דנדיצקה XP
New member
../images/Emo65.gif יומולדת למיש האהובה שלנו ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif
ואוווווו. סוויט סיקסטין אהה ? יא ענקית :'''( ידוסתי האהובה, (
) היום זה יום הולדתך ה16, קישטוקית שלי שתהיה לך היומולדת הכי מדהימה ב-ע-ו-ל-ם, שכל חלומותייך הרטובים והכי טובים ייתגשמו הכי מהר שאפשר! שתמשיכי להיות הילדה הכי מקסימה שהכרתי |את לא מבינה כמהההה שאת מקסימה|, מוכשרת, יפה, מצליחה, מצחיקה |מה זה מצחיקה ? כל יום רוצחת אותי מחדשXD|, ובקיצור, הילדה שאני הכרתי בהתחלה, ושאני כ"כ אוהבת
ואני לא כ"כ טובה בברכות, אבל אני מוסרת לך היישר מכאן חיבוקים ונשיקות והרבה אהבה עד אין סוף וגם עוגה דמיונית
והלוואי, ואת לא מבינה כמה מצער אותי לדעת שאני לא יכולה להיות ליידך כרגע ואני מתגעגעת המווווווווווווון
ואני אנסה להתקשר אלייך היום, כי הפלא' שלי דפוק כמו שטיצל ואין לי איך לתקשר עם העולם מסביבי, ואם לא אז תתקשרי אליי ברגע שאת רואה את זה
(לבית כמובן) וזהו, ואני מצטערת על הברכה המעפנה הזאתי, את יודעת שאני לא טובה בזה אבל בקיצור, אני יכולה להגיד לך כמה אני אוהההההההההבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתת אותך. |איזה בקיצור, על מי אני עובדת ?|
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- מתה עלייך עד אין סוף 3> נ.ב. - זוכרת גם מה עוד קורה בעוד כמה שנים בתאריך הזה ? בכל שנה שעוברת החלום שלנו מתקרב יותר ויותר... |ילדה יפה *~*
|
ואוווווו. סוויט סיקסטין אהה ? יא ענקית :'''( ידוסתי האהובה, (