יום הולדת 80 לסבא

liorush1992

New member
עזרה דחוף מתנה לחברה

אז ככה בלי לחפור יותר מדי יש לחברה הכי טובה שלי יומולדת 17 ביום שלישי הזה וחשבתי לכבוד היומולדת שלה לעשות לה יום כיף לא חייב יום שלישי אפשר גם סוף שבוע התקציב הוא בערך 400 שקל אני קונה עם חברה הקיצר רציתי לשאול אם יש לכם הצעות לאן לנסוע דרך אגב יש לנו אוטו ככה שזה לא בעיה עכשיו היא ממש אוהבת הופעות בעיקר את שלום חנוך שלמה ארצי ואסף אבידן אנחנו גם אוהבות מאוד סושי אני רוצה שזה יהיה יום שהיא לא תשכח משהו מיוחד אם יש לכם הצעות גם למתנה זה יהיה נחמד היא גם כותבת שירים וספרים :] פלייז תעזרו לי :]

הצעה לשלושתכן בתחום ה 400 ש"ח../images/Emo178.gif

הצעתי למרכז את הבילוי למתחם דיזנגוף סנטר בתל אביב, אבל גם ניתן ליישם את הרעיון בכל קניון אחר להכנס עם החברה לחנות סטימצקי , לתת לה לבחור ספר עפ"י טעמה . יש להם עכשיו מבצע מדליק קונים ספר מקבלים 2 מתנה. = 70 ש"ח מקסימום. ארוחה במסעדת הסושי דיזנגוף 79 ליד הסנטר = 180 ש"ח צפייה בסרט בבית קולנוע = 105 ש"ח אחרי הסרט , גלידה , קפה ו 400 הש"ח מוצו עד תום באופן ששלושתכן העברתן כמה שעות של כייף יחדיו תהנו ועד מאה ועשרים

benda2109

New member
../images/Emo65.gif יום הולדת 80 לסבא

שלום, אני רוצה לשאול שאלה קצת רחבה מדי- ואני אנסה למקד כל הניתן. אודה לעיצות/טיפים/הערות ממי שמכיר. סבי חוגג השנה יום הולדת 80 במזל טוב. סבא וסבתא רוצים לחגוג עם כל המשפחה בטיול משפחתי לחו"ל. חשוב מאוד לסבתא שזה יהיה משהו כולל וקבוצתי. ז"א שלא יהיו יותר מדי פיצולים לקבוצות קטנות. מדבור במשפחה מצומצמת של 14 איש. היעד הוא אירופה. היו כמה רעיונות - *שבוע בברלין - סבתא קצת פחדה מבחינת התניידות כי סבא לא מטיב ללכת. הוא הולך אבל לא למרחקים ארוכים. היא פחדה שדווא בעיר אנחנו נתפצל בתחבורה ובכניסה לאתרים. *השכרת וילה בטוסקנה ומשם לעשות סיורי כוכב עם רכבים (ואולי עם הדרכה בעברית) כטיול "כוכב" לאזור. אני אישית קצת משוחד ופחות מעידף את האופציה השניה כי כבר בקרתי בטוסקנה. אבל חשבתי אולי יש לאנשיםעוד רעיונות (אולי משהו בסגנון של וילה להשכרה בספרד או משהו) עם הפרמטרים הנתונים. מדובר על תקופת יוני. תודה מראש לכל עזרה

אולי כדאי לשאול את האדמורים

בפורומים שהקישור אליהם מצורף, שם יושבים בעלי נסיון וידע בתחום. כל שאני יכולה לייעץ לך , שברלין נראת לי הכי מתאימה , גם מבחינת התוכן והעניין ,וגם מבחינת יכולת הניידות של הסב. לשכת התיירות שם תשמח לסייע בכל הקשור לנגישות בגיל הזה. ואם תשכירו רכב קטן לכל הקבוצה עם נהג , הרי שהוא יוכל להסיע ולהוריד אתכם קרוב לאתרים, להמתין ולאסוף אתכם. טיול דומה תוכלו לערוך בברצלונה , או רומא למשל. במרבית המוזיאונים ומבני הצבור יש מעליות וכסאות גלגלים למקרה הצורך. עד מאה ועשרים לסבא וכל הכבוד על הגבוש המשפחתי

למעלה