יומולדת לליין סטיילי

everynormal

New member
../images/Emo65.gif יומולדת לליין סטיילי../images/Emo65.gif

היום ה-22/08, זה יום הולדתו ה-41 של ליין סטיילי, ומחר קרן ליין סטיילי מארגנת את אירוע המחווה השנתי לליין [שמתקיים כל פעם קרוב לתאריך הולדתו] אז מה הייתם מאחלים לליין במידה והיה חי? אם היה חי, איך אתם חושבים שהוא היה נראה היום, מה הוא היה עושה? יאללה שרשרו מזל טובים לזמר הענק שלנו ז''ל! נקווה שהוא נח על משכבו בשלום

Lux Aeterna

New member
):

זהו בהחלט יום עצוב לעולם הגראנג' ולעולם המוזיקה כולו תנוח על משכבך ליין, אני יודעת שאתה נמצא עכשיו עם אנשים טובים למעלה (אגב אני חדשה P: )

Sanguine Sky

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

קשה לי לחשוב מה היה קורה אם... אני חושבת שזה מטורף, שהוא עכשיו יכול היה להיות בן 41, ולחגוג את זה(?),אולי עם חברים... ליצור עוד מוזיקה, וגם אם לא לחזור לאליס- להמשיך ליצור ולכתוב שירים מדהימים כמו שכתב. בכל אופן, מזל טוב לו. אני באמת מקווה שהוא כבר לא סובל.

everynormal

New member
יומולדת שמח?

טוב אז אני מקווה שליין נח על משכבו בשלום ושהוא באמת כבר לא סובל, לא יודעת אם אפשר לאחל לאדם שנפטר יומולדת שמח, אבל באמת מגיעה לו איזו מחווה ליומולדת, וטוב מאוד שמחר אירוע המחווה השביעי במספר. אם ליין היה חי אני מאמינה שהוא לא היה יותר באליס אין צ'יינס, הוא בטח היה משקיע בציור וכותב שירים לחברים מהסצנה [וזה מה שהוא אמר שהוא רוצה לעשות מעט לפני מותו], אם דמרי הייתה חיה גם בטח הם היו נשואים עם ילדים, בלי דמרי הוא לא ממש חי, וכבר שמענו על זה..... אז בקיצור, יומולדת שמח ליין!

למעלה