יומולדת 16 ליול צ'אן 3>

JeeChan

New member
../images/Emo65.gif יומולדת 16 ליול צ'אן 3>

ולמי שלא מכיר, היא אחת משתי המשתמשות ביוזר "יאי XD". אז יעל צ'אן ^_^ המון המון המון מזל טוב 3> מכיר אותך קצת יותר מחצי שנה, וזכיתי להכיר את אחד מהאנשים הכי מדהימים שפגשתי בחיי ^_^, נחמדה, אדיבה וטובת לב. תודה על כל הפעמים שהיית שם לעזרה, ובכלל שמח שאני מכיר אותך ^_^ שיהיה לך יומולדת 16 שמח =]
ממני אור ^^ 3>

Fay Wood

New member
יווווווול~~../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

המון המון המון מזלטוב <!0^ת 100ממת פ33תית. ^__^ *שרה שירי יומולדת בשתי קולות* רק אושר ואושר ואושר וכל מה שתרצי. וחיים ורודים צומי!!1 ^____^ 3>~

../images/Emo15.gif מומולדת שמייח יול סאמה!

*מרקדת בגופייה עם כתובת "אני פאנגירל ואתה הומו" וחצאית הולה, עם פונפנוי מעודדות בשחור-אדום ושרה האנאבי* *תופסת אנשים תמימים שעברו ברחוב ומחריכה אותם באיומי יאוי לשיר איתי* *מנגנת בתזמורת-של-פאנגרל-אחת* *כול ידודותיי וחברותי מכוכבים שכנים (אני זרגית!) כמו "אופס שכחתי" יוצאות בתהלוכת פאנגרלז חללית* *קריוקי* *בלונים* *שיניגאמים בחצאיות מיני* *בישים נטולי חולצה* *ממתקים מאוד מאוד מאושרים* *עוגת שכבות ענקית והכי טעימה בעולם* *שרים יומולדת שמיח* *יול מכבה נרות* *מתחילים לזלול, לשיר ולרקוד. במקרה של הבישים- יאוי עם ציפוי עוגה *___*

Sakai Shana

New member
אעע יול. D:

יול כפרע. מזלטוב לך!!!111 מתהעליך כוסע~3333> אנוכי. [:

Vivi Sparrow

New member
יום הולדת שמח../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

[למרות שכבר אחלתי לך אתמול בלילה בטלפון (אני גם זאת שניגנה ברקע שיר יום הולדת כשהבנות צרחו לך את המלים בטלפון) XD]

למעלה