יומולדת ליוסדוס המאמי

../images/Emo65.gifיומולדת ליוסדוס המאמי../images/Emo65.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ליוסי..
happy birthday to you...
שיהיה לך יומולדת הכי מושלם בעווולם
תהנה מכל שניה היום ובכלל בחיים.. תקבל המווון מתנות וכו וכו
אני חווווולה עליך מאמי

יוסדוס

New member
../images/Emo9.gifייייוווווווו

תודה רבה רבה רבה! איזה הפתעה
איך אני מתרגש..... בבביי ושוב תודה!

../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

הופ הופ טרללה, גדלת בשנה!
שיהיה לך
, ושתקבל המון |מתנה|!

DesertRose7

New member
מזל טוב!!!!

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון ועוד המון המון Happy Birthdady ואל תשכח לחייך!!! (סוקי שזה בלי תמונות קטנות- יש לי בעיה עם המחשב!)

תמונות קטנות=

סמיילים\אייקונים\אמוטקונים לאנשים שלא מבינים את שחר... בכל מקרה מאמי.. את יכולה לעשות ..| ש י |(בלי רווחים) ויצא לך

DesertRose7

New member
אבל זה לא אייקונים!

זה סמיילים וסימנים לתוכן/לנושא! טוב לפחות את מבינה אותי!! נסיון..

DesertRose7

New member
חן..

את ממש חכמה! אבלעכשיו בגלל שאת אמרת לי שזה אולי באמת יעבוד.. תעזרי לי.. איזה עוד יש חוץ משי? כי אני לא יכולה להיכנס לחלון הזה ! וזאת הבעיה!

הנה לך

היו עוד כל מיני סמיילים שלא הצלחתי להעתיק |ב ר ק| |פ ט ר י ה| |ק ר| |ת ר ו פ ה| |מ ט ר י ה| |ט י פ ה| |א י ש ל ג | |ט י-ו י| : - 0 : - P : - / |ח ב ו ל| 8 - { : - D ; - ( [ - { ; - ) : - ] : - ( |מ ר ו ב ע| : - ) |מ א ו ה ב| B - ) |ח י ב ו ק| 8 - ) : - [ |4 u| |ש ר י ף| |ל י צ ן| |ח י ז ר| |ב נ ד נ ה| |ב ו ק ס| |ב ל ו נ ד| |ט מ ב ל| |ש מ א ל| |י מ י ן| | X | | V| | ! | | ? | |ת ו| | * | | @ | |כ ל נ י ת| |ס ב י ו ן| |פ ר ח| |ב ל ו ן| |ש מ ש| |י ר ח| |ח ר ו פ| |ל ב-ש| |ל ב| |נ ש י ק ה| |ש י| |ק ו ב י ו ת| |נ י י ד| |כ ת ר| |ג י ט ר ה| |ק ס ד ה| |א ו ט ו| |כ ס ל| |כ ר ג ל| |מ ט ו ס| |ז ה י ר ו ת| |ס פ ו י ל ר| |פ ט י ש| |ד ג| |ת מ נ ו ן| |מ י צ י| |ח ת ו ל| |ת ו כ י| |כ ל ב| |צ פ ר ד ע| |ק ס ם| |ש ב ל ו ל| |פ ר ה| |ב א ג| |ד ו ב י| |ב נ נ ה| |פ י צ ה| |א ו כ ל| |ר מ ק ו ל| |ב י ר ה| |י י ן| |נ ר| |ק פ ה| |נ ו ר ה| |ל א| |כ ן| |ת פ ו ז| |ח מ ס ה| |ג ו ל ג ו ל ת| |ר ו ח| |ש י ט| |ג א ו ו ה| |ס פ ר| |מ ו צ ץ| |ש ו ק ו| |ב י ת| |ד ג ל| |פ צ צ ה| |ס י ו ע| |ס ל י ח ה| |ת ו ד ה | |ה מ ל צ ה| |ב ב ק ש ה| |א - ט| |ע ז ר ה| |ב ה צ ל ח ה| |מ ז ל ט|

DesertRose7

New member
../images/Emo51.gif

בשביל הגרופית ה
לשעבר
ו-
(אני מקווה שיצא טוב! וכדי לא להשתלט על השרשור יומולדת ..
והמון

jenni Mor

New member
ה מ ו ו ו ו ו ן ../images/Emo26.gif

מזל טובבבב!
שתהיה מאושר, ושתמיד יהיו לך סיבות לחייך
יום הולדת שמח!

למעלה