יום רביעי

Little McMickey

New member
../images/Emo65.gifיום רביעי../images/Emo3.gif

מה קורה חבר'ה?? התגעגעתי
קודם כל עידכון קטנטן... אני ממש עצובה כי הקטע ביני לבין ירון נגמר, הוא סתם מגעיל... אפילו לבוא אליי הוא לא רוצה ומה נראה לו שאני יבוא אליו, כן בטח... גברים צריכים לבוא אל הנשים ולא ההפך!! XDD אבל שיהיה מה אכפת לי... מחר למועדון נמצא מישהו חדש
מחר אני הולכת לשמור על בן דודי הקטנטן ולראות סרטים מצויירים כל היום חחח אני ממש נוסטלגית השבוע XD ראיתי גם את כל הבובות הקטנות שלי שהייתי מקבלת מביצת קינדר חח כאלה חמודייםםםם בקיצור אני ממש נהנית בבסיס במשמרת לילהואני מדברת עם כל הידידים שהכרתי בבסיס, ולמלא מהם יש קול כזה סקסי בטלפון אבל כשאני רואה אותם, שאלוהים יעזור לי XDDD לפחות הם חמודים חחח אז מה אתן עשיתם היום ובכלל מה חדש?? ספרו לי
שאלה יומית איזה טעם גלידה הכי אהובה עליכן?? אני אכלתי היום ואני ממש אוהבת שוקולד, ותות בננה כזה.. אגב הנה תמונה עדכנית שלי עם התספורת החדשה, אני לא יודעת אם ממש רואים את הצבע אבל שיהיה
לא רואים ממש אבל יש יש צבע מדהים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאגב יש לי טוויטר אז תוסיפו../images/Emo3.gif

השם שלי זה SoldierMickey
נו אני מושפעת מהיותי חיילת... חח

../images/Emo84.gifיום רביעי :)

אוקיי , האממ היום עבר דיי טוב דווקא :) בבצפר היה אחד המצחיקים וחברות הביאו לי כמה פוסטרים, והיופ עבר דיי מהר, אבל כואבת לי הבטן מוות כי אני במחזור
. קיצר חזרתי הבייתה, יישר נרדמתי לאיזה 3 שעותD: , ואז הלכתי למחשב- ואז אני ולילך הכרנו להקה
, נכון הסרטון הזה שלהקה כזאת הייתה עם מקפליי, הזה שדבירתם עליו? אז בירננו עליהם ונדלקנו על הבלונדיני החתיך הזה , גאדדד*_*
. והם דווקא דיי טובים, יחסית לגיל שלהם
אז אני ולילך תכננו שנגיע לגיל 21, ניסע ללונדון [ כן הם בריטים
] נכיר אותם, נאנוס אותם ואז נתחתן איתם
. לשאלה היומית: איזה טעם גלידה הכי אהובה עליכן? טוב אז אני אוהבת מלא - פיסטוק, וניל עוגיות, כל החמוצים למיניהם, סורבה תות חצוץ כזה [ יאמי מתה על זה ] , וזהו :) בטח לילך תגיד שהיא אוהבת גלידה כושית חח LOL [ בדיחה פרטית
] . האא והתספרות יצאה לך אחד היפיםם !! *__* . ומקווה שתמצאי מהר מאוד מישהו חדש
, בהצלחה

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיום חמישי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

וירוס ענק השתלט לי על המחשב,ועכשיו כל ה-18 אלף תמונות של מקפליי פשוט נמחקו להן
|~ארגארגארגארגארגארגרג~ וכל המועדפים,המוזיקה..|מת| כל כך עצוב. נאמ.עוד איזה שעה ומשהו אני הולכת לאסוף קרשים וזה,שלא יהיה מעפן כמו שנה שעברה X_X הו ובקשר לשאלה-אני שונאת ת'וניל ואת השוקולד :S אני מעדיפה את הורווד

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifאיזה מבאס יאו ! O:

בוואו נעשה שרשור תמונותתתתתתתתתתתתתתת

גרבע

New member
../images/Emo105.gif%$#&^@#

איזה שרשור תמונות?כל התמונות שלי מתו!><" אני צריכה שבוע בשביל לשם אותו מחדש.

