יומולדת לשחר

loner in love

New member
../images/Emo65.gifיומולדת לשחר../images/Emo65.gif

אני לא אכתוב פה ממש הרבה כי אני רוצה להביא לך ברכה מושקעת אישית
אני רק אאחל לך המון המון המון מזל טוב, את כל האושר והבריאות בעולם, שכל מה שאי פעם חלמת עליו יתגשם, שלא תורידי את החיוך מהפרצוף לעולם, ושתמשיכי להיות בדיוק כמו שאת
פאק אנחנו מכירות כבר יותר משנה, ועל השיחה הראשונה היה בינינו חיבור ממש טוב, ותראי אותנוו אחרי יותר משנה אנחנו נפגשות כמעט כל חודש
אז שוב המון המון מזל טוב, שתהיה לך היומולדת הכי שמחה בעולם, ושתזכי לעוד הרבה כאלה. אני אוהבת אותך המון המון המון המון המון

Craz¥ L

New member
שחר ,יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח עד 120 הגעת לגיל שמותר אמממ להוציא רישיון (חחח) או לזכור להוציא תעודת זהות :| שיהיה לך את היום הולדת הכי מגניב שבעולם שתהני ותבלי.. ואני יודעת שזה נשמע קצת
אבל הלוואי שתיפגשי את מקפליי את טום ,דאגי הארי ודני כולם כולם...|זה אפשרי!| מזלללללללללל טובבבבבבבבב
ד"ש מקרוז חיחיחי

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif שחרררררר../images/Emo99.gif

אז קודם כל, המון מזל טוב
! אהבה
,אושר
ובריאות
[וגם עושר
, כי בכל זאת אנחנו חיים בעולם חומרני
].
הלוואי שתפגשי את מקפליי/לוסטפרופטס/אחר
שתהיה לך שנה מצויינת, ותנצלי טוב את גיל 17 כי מהיומולדת הבאה את כבר חוקית [
]! ואממ ליודעת, שתצליחי ותהני בכלל בחיים
תמשיכי להיות כה מקסימה
ושולטת
ואחלה מנהלת
! ומצחיקה
ושרוטה וקרועה על כל הראש, כמו שאת מוכיחה כל פעם במפגשים
. עד 120 וכאלה,
[ואני יודעת שהברכה לא משו, אבל היום כבר הסברתי שאנלא יודעת לכתוב ברכות
]. יומולדת מקסים
לאב, ליבאל
[וכה, זה העתק הדבק מבלו
]

נופר36

New member
מזללל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שתהיה לך יומולדת הכי כייפית בעולם! שכל חלומותייך יתגשמו ושכל מה שתבקשי תקבלי! אבל הכי חשוב זה- תעשי חיים!!!
המון מזל טובבבב

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמזלטוף שחרר ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המון מזלטוב בובע../images/Emo24.gif והרבה בריאות ואושר ועושר וכל מה שאת מאחלת לעצמך. ועוד מלא שנים מלאות בחיוכים ובמוזיקה איכותית../images/Emo9.gif מואה אוהבתותך../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif

PunK RocK 1o1

New member
מזל טובבבב!!../images/Emo24.gif

שיהיה לך את היומלדת הכי כיפי בעולם! שכל החלומות שלך יתגשמו [אחחח כמה שזה נדוש
] טוב נו אני אוותר פה.. אני מאחלת לך את כל מה שיחלו לך
לאב יא

hadasrulez

New member
שחרררר ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

המוןמוןמוןמון מזל טובבב!!
שתמיד תיהי מאושרת
Love yaaaaa

bustedit

New member
מזל טוסט!

עד מאה ועשרים [פעם שעברה כבר כתבתי ברכה ענקית ובקושי אמרתם תודה(!!!!!!!!) אז אין לי כח להשקיע עכשיו] אבל יומולדת שמייח

למעלה