יומולדת שמח לדילן

adii1201

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח לדילן../images/Emo65.gif

אחחח כפרעלייך יא לאסביט שלי
שיהיה לך יומולדת הכי שמח בעולם!!! אמנם את הבושם החדש של דונה קארן אני לא אקנה לך, אבל אני מאוד מקווה שמישהו כן|גבות| שתמיד תהיי מאושרת ותגשימי את כל החלומות שלך שיהיה לך בהצלחה בדירה החדשה ושיום אחד אפילו תבואי לגור בהולילנד
שתמשיכי להיות כזו לאסביט עומואית
ובקיצור שיהיה לך אחלה יומולדת וכאלה
אוהבתותך כפרעלייך

NoFaR815

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo213.gif

הימי הולדת לא נגמרים כאן אה?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמזל טוב צליל!@#$%^&../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

*משהו יצירתי בקשר לליאן ריימס, מירנדה ו.. שוגרלנד?* יומולדת שמח

LeAnnDylan

Well-known member
וואי קלעת בול../images/Emo12.gif

הטופ 3 שלי
ועוד לפי הסדר |ריר|

LeAnnDylan

Well-known member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כפרות עליכם
ועדי אל תדאגי אני כבר לא רוצה את הבושם הזה
הוא מסריח
אבל דירה בהולילנד את עדין יכולה לקנות לי;; ואחותך לאסבט|הא|

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז מה רצית אותו אם הוא מסריח?!
ואם אין לי כסף לקנות לך בושם ב-200 ש"ח את חושבת שיש לי כסף לקנות לך דירה בהולילנד?!
רק עם השקל וחצי לחודש שאני מקבלת מהצבא

LeAnnDylan

Well-known member
כי בדר"כ הבשמים שלה טובים

ואני סוגדת לה בשנתי
ושמעתי שיצא לה בושם חדש אז רציתי אותו ואז כשיצא לי להיות במשביר הרחתי אותו והוא לא משהו
אבל השניים האחרים בסדר (כאילו יצא לה סדרה של שלושה בשמים ושניים מהם טובים) דווקא את הגרוע ביקשתי

darklighter

New member
מזל טוב!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

יום הולדת שמח וכיפי לך!!
אושר ועושר, בריאות ובהצלחה בהכל!
ועוד כמה ברכות בנאליות + מקוריות
תהני בדירה החדשה

LeAnnDylan

Well-known member
הו.. הלאסביט האהובה עליי../images/Emo23.gif

תודה
ואני מתה על הברכות המאוד מקוריות שלך
בכלל אני חושבת שצריך להצמיא אייקון של |ברכותיומולדתמקוריות| זה יהיה נורא מועיל

הומואית שלייייייייי!!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יאאא, המוני המונים של מזלטוב, אושר, עושר, שמחה, אהבה, כיף חיים, והכי חשוב - בריאות!!!!
מקסימה שכמותך ^^ כ"כ מצחיקה וכיף לקרוא אותך.
מת עליך. ו.. שששש!! אל תתלוננו על האיחור, היה שישי שבת - דוסים לא במחשב בסופ"שים.

LeAnnDylan

Well-known member
והנה הלאסבי האהוב עליי ../images/Emo23.gif

תודה רבה רבה
ורק שתדע שזה מאוד מרגש אותי לראות שלמרות שאתה אף פעם לא פה טרחת לבוא ולאחל מזל טוב ואפילו עשית את זה ביותר מ-12 אותיות O:::::: (עכשיו אתה בטח תצטרך הפסקה של חודש להתמודד עם עודף האותיות ששפכת פה כאילו אין מחר
) סתם סתם
מתעליך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מרושעת שכמותך!
מתעליך.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה