יומולדת שמח ל-efroch99

efroch99

New member
תודה רבה

אבל... לצערי זה היום הולדת הכי עצוב שהיה לי... החתול שלי המדהים נדרס לפני שלושה ימים.

n oy

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

שיהיה לך רק אושר בחיים. מקווה שלא יהיה לך עוד ימים עצובים כאלו. מי דרס אותו? שנה טובה נוי.

efroch99

New member
לא יודעת

מי דרס אותו... אני לא יכולה לכעוס על הדריסה, כי אני יודעת שחתולים לפעמים קופצים לכביש בצורה שאי אפשר לבלום, אבל.... להשאיר אותו באמצע הכביש... כדי שרכבים אחרים ימשיכו לפגוע בו ולעשות ממנו עיסה... אני לא מבינה איך אדם לא עוצר את הרכב לתת לחיה את הכבוד ולהוריד אותה מהכביש. למזלי הרב, מצאתי אותו כנראה זמן קצר אחרי התאונה, הגוף שלו עוד לא התקשה, והוא היה במצב שלם.... לא הייתי צריכה לראות אותו מרוח על הכביש. תודה על האיחולים

Arfilit

New member
מחשבה

קודם כל מזל טוב והשתתפות בצערך. קשה קשה להיפרד מחיית מחמד אהובה. ובכל זאת - לגבי השארת החתול על הכביש - באזור שבו אני גרה גילו לאחרונה מספר חיות נגועות בכלבת. אני חייבת לאמר שאם חלילה יקפוץ לי חתול שאינני מכירה לבין הגלגלים - אני לא מעלה כרגע על דעתי לגעת בגוויה ולהזיז אותה.

marish

New member
מאחלת לך הרבה ימי הולדת שמחים יותר

החתול של חברה שלי גם-כן נדרס לפני שבוע. אני מקווה שהוא והחתול שלך הגיעו לגן עדן של חתולים...

SaraGubits

New member
אם יהיו בגן עדן של חתולים

הבעלים שעברו את ה120 שלהם לא יפגשו בחתולים. שמעתי פעם על אנשים שעברו מוות קליני. הם פגשו את בני המשפחה שמתו וגם את החיות מחמד איתם. כך שכאשר עולים לשמיים נפגשים גם עם החתולים

marish

New member
בגן עדן של חתולים

הבעלים ימשיכו לשרת אותם בנאמנות

karnity

New member
../images/Emo7.gif ...

... אני לא טובה במילים של ניחומים כי אני לא מרגישה שזה מצליח להעביר את המסר האמיתי... אז חיבוק גדול! בכל מקרה, מאחלת מזל טוב! (אמנם קצת באיחור...) אבל כמו שכבר אמרו - שיהיו לך ימי הולדת שמחים יותר...

QueenOfMagic

New member
אני יודעת שאני חסרת טאקט

אבל אם את רוצה חתול חדש...יש לי 60 חתולים שמחכים לבית חם... בכל מקרה ליבי איתך...מבינה כל כך את הכאב שבאיבוד חתול.. לא ממזמן מצאתי את אחת החתולות האהובות עליי בכביש...בכיתי המון.. עד עכשיו אני מתגעגעת אליה..

efroch99

New member
../images/Emo32.gifתודה../images/Emo32.gif

תודה על ההבנה ואת לא חסרת טאקט בכלל... אחרי שלושה ימים של בכי הרגשתי בעצמי שאני רוצה עוד חתול וכבר אימצתי אחד (דרך פורום תפוז חתולים פה). יש לך באמת 60 חתולים? חוץ מזה יצרתי קשר עם בית מחסה לחתולים בחדרה, כואב כואב לראות כמה חיות מסכנות וזנוחות יש שם... יכול להיות שאני אקח עוד (יש לי בבית עוד שתי חתולות ושתי כלבות), ואני גם רוצה לעזור בהתנדבות.

habubnik

New member
מזל טוב לך!

מצטערת על מה שקרה לאטילה. לאבד חית מחמד זה אובדן עצום. אני מקווה שתתחזקי בקרוב ותרגישי טוב יותר!

TheCrazyCatLady

New member
לא מזמן אחותי איבדה חתולה ../images/Emo7.gif

כמה שבועות אח"כ,בגינה ציבורית,מצאתי חתלתול רחוב חמודון ויללן. אחרי שהבאתי לו מים ואוכל,עלתה בי המחשבה להתקשר לאחותי. נורא פחדתי לדבר איתה על זה, כי לא ידעתי מה היא תחשוב... היא בנאדם מאוד מאוד רגיש, והחתולה הזו היתה מיוחדת בעיניה. היא היתה איתה בהרבה מצבים קשים, והן שרדו ביחד המון חולי וכאב, ותמכו אחת בשניה-ממש שותפות. פתאום אחת מהן חלתה, ולשניה לא היה מה לעשות בנידון. בסופו של דבר, אזרתי אומץ והתקשרתי. בהתחלה היא הססה,ואמרה שהיא רוצה חתולה נקבה כמו זו שנפטרה. אמרתי לה שאולי הוא ימצא חן בעיניה בכל זאת, ושתבוא לראות אותו בלי שום התחייבויות,והיא הסכימה. כצפוי, לקח לה בערך שתי שניות להתאהב בו. מאז הם חיים באושר ואושר, לפחות בינתיים. היום אחותי יודעת, שעשתה כל מה שיכלה למען החתולה. שזה הרבה יותר, ממה שרוב האנשים בעולם עושים. זה ההבדל בין הטיפש, לחכם... הטיפש חושב שהוא עושה הכי טוב שיש,והחכם יודע שבעולם הזה-אי אפשר לעשות הכי טוב. אז הוא עושה הכי טוב, שהוא יכול. סה"כ,אחותי נתנה לחיה עזובה בית,אוכל וטיפול אוהב ומסור. זה לא הספיק לאושר ועושר עד היום הזה...אבל זה מה היה לה לתת,וזה יותר טוב מכלום. תנחומיי על האובדן הקשה.

למעלה