יומולדת לטוםםםםםםםםםם

hadasrulez

New member
../images/Emo65.gifיומולדת לטוםםםםםםםםםם../images/Emo65.gif

וואו 20! :O אני גרועה בברכות אז כל מה שיש לי לאחל זה שימשיך להצליח ולפרוח ושיהיה לו רק
מזל טוב
ושישאר כמו שהוא
Happy Birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo65.gif

[ממש מוזר לכתוב ברכה למישהו שלא הולך לקרוא אותה]. אז נעשה את זה קצר: המון מזל טוב, שימשיך להיות כה מוכשר
ושקסי
[וזה יהיה נחמד אם הוא ישים לב לשיער שלו מדי פעם
]. אממ עד 120, כל שאר הדברים הרגילים שאומרים
. שיהנה מהחיים
, ושיבוא לבקר כאן
וכמובן, שימשיך להיות בנאדם כ"כ מקסים שבאמת נהנה לעזור לאחרים
[וואו אנלא מאמינה שהוא כבר בן 20
. שיו איך הוא גדל
. כפרעליו
]

Hip Hop star

New member
../images/Emo175.gifטוום!../images/Emo175.gif

וואי!איזה יופי,טום בן 20!והוא גדל בשנה! אמ...דיי איכזבתי את עצמי,בזה שלא הגעתי למפגש שהיה צריך להביא את הברכות כדי לשלוח לו,והודה שבכלל לא טרחתי בלהכין משהו,כי יש לי בעיות נפשיות עם עצמי,אז חסתי על חייו של טום... אמ..מה אני אאחל לו מארץ "הקודש"?.................*נניח ושלחתי לטום את הברכה,הוא קיבל אותה,וכעת קורא אותה...באנגלית כמובן,אבל ארשום לכן בעברית..* "טום היקר!מזל טוב ליום הולדתך ה-20. שכל חלומותייך,תקוותייך,תפלותייך וכל מה שתרצה ייתגשם! שאלוהים ימשיך לשמור עלייך,ושבלילה יהיו לך חלומות מתוקים. תשמור על גיוואנה,אפשר לראות שהיא עושה לך טוב..(במידה וצדקתי?
). שמור על עצמך,על משפחתך,על חברייך הקרובים,והקריירה. אל תאכל שיט של אף אחד,ואל תתן לאף אחד לפגוע בך,ולרמוס את כבודך! תעריך כל שנייה ושנייה שאתה חי,כי החיים קצרים,וגם אם זה נראה לפעמים כואב,זה לא נורא כ"כ..כי אלו החיים,וזאתי המתנה הכי טובה ורעה שיכולתך לקבל!אז נצל אותה! תשתדל לעשות כמה שיותר מעשים טובים,ופחות מעשים רעים,כי מה לעשות עושים אותם,ואף אחד לא מושלם..אבל אפשר להוריד את מספרם של המעשים הרעים,ולהעלות את הטובים כמובן... אמ...וזהו..זה כל מה שהיה לי לאחל לך....." זה כנראה מה שהייתי כותבת לו,וזה האמת מה שאני מאחלת לו עכשיו!אמן! והנה שיר לטום שאני מקדישה: "אם זר קוצים כואב זה מה שאתה אוהב אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב ואם שירים אהבת רק שכתובים באבן בים הכיפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך ייתכסה תגיד לי מילים יפות מבכי ואושר היא כנראה אהבה אותך האישה הזאת".

