יומולדת לצלילו'ש

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo65.gifיומולדת לצלילו'ש../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif

צלילו'ש שלנו חוגגת היום [12 בלילה כאילו
] יומולדת
מאמי שלי,המון המון מזל טוב
בריאות,אושר ועושר,הצלחה,אהבה
ומה שרק תבקשי
אני פה תמיד תמיד בשבילך
אוהב המון ועד 120, גבי

daniel rubin

New member
יווווו!$#@#^%$&&)*&*(../images/Emo218.gif

צליללל ג-ד-ו-ל-ההההה
ולמרות שכבר כתבתי לך את זה: צלילווששש שלייי?!?!?!?! אני מכירה אותך כבר כמעטט שנה (ה21.5.06. זוכרת?) ראיתי אותך רק פעם אחת בחיים שלי, פעם אחת!(ה15.10.06, זוכרת?) ואפילו לפני שראיתי אותך, הספקת להיות חברת נפש. אחת שבשבילה, באמצע הופעה של קרן פלס, אני יתקשר כדי להשמיע את אביתר. (ה5.10, זוכרת?!) אחת שבשבילה אני יעשה הכל. אחת ויחידה שאני יכולה לבכות לה, לצחוק איתה, לנסות לעזור לה… אומרים שחברות אמיתית, חייבת להיות בה ריבים. אצלנו…. זה פשוט לא ככה. אני לא מסוגלת לריב איתך ילדה, לא מסוגלת. אז אולי אני מכירה אותך רק 363 ימים, אבל זה מספיק, בשביל לדעת, שכל התאריכים שבעולם, לא חשובים כמו התאריך הזה: ה18.5.93. כי זה תאריך שעושה לי טוב. תאריך, שאם היו מדלגים עליו כל שנה, הייתי ילדה כלכך שונה. יותר סגורה, יותר מפחדת, יותר בוכה, יותר סובלת… אז פשוט תודה לך על הכל3>> ואני מאחלת לך את כל האיחולים הכי הכי טובים שבעולם.. כמו.. שתפגשי שוב ושוב עם עברי המלך!, שתקראי עוד מיליון ספרים של אביב גפן, שתשמעי עוד מאות פעמים את"אביתר" של קרן פלס, שתקליטי עוד עשרות שירים לדודו טסה, שכבר יוולד הילד מלורל, ו… שלמרות שזה לא האיחול הכי מוצלח בעולם, אבל הוא יותר בשבילי… שנמשיך להיות חברות ל-נ-צ-ח. אוהבת המווון… ילדה בת 14 שלי:] דניאלושלך3>>>>>>>>

מדהימה שכמותך../images/Emo9.gif

המון המונים המונים של מזל טוב
שתזכי להכי הרבה אושר בעולם, לבריאות להצלחה ואמן תקבלי כל דבר שתרצי מותק שלי
עד 120000 שנים מאושרות ומתוקות כמוך !!! שתמשיכי להישאר מדהימה ושנהמ שמו שאת !! אוהבת הכי הרבה ב-
, נוי

TheIs258

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

למעלה