יומולדת להארי

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gif יומולדת להארי ../images/Emo65.gif

קדום כל- קרדיט ענקי לחן
שנתנה לי לחטוף את הארי[
]
מי כבר בירך? לא זה לא היום אבל זה בדיוק בעוד חודש
אז שוב הגיעה ההצקה השנתית של היום הולדת.. כמו שהיה לנו עם דאגי, וכמו שהיה עם טום לפניו - שוב עושים חוברת ברכות (בשאיפה לספר) שמתי לב שעם דאגי הרבה נזכרו בסוף ושאלו אם יש עוד זמן לשלוח, אז עכשיו אני אומרת הרבה לפני כדי שתכינו את עצמם, נפשית מצידי ותשלחו את הברכה כמה שיותר מהר! אז כמו בכל פעם- הארי יהיה בן 20
ומכיוון והארי לא יליד הארץ ולא יהודי-הוא לא יודע עברית
ולכן - צריך לכתוב את הברכות באנגלית כמובן שמי שיש לו בעיה עם האנגלית אנחנו נשמח לעזור לו. ומי שלא עוד יותר טוב. וכמובן על דף A4 שזה דף מדפסת/מחברת רגיל
אני מדפיסה את זה בצבעוני אז תעשו את זה יפה
דד ליין- 1/12 שזה יוצא יום חמישי הבא. לאן לשלוח
אני - שחר איסיקיו: 321695283 אימייל+מסנג'ר: [email protected] חן איסיקיו: 232063414 מסנג'ר: [email protected] אי מייל: [email protected] במידה ומישהו רוצה לעשות בכתב יד ולשלוח בדואר שיפנה אלי בפרטי לקבלת הכתבובת

just jenny

New member
סבבה../images/Emo45.gif

אני לא עומדת בזמנים
קיצור שחר אני מעדיפה בכתב יד.. אז שלחי לי במסרים את הכתובת [כי אני יודעת שאם אני אכתוב על דף זה יאבד
..] ואגב- מה נסגר בסוף עם המכתבים של דאגי?

Hip Hop star

New member
אהממממממממממ

לא להשקיע מכתב מלא בברכות,כשזה גם ככה לא מגיע אליו....

Humm Noa

New member
זה ברור

וגם אם זה יגיע, מה הסיכוי שהוא עצמו יקרא, או בכלל יפתח את זה?

DesertRose7

New member
את מכירה אותם או משהו כזה?

יש כתובת מיוחדת לכל המכתבי מעריצים של מקפליי. אנחנו לא יודעם אם זה הגיע ואנחנו גם לא יודעים אם זה לא הגיע. אבל בכל מקרה זה לא שהפסדנו משהו, אז כתבנו כמה מילים להארי ליומולדת.. לא קרה כלום

Hip Hop star

New member
כי זאת עובדה

בכל מקום שתראי את הת=כתובת מעריצים שלהם,יהיה כתוב לך "נ.ב" כזה שיגד שהם לא מקבלים את המכתבים האלה,ושלא בטוח שתקבלו תשובה על המכתב ששלחת...... ככה שנגיד ואת רוצה להתחיל להשקיע...שזה לרגע לא יישמע זילזול,אבל חבל באמת להשקיע משהו מושקע לבנאדם שזה בכלל לא יגיע אליו... מילא אם היו מקור יותר טוב שהיה מביא לו את זה ממש ליד...אבל זה לא המצב..אני אישית עדיין בחיפשוים,מצאתי כמה אפשרויות..אבל אני קצת מתביישת לבקש...לא משנה..כל אחת יכולה לעשות מה שהיא רוצה וכמו בפעמים הקודמות לא להקשיב לי..כי זאתי לא דעתי,זאת העובדה הדיי ידועה
נועה קבלי
מחכה לסרט שייצא כבר!!!!!!!!!!!!

TlovesD

New member
למה לריב?!

מי שרוצה שיכתוב ומי שלא לא.....מה הבעייה?? לדעתי זה כן מגיע כבר הסברתי כששלחנו לדאגי... אז דווקא כדאי להשקיע!

just jenny

New member
../images/Emo45.gif

וגם אם מישהי רוצה לשלוח אבל לא ממש בא לה להשקיע, שפשוט לא תשקיע, שתכתוב כמה מילים וגמרנו עם הסיפור
ומי שלא מאמינה שזה בכלל נשלח אליהם, אז שלא תכתוב וזהו! למה לעשות עניין מזה?
וחוץ מזה אם זה באמת לא נשלח [למרות שאי אפשר לדעת בוודאות] אז מה הפסדנו מזה? העיקר ניסינו..

loner in love

New member
למה לזלזל

אני יכולה להגיד לך שאת רוב מכתבי המעריצים שנשלחים לחברת התקליטים הם מקבלים. אם להשקיע ולהשתתף או לא - בחירה שלך, אבל לא לזלזל במי שחשבה על הרעיון ולא לזלזל במי שבכל זאת רוצה לנסות.

Hip Hop star

New member
האם יש כאן הד-הד-הד-הד-הד-?!

תרגעו כבר..אני לא מזלזלת....אני רק אומרת שאתן סתם משקיעות לכלום זה הכל...

moran1991

New member
האאריי מיי לאב ../images/Emo99.gif

אני לא חושבת שאני אספיק לכתוב לו ;; ואני לא בטוחה גם שזה יגיע אליו ;; ובזמן האחרון אני ממש לא בעיניינים כי יש לי קצת(הרבה)עומס..אני אשתדל להיות פה כמה שרק אפשר אבל אני חושבת שעד חנוכה אני כמעט ולא יהיה פה ;; אוהבת את כולם

למעלה