באותה תקופה ראיתי הרבה MTV והתאהבתי ב2 שירים...WW של שאקי ושיר של קיילי שהיה אז פופולרי ובגלל אותם 2 שירים הלכתי לקנות 2 דיסקים...הדיסק של קיילי הונח מהר מאוד במגירה אבל LS לא כי לאט לאט אהבתי עוד ועוד שירים....ככה הצטרפתי לפורום והבנתי ששאקירה היא המלכה
WW שיר מדהים והוא גם היה הקליפ הראשון של שאקי שראיתי בMtv קניתי תדיסק בכיתה ז' חח כבר אמרתי את זה מלא פעמים נרא לי... הייתי שומעת בדיסק רק את WW ולאט לאט התחלתי לשמוע את כל השירים בדיסק.. והתמכרתי
.. ואז גיליתי שיש פורום לשאקי.. החלטתי להצטרף.. קניתי את Donde Estan Los Ladrones ולאחר מכן את Pies Descalzos ומאז אני לא מפסיקה לשמוע את שאקייי אפילו גמילה לא תעזור לי פה
אבל אז עוד לא ממש התחלתי להעריץ אותה כי בסה"כ זה היה שיר אחד שהכרתי ואז יצא הקליפ השני ואז התחלתי להעריץ אותה ולפני יומיים מישהו אמר לי שהיא אנטישמית אז שאלתי אותכם והבנתי שהיא לא...
יא, בן 3. מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif
אני זוכרת ששמעתי את Surete בסוף חודש אוקטובר התוכנית של קיקה סמואל וממש ממש אהבתי, וקיקה אמר שעוד מעט יוצא לשאקירה דיסק חדש. שבועיים אחרי זה הייתי בקניון וראיתי את הדיסק ואמרתי למוכר שיתן לי לשמוע קצת מהדיסק, אז שמעתי את Objection והתלהבתי ואח"כ את UYC ואח"כ את WW וכמובן שמיד קניתי את הדיסק
איך שהזמן טססס... אני זוכרת איך שקניתי את הדיסק זה היה אחרי בצפר נסעתי עם ההורים שלי, זה קרה הרבה לפני WW זה היה עוד בojos asi ובהמשך התאהבתי בשירים ובהכל...