יומולדת למיש האהובה שלנו

../images/Emo65.gif יומולדת למיש האהובה שלנו ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

ואוווווו. סוויט סיקסטין אהה ? יא ענקית :'''( ידוסתי האהובה, (
) היום זה יום הולדתך ה16, קישטוקית שלי :) שתהיה לך היומולדת הכי מדהימה ב-ע-ו-ל-ם, שכל חלומותייך הרטובים והכי טובים ייתגשמו הכי מהר שאפשר! שתמשיכי להיות הילדה הכי מקסימה שהכרתי |את לא מבינה כמהההה שאת מקסימה|, מוכשרת, יפה, מצליחה, מצחיקה |מה זה מצחיקה ? כל יום רוצחת אותי מחדשXD|, ובקיצור, הילדה שאני הכרתי בהתחלה, ושאני כ"כ אוהבת
ואני לא כ"כ טובה בברכות, אבל אני מוסרת לך היישר מכאן חיבוקים ונשיקות והרבה אהבה עד אין סוף וגם עוגה דמיונית
והלוואי, ואת לא מבינה כמה מצער אותי לדעת שאני לא יכולה להיות ליידך כרגע ואני מתגעגעת המווווווווווווון
ואני אנסה להתקשר אלייך היום, כי הפלא' שלי דפוק כמו שטיצל ואין לי איך לתקשר עם העולם מסביבי, ואם לא אז תתקשרי אליי ברגע שאת רואה את זה
(לבית כמובן) וזהו, ואני מצטערת על הברכה המעפנה הזאתי, את יודעת שאני לא טובה בזה :( אבל בקיצור, אני יכולה להגיד לך כמה אני אוהההההההההבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתת אותך. |איזה בקיצור, על מי אני עובדת ?|
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- מתה עלייך עד אין סוף 3> נ.ב. - זוכרת גם מה עוד קורה בעוד כמה שנים בתאריך הזה ? ;) בכל שנה שעוברת החלום שלנו מתקרב יותר ויותר... |ילדה יפה *~*
|

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif דנדי מדהימה ../images/Emo23.gif

אם רק יכולתי לתאר במילים מה עשית לי :'( התרגשתי נו :'( אני מתה עלייך יקירתי הקטינה. תודה על הכל.
בכלל, עזבי הכל. הכי חשוב, תודה על שאת כאן. 33333333> ואכן. אני גודלת בשנים וזה מתקרב. וזה כבר כל כך קרוב שזה מלחיץ קצת לפעמים חחחחחחחחחחחחחחח -_-" אבל, אין ויכוח על זה שאין ילדה שמצחיקה אותי כמוך. פשוט אין. ואני פשוט אוהבת אותך. תודה.
טוק טו מי דארלינג 3>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מזל טוב מיש ../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

ו............ היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת, ל מ י ש
היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת, ל מ י ש
חג לה שמח, וזר לה פורח, היום יום הולדת, ל מ י ש
יום הולדת שמח לך ליום הולדת ה- 16.
המון הצלחה, בריאות, אושר, שמחה, והרבה הרבה אהבה.
שתיהיה לך את היום הולדת הכי מדהימה ומושלמת שבעולם, ושהכל משאלותייך יתגשמו. תמשיכי להיות אותה מיש מדהימה שאני מכירה המון המון זמן :) [כשחושבים על זה, אני מכירה אותך עוד שרק נכנסתי לפורום הזה XD] המון המון המון המון מזל טוב עד 1809 שנים (XD), ושתהני מכל רגע בחייך
ועכשיו הגיע הזמן שאני אשתוק - כי אני מזה דפוקה בברכות... אז, שתיהיה לך את היום הולדת הכי טובה שבעולם.
אוהבת אותך

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif תהילונת! ../images/Emo99.gif