Hip Hop star

New member
../images/Emo175.gifטוווום!../images/Emo175.gif

וואי!איזה יופי,טום בן 20!והוא גדל בשנה! אמ...דיי איכזבתי את עצמי,בזה שלא הגעתי למפגש שהיה צריך להביא את הברכות כדי לשלוח לו,והודה שבכלל לא טרחתי בלהכין משהו,כי יש לי בעיות נפשיות עם עצמי,אז חסתי על חייו של טום... אמ..מה אני אאחל לו מארץ "הקודש"?.................*נניח ושלחתי לטום את הברכה,הוא קיבל אותה,וכעת קורא אותה...באנגלית כמובן,אבל ארשום לכן בעברית..* "טום היקר!מזל טוב ליום הולדתך ה-20. שכל חלומותייך,תקוותייך,תפלותייך וכל מה שתרצה ייתגשם! שאלוהים ימשיך לשמור עלייך,ושבלילה יהיו לך חלומות מתוקים. תשמור על גיוואנה,אפשר לראות שהיא עושה לך טוב..(במידה וצדקתי?
). שמור על עצמך,על משפחתך,על חברייך הקרובים,והקריירה. אל תאכל שיט של אף אחד,ואל תתן לאף אחד לפגוע בך,ולרמוס את כבודך! תעריך כל שנייה ושנייה שאתה חי,כי החיים קצרים,וגם אם זה נראה לפעמים כואב,זה לא נורא כ"כ..כי אלו החיים,וזאתי המתנה הכי טובה ורעה שיכולתך לקבל!אז נצל אותה! תשתדל לעשות כמה שיותר מעשים טובים,ופחות מעשים רעים,כי מה לעשות עושים אותם,ואף אחד לא מושלם..אבל אפשר להוריד את מספרם של המעשים הרעים,ולהעלות את הטובים כמובן... אמ...וזהו..זה כל מה שהיה לי לאחל לך....." זה כנראה מה שהייתי כותבת לו,וזה האמת מה שאני מאחלת לו עכשיו!אמן! והנה שיר לטום שאני מקדישה: "אם זר קוצים כואב זה מה שאתה אוהב אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב ואם שירים אהבת רק שכתובים באבן בים הכיפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך ייתכסה תגיד לי מילים יפות מבכי ואושר היא כנראה אהבה אותך האישה הזאת".

M c F l y

New member
אההה../images/Emo99.gif

נממ אני דעת שהוא אל הולך לקרוא את זה אבל לא משנה בכל זאת זה נחמד לברך
אני מאחלת לו שיהיה לו את המומו הכי כייפי בעוללםםם..
ושיהיה מאושר וימשיך להיות חמוד כמו שהוא.. אני מאחלת לו שיבוא לישראל יומאחד ויזכה לראות את כל המעריצות [או לפחות שהמעריצות יראו אותו נמממ
חעח] ושאם הוא יבוא שיביא איתו גם את דאגי ודני והארי
ושימשיך להיות מוכשר כי אני מאוד אוהבתותו ככע ושהדרך של מקפליי תהיה ארוכה יותר מאשר של באסטד.. וזהו נממ שיהיה מאושר כפרעליו
אה ואני מאחלת לו שיזכה לפגוש אותי
כמה נחמד מצידי

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני מוצאת את זה קצת מזור לכתוב לו ברכה.. במיוחד כשהוא לא יקרא את זה.. ובמיוחד שגם אם הוא יקרא את זה.. הוא לא מבין עברית אז..
המון מזל טוב |שי

oriaaaa

New member
אני ממממש גרועה בברכות

אבל אני ינסה- הרבה שמחה, בריאות, אושר, ועושר!!! (לא חסר......) ואהבה כמובן...... בהצלחה עם הדיסק החדש!!!! ויומולדת שמחחחחחחח אחותי בסנמריון והיא לא יכולה לרשום ברכה, אז זה גם ממנה......

יאאא מזל טובבבבבבב!../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo80.gif

שיהיה לו המון המון המון מזל טוב! שימשיך להיות מדהים
, מקסים
, מוכשר בטירוף
, חמוד
, מתוק
וכו' חחחחחח שיזכה לשנה הבאה עד 9324739563 שנה! שיתגשמו כל חלומותיו ומשאלותיו!
כפרעליוווווווו!

