יום הולדת שמח למנהלת הנהדרת ורד

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo65.gif יום הולדת שמח למנהלת הנהדרת ורד ../images/Emo65.gif

אז כן, היום הוא יום הולדתה של אהובת ליבנו מירי, אבל גם של ורד שהיא בן אדם מקסים, שמשקיעה המון ועושה עבודה מעולה בפורום
ורד, אני מאחל לך שתהיי בריאה ומאושרת שתצליחי בכל מה שאת עושה שתהני מהדברים הגדולים והקטנים, בעיקר מההופעות, הפגישות והשירים של מירי
ושתחגגי יום הולדת כמו שצריך!

איריס מ

New member
ורד ../images/Emo140.gif

מאחלת לך יום הולדת הכי שמח והכי מאושר שיכול להיות, המון מזל טוב והצלחה בכל
שיהיה לך יום מלא בהפתעות משמחות ונעימות
שתבורכי בחיים מלאים בבריאות, אושר, שלווה, שמחה, מוסיקה, בשורות טובות, אהבה וכל הטוב שבעולם
שתהיה לך שנה נפלאה שבה תגשימי את חלומותייך ואת כל מה שאת מאחלת לעצמך
בנוסף, רוצה להודות לך על כל ההשקעה הנפלאה שאת עושה כאן כמנהלת הפורום ומעבר לכך, את עושה עבודה נהדרת
תבורכי

../images/Emo212.gifמזל טוב לורד

יום הולדת שמח מותק. יום הולדת מקסים, ומלא אופטימיות, וחיוכים, וכיף, ובילויים, ומתנות שוות
מזל טוב, וימבה של אושר (ומוזיקה טובה
), שתהיה שנה של הרבה טירוף (כי נראה לי שאת אוהבת את זה
), אבל גם קצת שקט.... מי יתן ותמשיכי להגשים את כל משאלותייך הכמוסות והפרועות מאחלת לך עוד הרבה שנים נפלאות, מלאות אושר ואהבה
בריאות
ושמחה צחוק
וחיוכים...

viko222

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gifורד,מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

ורדד,השכנה היקרה
מזלל טובב המון בריאות מזל הצלחה אושר ועושר. תשארי מקסימה ומתוקה כמו שאת
עד 120,ואנצל הזדמנות זו להגיד לך תודה על כל הטרמפים

polo03

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב יקירה../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב, שיהיה יום כיפי ושמח
ושנה נטולת התקלויות בעצמים דוממים
תמשיכי לקטר,לחפור ולהיות מי שאת
המון בריאות, אושר ואהבה
הדר

ורד!!../images/Emo65.gif

מזל טוב והמון אושר, בריאות ושמחה..
תמשיכי בפעולותייך המבורכות, לרבות מפגש הפורום השנתי המסורתי, ולהצחיק אותנו עם תשובות שנונות בפורום..
מאחלת רק טוב והרבה, שתהיה שנה נהדרת!

אושRתי

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo214.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

yafit1305

New member
לורד ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif

לורד, איך חוגג פיל יום הולדת? תולה בלונים כחולים על החדק. בלונים אדומים הוא קושר בזנב וכך הוא חוגג עם כל חבריו אבל אין לך חדק ואין גם זנב אך זאת לא סיבה להיות מאוכזבת כי ביום ההולדת מלבד בלונים בכל הצורות ובכל הגדלים קבלי נשיקה וחיבוק אוהב ואיחולים הבאים ישר מהלב... ממני, יפית

מזל טוב ורד!!!../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

מאחל לך את כל הברכות הכי טובות בעולם!! שרק תהיי מאושרת בריאה ושמחה תמיד!
שתהיה לך שנה מדהימה, ושתגשימי הרבה מהמשאלות והחולומות שלך ..

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifורד../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

את כל האיחולים האפשריים איחלתי לך כבר... אז אאחל לך-שכל מה שאת רוצה לעצמך יתגשם במהרה... אוהבת המון

../images/Emo65.gifמזל טובבבבבבבבבבבבבב../images/Emo42.gif

ורד!!! שיהיה לך יומולדת נהדרת!!!! הרבה אושר, יושר, כושר, עושר, בריאות, הצלחה, אהבה, מוזיקה מעולה וכל מה שעוד ניתן לאחל לך ולא עלה לי לראש עכשיו! שכל חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו!! שתהני בכל יום שחולף!! שתזכי לעוד מיליון ימי הולדת כאלה! וכמובן שיהיה רק טוב! וגם תודה על כל מה שאת משקיעה בפורום הזה! את עושה עבודה מופלאה!! אוהבת!!

ady18

Well-known member
מזל"ט

שיהיה לך שנה מאושרת ומלאה במוזיקה טובה והעיקר מוזיקה טובה ותודה על כול מה שאת משקיעה במירי

EVGIRL

New member
ורדדדדד../images/Emo65.gif

פשושששש חיייי
המוןן מזל טוב
הרבה אושר ובריאות.
אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

כפרעלייך
הרבההההה אושר ועושר, ולמרות הסתירה-גם שעות עבודה נורמליות, צר לי על הבנאליות (את יודעת שזה אני
) אבל אהבה והצלחה ובריאות והרבהההההההההה הנאה

ה 22

New member
מנהלת נהדרת!!!!!!!!!../images/Emo15.gif

קודם כל (נא להתייחס לאנימציה)
עכשיו, י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח
להוסיף לsms עוד ברכות.......?
לפחות כאן זה לא מוגבל. אז בא לי לאחל לך שתתגשם לך יותר ממשאלה אחת ואפילו הרבה ואני לא דואגת לשאר השנים - בטוח שאיכשהו עם השנים נרצה עוד ועוד דברים..
לא יגמרו המשאלות - כמו שאומרים "על בטוח"
המון מזל טוב והמון שפע שתהיה לך שמחה אמיתית, אהבה , בריאות איתנה והרבה הצלחה
אוהבים אותך מוצ'ו מוצ'ו!!!! (אל תשכחי ת'מגנט..
)

../images/Emo213.gifהמון המון מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif

שיהיה לך יום הולדת מקסים, ושנה מקסימה! שתיהי מאושרת ושתצליחי להגשים את כל שאיפותייך וחלומותייך
עד 120 שנים נפלאות! ושתמשיכי להישאר חמודה כמו שאת!
מרותם

Crurifragium

New member
../images/Emo211.gif יום הולדת שמח ../images/Emo212.gif

כן יירבו, עד שימאס לך

למעלה