היה לנו סוף שבוע פורה מהנה ומקצועי אמן ותמיד יהיה ככה נועם

למעלה