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifXDDDDDDDDD

!!!In your pace אני אזכיר לך את ה - "את יכולה לשמוח. כל התמונות מתו" אז אני שומחת לי !! DD: חיכיתי להיום הזה כל כך הרבה זמן

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifגם רביעי,גם חמישי ../images/Emo9.gif

מיקקקקקקק, מלא זמן לא דיברנו
מה קורה איתך ילדה?
הקיצר, נתחיל מיום רביעי. אוחח כמה שאני שונאת את יום רביעי! כל המקצועות השנואים עלי ביום אחד! לפחות היה חם, וקיצי, ויכלתי לבוא עם שורטס וסנדלים מהממים מזארה, יאיי
אז בעקבות החום המאוד נחמד שהיה לנו, אחרי בצפר נסענו כמה חברים מהשכבה לכנרת
גאדד היה כזה כיף! רק עכשיו אני מתחילה להנות מלגור כזה קרוב לכנרת XDD חבר שלי החתיך הזה היה בבגד ים
ובאו עוד כמה חברים שלנו ממש מצחיקים, ככה שכאבה לי הבטן מכל השטויות שהם עשו במים
אבל רציני, הכנרת פשוט הולכת ונעלמת, אני רואה את זה מהחלון! בנות (ובנים אם עדיין יש פה)- חייבים להתחיל לחסוך במים!! אניוואייז, נשארנו שם עד הערב ואז הבנים עשו על האש בזמן שחברה שלי הייתה עסוקה בלצלם כל דבר שזז (או לא זז,היא חשה אומנותית) XD הבשר יצא לא משהו, מה אפשר לצפות מחבורת מוגבלים? אבל תכלס כל החווייה הייתה מדהימה! יום רביעי השנוא, הפך לאחלה יום
יום חמישי התחיל בזה שאיחרתי לבצפר בגלל שהייתי עייפה מאתמול.. ההורים שלי לא היו בבית והאח הגדול והמעצבן שלי החליט שהוא יהיה מניאק ולא יעיר אותי, ארגג
אז הגעתי בחצי שעה איחור ורשמו אותי במזכירות, תודה רבה באמת! למזלי היה שיעור חופשי והתחלנו לעשות חזרות למסיבת סיום. אני משחקת
אז בערך כל היום לא למדנו חוץ מבוחן פתע סופר קל בלשון, ואז חזרתי הביתה ברגל.. וזה היה מבאס! כי הדרך לבית שלי היא בעלייה! אוחחח זה היה מרגיז לחזור בחום!@#$%^& אח"כ טלוויזיה, מחשב.. יום רגיל ודיי מעצבן. בקשר לשאלה היומית, נראה לי אני אלך על שוקולד. זאת מחלה
(וואי חפרתיייי!)

McLife135

New member
../images/Emo55.gifיום רביעי--חמישי ../images/Emo13.gif

יום רביעי אוקיי היה יום די מצחיק .. אוקי יום מאווד מצחיק XDD אני ושובל לא דיברנו [ בצחוק] ויובל [ הידיד הכי טוב שלנו ] הפף להיות החברה הכי טובה שלי וליאב [ ילד מהכיתה לשנו ] הפך להיות החברה הכי טובה של שובל והיה קורע בשיעוריםם וסתיו הזבל הזאת נסעה לאילתת
ולא לקחה אותנו איתה
חח סתאם אהה והגיע ראש אחד בבוקר ולא היה פוסטר של טומי >< אבל היה של אבריל .. אבל ישלי אותו כבר הקיצר באסה =\ אה ואני ומאי הכרנו את בעלנו לעתיד חחח טריס מהלהקה my kid brother חחח והקיצר קבענו את מה שמאי כתבה
יום חמישי היה יום פסדר כזה .. גם היום היה מצחיק אבל לא כמו אתמול ונתנו לנו המוווווןןןןןןן שיעוריםם!!! ואממ לא היה משו ממש מעניין היום שאלה יומית ~כמו שמאי אמרה~ אני הכי אוהבת גלידות כושיות
חחח כאילו עם שוקולד, וריבת חלב, ועוגיות, ומוקה וכל הגלידות החומות האלה
והתסרוקת ממש יפהה! ממש אהבתי אותה
תחדשי
*גאד חפרתתיי*

