יומולדלת 20 להארי

dougie69

New member
מחר...../images/Emo13.gif

יומולדת להארי!!!!!!!!!!! =] HAPPY BIRTHDAY
יאאא הוא בן 20

כןןןןןןןן ייאייי

אני מתה עליוווווווו איזה חמודווןןן יאללה.. גדל היללדד חח=) אממ תגידו לפורום הזה יש אולי כזה משפט על הפורום?! אם אין אז בואו נמציא.. כי זה מאגניב כזה להשים את השם של הפורום בחתימהה בא לכן?! ואם יש אז תגידו לי מה הוא?

הבנאדם גדל! בשנההה../images/Emo65.gif

המון מזל טוב להארי המון המון המון מזל טוב לו... הוא בן 20 מגיע לו כבוד וכבוד עצום... שיוו שחושבים על זה תחשבו שדאגי עוד מעט יהיה בן 19... אויי מיי גאד... טוב נחזור להארי מגיע לו מזל טוב ליומולדת ה20 שלו.. ייייאיי שיהיה לו הרבה אושר בחיים וישימשיך להיות כמו שהוא... ושיהיה לו הצלחה בכל מה שהוא לא עושה!!!!! מימני אתם יועים את שמי

D4Ever

New member
היום!!!!

זהו! הבחוק בן 20! שיהיה לו המון מזל טוב!
Happy Birthday!

ThatGirl

New member
כבר בן 20 ../images/Emo7.gif

כאילו רק אתמול הוא היה בן 17.. חחח נממ כבר הוכחתי בעבר שאני גרועה בברכות אז אני פשוט אאחל לו את כל המזל הטוב שבעולם, שימשיך להוכיח את עצמו כמתופף מעולה
וכמובן שלא יפסיק לחייך! כי יש לו חיוך מדהים
Happy birthday!!!
Harry
Me

bar jones

New member
הארפי בי דיי הארי =)

טוב, וואי הוא באמת ממש גדל!!! שיהיה לו בהצלחה בהכל, שימשיך להיות כל כך מדהים ומתוק.. בריאות אושר שמחה... ושימשיך להשתובב עם דאגי- זה נסגד !!
מזל טובבבב בוווונבוווןןן

מזללללללללל טוווווווובבב

הארוווווווווווווווווו'ששששששששששששששש.. אני מתה שרופה עלייך יפפההה איזה יפיוףףףףףף אתתהההה אחחחחחח* מה הייתי עושה לך*** חחחחחחחחחחחחחחחחח שתיהיה לך יום הולדת הכי הכי הכי למרות שאני לא שם.. חח איתךךךךךךךךךךך לאב אותךך מואאאהההה אתה כבר בן 20..שיהיה במזללללללל חחחחחחח

DesertRose7

New member
ללמוד לשרשר../images/Emo70.gif

כשאת רוצה להגיב להודעה מסוימת את צריכה ללחוץ על הוספת תגובה בהודעה עצמה ולא בהודעה האחרונה באותו שרשור.

danirit1

New member
מזל טוב לנשמה הכי יפה שלי בעולם!!!

מזל טוב לנשמה הכי מתוקה שיש איזה מקסים רגיש ויאללה כפרות עליו הוא לא צריך את לינדזי הוא יכול להשיג שוות יותר ולא פוציות כמוה...קיצר אני מאחלת לו שתהיה לו אהבה ואושר ועושר וכיף חיים והוא הכי מאמי בעולם נשמה הי יפה שלי שיהיה במזל טוב...והיום יש תור ל******* הארי...אני ארגנתי, אכן, הייתי הראשונה היה נחמד מאוד..נכון שדני יכעס עליי אבל אתם לא תגלו לא נכון? טוב אז נא להצטייד בק****ם.. :) מזל טוב שושייייי!!!!!

vered131

New member
:O מזל טובב../images/Emo65.gif

יאוו איזה כייף זה בטח להיות בן 20. עד 120!!

Humm Noa

New member
מזל טוב לו!../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

moran1991

New member
ממממזזלללל טובבבב להארייי ^O^

אהאהאהאהא יפפייווףףף שליייי (נשמעת כמו פאקצה) ^O^ כפרעליווו ^^;

למעלה