יום הולדת שמח md55 אשה מקסימה שאני מאושרת שהכרתי ברכות ליום ההולדת הרבה שמחה אור ואהבה.
S smady a New member 1/9/06 #1 ../images/Emo65.gifיום הולדת שמח md55 אשה מקסימה שאני מאושרת שהכרתי ברכות ליום ההולדת הרבה שמחה אור ואהבה.
../images/Emo65.gifיום הולדת שמח md55 אשה מקסימה שאני מאושרת שהכרתי ברכות ליום ההולדת הרבה שמחה אור ואהבה.
ע ענ2ת New member 2/9/06 #2 מזל טוב מ ד 55 איזה כיף לי שהכרתי אותך ומאחלת לך שתיזכי שיתגשמו כל משאלות ליבך כי מגיע לךךךך
G goldfish11 New member 2/9/06 #4 יום הולדת נפלא../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif בריאות אושר שמחה אהבה שיתגשמו כל חלומותייך
יום הולדת נפלא../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif בריאות אושר שמחה אהבה שיתגשמו כל חלומותייך
א אור224 New member 2/9/06 #5 מזזזזזזזזזזלטובבבב../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif יום הולדת שמח ומאושר לאישה נפלאה. שתהייה לך שנה נפלאה, שנה של שמחה והמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יצירה. שמחה שהכרנו ומקווה שניפגש במהרה.
מזזזזזזזזזזלטובבבב../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif יום הולדת שמח ומאושר לאישה נפלאה. שתהייה לך שנה נפלאה, שנה של שמחה והמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יצירה. שמחה שהכרנו ומקווה שניפגש במהרה.
ה הרבנית קוקיה New member 3/9/06 #6 MD, יומולדת שמייח שתהיה לך שנה נפלאה, אושר בכל יום ויום. מזל טובבבבבבבבבבבבב
S Sימה New member 3/9/06 #9 MD יומולדת שמח ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif