יומולדת חודש

Falcor25

New member
../images/Emo65.gif יומולדת חודש ../images/Emo65.gif ../images/Emo34.gif

קשה לי להאמין שעבר רק חודש מאז יצאתי למסע הזה. כל כך הרבה דברים קרו לי בחודש הזה וכמה אנשים פגשתי ובכמה בתי קפה, בארים ומסיבות הייתי. אני חושב שהחודש יצאתי יותר ממה שיצאתי בכל השנתיים האחרונות, איזה טירוף. החודש הזה התחיל בעולם הוירטואלי וגלש לעולם האמיתי. החודש הזה נפתח במזדמין (שימו
להטמעת החומר הנלמד
) ונגמר בדייטינג. הוא נפתח במגורים בפריפריה ומסתיים במעבר לעיר הגדולה. במהלכו עברתי מצבי רוח של אופוריה ושיכרות (ולא מיין
, טוב נו אולי קצת מוודקה
), מצבי רוח משבריים
(סוף המסיבה בתיאטרון
) ונסיונות להירגע ולאזן קצת את הציפיות הגדולות שהתפתחו אצלי. בחודש הזה שיתפתי אנשים (בעיקר חדשים) בדברים אישיים שלי כפי שלא עשיתי מעולם. היום למשל סיפרתי על העניין לבת דודה שלי, שותפתי החדשה לדירה
וכמו שצפיתי אין לה שום בעיה עם העניין. ולמרות הכנות והפתיחות היה גם שקר קטן שמשום מה הקל עלי בתחילת הדרך. מעין הנחה שעשיתי לעצמי, אבל שבוע שעבר, בזכות בחור חמוד בשם אורי
הבנתי שהיא היתה חסרת חשיבות. השקר הזה היה בעצם גם כלפיכם
מכיוון שהוא טמון בכינוי שלי. אז בקרוב מאוד (לא היום אני כבר עייף) יהיה לי כינוי חדש והוא: Falcor27 כי זהו גילי האמיתי, מה שהופך את היקיצה שלי למאוחרת יותר, אבל כזכור זה עדיף על תרדמה נצחית. בסופו של דבר אני חושב שהדבר המרכזי בחודש הראשון בחיי החדשים הוא לאו דווקא המסע לגילוי ההעדפה המינית שלי
. זה מה שחשבתי בהתחלה שאני עושה, עכשיו אני מבין שקרה הרבה מעבר לכך, לראשונה בחיי נגעתי בחופש ובשחרור אמיתי. חשתי פחד
ועשיתי את זה בכל זאת ודברים שמהם פחדתי הפכו לדברים רגילים והשוני הוא שהפעם לא עצרתי והסתפקתי בהישג הבודד, הפעם המשכתי לחפש (ואני עדיין ממשיך) עוד דברים אותם אני פוחד לעשות,ואני אעשה אותם למרות הפחד. אין לי סיום לדברים אלו כי נראה לי שלמרות הקצב המטורף של החודש הזה אני עדיין לגמרי בהתחלה. אבל הפעם זה לא מתסכל אותי להיות בהתחלה מכיוון שאני יודע שכמו שהיום אני מתגעגע לילדות שלי כך בעתיד אני אתגעגע לתקופה הזאת, כי גם היא סוג של ילדות, הכל חדש, נוצץ
ומלהיב
ומידי פעם גם נופלים וקצת בוכים
אבל עם כזה עולם חדש מסביב מיד קמים וממשיכים. ודבר אחרון:
שאתם כאן להקשיב, לייעץ או סתם להצחיק. כי אם זאת ילדותי השניה אז המקום הזה הוא אחד מגני השעשועים האהובים עלי.
פאלקור

.m

New member
falcor יקר

קבל
ענקי-ענקי. סתם כי ככה בא לי
מאחלת לך המון הצלחה בדרכים החדשות, אין ספק כי התחלת תהליך מרתק, ו-
שאתה בוחר לשתף אותנו. אנחנו פה בשבילך, מתי שתצטרך, וזה לא משנה בין כמה אתה (כל עוד הגעת לגיל שאפשר להתחיל...
לכתוב בפורום, כמובן).
mai

campari

New member
ואני חשבתי ש-25 זה הגודל...

לא הגיל. אבל עכשיו שאנחנו יודעים שאתה זקן בן 27, זה משנה את כל התמונה

Liroy26

New member
מזל טוב יקירי!

הרבה אין לי מה להוסיף חוץ מאשר תקוותי שתמיד תיהיה מאושר, שתמצא את הדרך הנכונה לך ושתזכור שיש מי שנמצא איתך בכל שלב של הדרך.

Yaron40

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo34.gif מכל ה../images/Emo23.gif

היי פאלקור יפה כתבת, אין מה להוסיף אחרי הודעה כזו. מקווה שתמשיך ותגלה את עצמך, תהנה ותמצה. ואל תשכח לחגוג גם יומולדת שנה.
ירון

amet

New member
מזל טוב פלקור ../images/Emo140.gif

תמשיך להנות ולמצות וטוב לשמוע כי אתה לא מאבד את "הילד הפנימי" שבך, אך אל תשכח שלפעמיים הילד גם יירצה לנוח, וסתם לשבת ולהתבונן על הדברים שמסביב. שיהיה בהצלחה וב-
אמט

מה אומר ומה אספר .....

אני רק יכול לאחל לשנינו ולכל מי שנמצא בסוג כזה או אחר של מסע, שהוא יסתיים ב- Happy End
שיהיו לכולנו רק ימים של לבלוב ושגשוג
!

למעלה