HurtTears

New member
טום!3>

מזל טוב לבנאדם המוכשר, היפה תואר, המדהים, שיש לו קול מדהים והוא נמצא בלהקה הכי מדהימה, מה אכפת לי שהוא לא יקרא P: שיהיו לו חיים מאושרים לחתיכון המדהים הזה!!

HurtTears

New member
אה וכמובן

בריאות בריאות בריאות. אושר אושר אושר. עד 10309348302534895 שנה P: ואת כל מה השאר בירכו כמובן!

HurtTears

New member
לא.. ../images/Emo150.gif

אני hevanstears לשעבר.
נכנסתי בפעם האחרונה שנכנסתי שחכתי תסיסמא האקספלורר לא עבד לי לא יכולתי לבדוק באימייל ונלצתי לפת וח משתמש חדש, ב-

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאחחחח טוםםם איש שלמותי שכמוךךךךךךך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מזלטוב המונים ליומולדת../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תמשיך להיות יוצר מוכשר ומדהיםםםםםםםםםםם../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בהצלחה בהמשך הדרך עם הדיסק החדש../images/Emo9.gif ושיהיה לך רק טוב../images/Emo99.gif

L u L i1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

נממ..גמאני גרועה בברכות אז... אני מאחלת לו המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןןןןןןן מזל טוב!!!!!
אושר, עושר, בריאות, והצלחה בהכל
ושימשיך להיות כזה חמודי ומוכשר כמו שהוא!!!

just jenny

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo25.gifטומייי../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

טוב, זה באמת דיי מוזר לכתוב ברכה למישו שלא יקרא אותה באמת, אבל.. WHO CARRES? אז טומייייי שליי שיהיה לו המון המון מזל טובב גיל 20 זה גיל זהב
המון אושר ושמחת חיים!! שימשיך להיות כל כך מוכשרר ואהוב
והמון הצלחה לו וללהקה המוכשרת שלו
שידע שכולנו אוהבים אותו פה!! במיוחד אני
ממני ג'ני
נ.ב- בואו נקווה שאת הברכות האמיתיות הוא באמת יזכה לקרוא

danirit1

New member
../images/Emo25.gif מזל טוב לבחור הכי מתוק!!!

מזל טו לבחור הכי מתוק עלי האדם טומי !!! אני מאחלת לו הכי טוב בעולם...שיתגבר על כל המכאובים והמכשולים בחיים שיהיה לו כיף!!! שהאהבה שלו תפרח והוא יהיה מאושר מהחיים כי מגיע לו הוא משקיע המון והוא בן אדם ישר ומצחיק ובעל לב רחב והוא יצליח בחיים!!!!! אז בריאות עד 120 ואושר וכושר ושיהיה לו הכי טוב שיכול להיות בעולם!!!! חתיך שקסי מתוק חמוד מקסים כשרוני וכובש לבבות אחד!!!! happy birthday dude אני חולה עליו!!!!!!! נשמההההההההההההה מזל טוב הכי בעולם!!!!!!! sweet 20 חח !!!!!!!!!

D4Ever

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifhappy birthday!!!!!../images/Emo20.gif|בלו

bustedit

New member
../images/Emo65.gifמזל"טטטטטטט../images/Emo65.gif

וואייי טומוש כבר בן 20!!!! חעחע טוב מה יש לי לאחל לו.. נעשה קצר כי הוא במילא לא יקרא את זה.. שיהיה לו שנה מוצלחתתתת
שימצא כבר אהבהההה
שימשיך להיותתת מאמיייי
שלא יפסיק לחייך
(ולעשות מוסיקה..) ושתמיד ישאר לו הקול המדהים שיש לו
ושיהיה מאושרררר מעניין איך חוגגים לו.. חח כאילו לפי איך שאנחנו כבר מכירים את מקפליי הם בטח קפצו עליי בבוקר, שרו לו יומולדת שמיח ודפקו לו עוגה בפרצוף
חחחחחחחח HAPPY BIRTHDAY TOMֱֱ~

למעלה