יומולדת ליצטריןןןןןן

../images/Emo65.gifיומולדת ליצטריןןןןןן../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

היום יש יומולדת לאלדד ציטרין
בן אדם מוכשר ברמות מטורפות, והוא המפיק המוסיקלי של נועם כפי שכולנו יודעים ונועם אירח אותו בהופעות שלו וההיפך... בכל אופן, בן אדם שהכי מגיע לו מזל טוב בעולם! אז אלדד, שיהיה המון מזל טוב עד 120!
מאחלת לך הרבה בריאות ואושר, הצלחה בכל מה שתבחר.. תמשיך לעשות מה שאתה אוהב, כמובן שמוסיקה
כי אחרת אנחנו נפספס את אחד האנשים הכי מוכשרים בארץ.. ואנחנו לא רוצים שזה יקרה
מאחלת לך הצלחה בכל מה שתבחר לעשות בהמשך! שתמשיך להיות כזה בן אדם מקסים.. ושתהיה לך יומולדת ממש נפלאה, כיפית ומרגשת, עם כל מי שאתה אוהב..
הילי. יאללה אנשים ברכות בלאאגנייםםםםםםם

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifציטרין../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

טיצרין, המון המון המון מזל טוב
המון בהצלחה בהכל תהנה מהיומולדת - זה היום שלך
דנה=]

inbarIL

New member
הבנאדם הכי מלך בעולםםםם../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

אלדד, שיהיה לך יומולדת מקסים..תהנה ותנצל כל רגע. תדע שבאמת אתה אחד מהאנשים שאני הכי הכי הכי מעריכה. כמה שיואב כל שניה אומר אתה מולטי-טאלנט [
] מטורף, ופשוט אין אין אין עלייך. מזל טוב והמון אהבה וחיוכים
ענבר.

amitshilo

New member
אלדד../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

דבר ראשון, אני חייבת לומר שאתה אחד האנשים שאני יותר מעריכה. אתה אחד האנשים שאיך שראיתי אותם על הבמה הוקסמתי, וישר חשבתי לעצמי "בואנה הבן-אדם מלך".
אני מאחלת לך שהדרך שלך במוזיקה תמשך ותמשך. שלא תפסיק להרשים אנשים בכישרון שלך ובנועם שלך הבמה. שתמשיך להוסיף לכל מקום שאתה נמצא בו ציטריניות כזאת, כי זה באמת נותן המון. שתהיה לך יומולדת סופר כייפית
תעשה חיים ותהיה עם מי שאתה אוהב. אני מאחלת לך כל מה שאתה רוצה ויותר, כי זה באמת מגיע לך. בעולם המוזיקה ובכלל. נשיקות
עמית.:)

אלדדדד../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב, אני מאחלת לך רק טוב :) אתה מוכשר ברמות מטורפות,עוד המון שנים של מוסיקה,הופעות,עשייה וכמובן אושר בריאות והצלחה בהכל.. יומולדת מקסים

פלדלמן

New member
טוב, אז ככה...

מזל טוב!!!!
זה בערך מה שרציתי לומר...
אה כן, ו...הופעה מדהימה ביחד עם ריטה
רואים שאתה מוכשר גם בלי לשמוע על כך מאחרים ! ! ! אז, מזל טוב :)

למעלה