לא צריך ברכות כדי לדעת כמה את אוהבת. כי אני אוהבת יותר
תודה תודה תודה. אני בכלל לא מאמינה שעוד שנתיים אני בת 18 (O_O) ואני מזדקנת במהירות... ו... אני מרגישה בדיוק כמושהרגשתי לפני יום ויומיים ושנה ושנתיים XD באמת נו
אכן אני אהנה, וגם לך אהובתי תודה על שאת פשוט כאן. זה לפעמים הכי מספק בעולם.
אוהבת אותך

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמייייישקה ../images/Emo13.gif

מזל טוווווווב לך מתוקית! שיאאא, כבר שנים שלא דיברנו כמו שצריך. בכל אופן- מזל טוב עד 100, כמו 20, שיהיו לך חיים מדהימים, שתצליחי להגשים את כל החלומות שלך
המון בריאות, אושר ועושר
שתהיה לך המימולדת הכי מדהימה בעולם ותקבלי מלאאאן מתנות מגניבות D: תישארי מקסימה ומצחיקה ומשוגעת כמו שאת,
מתה עלייך

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif תומית!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אכן לא דיברנו כבר שנים. מוזמנת לגלגל את טוסיקך אל המסן. תודה 8-| זה באמת מרגיש לי 100 כ-20 אבל ניחא O_O תודה יקירתי. אני מצליחה להגשים את כולם. בהדרגה :) מספיק לי שכולכן כאן כדי שאני אהיה מאושרת ותהיה לי את היום הולדת הכי מדהימה. 3> מתה עלייך חזרה.

../images/Emo54.gifמיש יפתיי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

אני ממש ממש במיהור מטורף, אז אני רק אומר לך שאני חולה לך על הצורההה ואת פשוט חברה מדהימה ואני אוהבת אותך כלכךךךךך
כבר כתבתי לך בפייסבוק ואני אכתוב שוב, מקווה שהייתה לך סוויט סיקסטין מדהים, שכל השנה הזאת תהיה לך מושלמת, עד 120, שכל משאלותייך יתגשמו, ועצה שלי, באמת מכל הלב, תתחילי ללמוד נהיגה בערך עוד 9 חודשים ולא מאוחר יותר, כמוני
אוהבת אותך מלא, אל תנתקי קשר :)

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ווואו קול O_O

עוד 9 חודשים אני יכולה? אף אחד לא אמר לי O_O אני בהחלט אעשה זאת. תודה יפה שלי על הכל! ואני לא מנתקת קשר! את לא שולחת הודעות *מתחנגל1* מתה עלייך 333333333>

../images/Emo54.gifאכן :)

מגיל 16 וחצי את יכולה ללמוד, מגיל 17 את יכולה לגשת לטסט... למרות שהשנה נכנסים מלא מלא חוקים חדשים אז אני לא יודעת מה יהיה P: וגם את לא שולחת!!1

לירונת

New member
מיש מתוקה ../images/Emo24.gif

מצטער על האיחור- המווווווווווווווווווווון מזל טוב!!
יום הולדת שמח!!
המון בריאות, שמחה ואושר
הצליחי בכל אשר תרצי
תאהבי את עצמך
תאהבי את חברייך ומשפחתך
ותזכרי שאוהבים אותך!
תעשי רק מה שאת אוהבת
תעשי רק מה שאת חושבת
ויהיה טוב, מבטיחה
חולה עלייך ילדה

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif יפה אחת ../images/Emo13.gif

תודה תודה תודה תודה DDDD: ברור שיהיה טוב!! חולה עלייך יותר. נשיקות!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאו מישמיש שלי!

אכן באיחור אופנתי, לא היה לי זמן.XDD מזל טוב יפיפיה שלי 3333> את בוגרת בשנה אבל עדין קטינה. D:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif לא נכון! אני צריכה ללכת להוציא ת.ז!

אני ממש לא קטן כבר XD זאת את סבתא XDDDD אוהבת אותך 33333333>

למעלה