../images/Emo109.gifמחר פאקינג מתכונת בתקשורת :|

היום חרשתי את החיים שלי עם חברות (אחרי כמה ימים של למידות לבד ~בלי להבין כלום יש לציין~) וגילינו ששינו את זה לשעה וחצי במקום שעתיים! הם פשוט מטורפים אין סיכוי שנספיקקקקקקק אז תקשורת זה כל החיים שלי כרגע, אין לי משהו אחר לספר XD אה ואני הכי אוהבת תות, בכל דבר בערך

m o r 1 0 2

New member
אומג!בהצלחה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

הייתי מתעלפתXDDD חח,המתכונת שלי הייתה אמורה להיות בראשון בעוד שובעיים והמורה שלי דחתה את ליום שלישי בעוד שבועיים... ובדיוק היום המורה הסבירה לנו הכול על הבגרות ואצלנו זה שעתיים,שעה וחצי זה קצתXDDDD אוח,איזה מעצבן שהתקופה של המתכונות+הבגרויות הגיעה
שיהיה המון בהצלחה,וזה יהיה נחמד אם תגידי איך היהD:

../images/Emo109.gifתודה../images/Emo24.gif

זה כזה נוראאאאאאא כלכך הרבה חומר בחיים לא היה לי :| וברור שאני אספר לך

JuSt My LuCk

New member
יום חמישי =]

טוב אני עדין בפורום
קצת פחות כי אני בעומס איום אבל כל יום מתעדכנת=] אז קודם כלשאלה יומית אני אוהבת בטעמים: וניל,קוקוס ויוגורט =] גם אגוזים זה נחמד
אז זה היום שלי =] : בי"ס=== משעמם ... לחברה שלי יש היום יום הולדת אז היה משעשע לראות אותה נסחבת עם הבלונים לכל מקום XD ויש איזה אחד שאני בוהה בו כבר חודשים ועדין לא יודעת איך קוראים לו... ועשיתי היום הליקססססססססססססססססססססס
עם מחט :-S כואב רררררררררצח אבל שווה את זה=] ו.. יותר מאוחר הולכים לחגוג לחברה שלי =] ובזה יגמר היום (יחסית מוקדם כי אני עובדת מחר....) אז ... זהו XDDD

JuSt My LuCk

New member
חחח זה לא כזה נורא

תקשיבי את לא מבינה איזה סרטים עשיתי לאיש בחנות XD אבל הוא חמוד אז הוא לא התייחס לזה יותר מדי XP זה מלחיץ וכואב והכול אבל האמת? זה ממש שווה את זה =] חוץ משאמא ואבא קצת מאוכזבים שבסוף באמת עשיתי אני ממש שמחה =] ותעשי עם מחט ,כן עם מחט כמה שזה יותר כואב זה גם פחות מסוכן נגיד חברה שלי עשתה עם אקדח וסיימה במיון(אל תלחצי זה נדיר XD ) קיצר תעשי =]

../images/Emo84.gifכם חח אני יודעת,

אבל זה אחד המסוכנים , כי רציני כל מערכת העצבים שם וזה, ואחותי כבר עשתה 5 פעמים וכל פעם שהיא עושה קורה לה אותו דבר - היא לא יכולה אפילו שיגעו לה בתנוך של האוזן מרוב שהיא כואבת להD: . כאילו והאוזן נהיה מדולקת, ומלא מלא מוגלה [ איכס ] , וזה אחד הכואבים , כאילו לפי מה שהיא אומרת, וחברות שלי שעשו אמרו לי שזה ממש ממש כואב לשות וגם אחרי זה D: . אז אני פוחדת , חחהחה:) . סורי על החפירה

למעלה