יי|
למנהלת המקסימה

new sol

New member
../images/Emo65.gifיי|../images/Emo49.gifלמנהלת המקסימה../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מקסי יקירתי מזל טוב ליום הולדתך ה...... המון בריאות אושר וכושר וגם קצת עושר לא יזיק שיהיה לך רק נחת ושמחה מכל הסובבים אותך תמשיכי לשמור על המשפחה הנפלאה ואמן שנתראה רק בשמחות מאחל מכל הלב והידידות כנה סולי

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יומולדת שמח מקסי ../images/Emo24.gif

שיהיה לך היומולדת הכי שמח בעולם
שיהיה סימן לפתיחת שנה חדשה של בריאות, שמחה, אושר ועושר
וכל מה שרק תרצי.
מזל טוב, עד מאה כעשרים.
אוהבת, אני

matyc

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב יקירתי ../images/Emo65.gif

מאחלים לך אושר ובריאות אהבה ושמחה והרבה נחת
אוהבים מטי וניר

nony4

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב יקירתי ../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתך עד מאה כעשרים תהני מטלטול מעדידו ומכל המשפחה המקסימה אוהבת

../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

למקסי היקרה המון המון מזל טוב בריאות אושר הצלחה והמון אהבה. מי יתן שכל משאלות ליבך תתגשמנה. נחת מהילדים. ב ר י א ו ת.

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo65.gif

מזל לך אישה מדהימה שכמוך שרק תיזכי לאושר בריאות והצלחה בחיים אוהבתתתת מטורפת עלייךךךךךךךךךךךך

פיטיכאן

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלמקסי יקירתי ../images/Emo65.gif

למקסי חברתי היקרה!
ממרחקים שולח לך מכל הלב ברכות ואיחולים חמים ליום שמח ועליז עם המשפחה, בעלך, וילדייך המקסימים. שתיזכי לשפע של בריאות ושמחת חיים אהבה, אושר, כושר, וגם עושר לעולמים!
HAPPY BIRTHDAY
מחברך שמצרף הרבה נשיקות וחיבוקים, פיטי

../images/Emo49.gif למינהלת המטריפה../images/Emo49.gif

יקרה שלי , מאחלת לך שפע מכל מה שהעולם יכול להציע . התקופה שעברת אינה קלה < חושבת עליך המוןןןן > אבל כמו גיבורה הצלחת לעבור את הכל כמו
מלכה אמיתי שמת X על העולם והשגת את עצמיך לחיים כי הבנת שלוותר זה לא חצי מהאופי שלך וחזקה את כי יש דרך ויש מי שרוצה אותך כאן . אמן ומעכשיו רק חיוך , אהבה , שימחה ואושר יהיו בקרבך . מזל טוב חברה יקרה , עד 120 שנים בריאות וטובות
אוהבת , אוהבת, אוהבת,.
אודיייי

מזל טוב מתוקה /tapuzforum/images/emo65.gif

המון בריאות,אהבה וים של כיף וחיוכים./tapuzforum/images/emo77.gif

IAM20072007

New member
למקסי המקסימה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב שפע ברכות ואיחוליים המון אושר, בריאות, פרנסה כל שתבקשי לו יהי

../images/Emo51.gif לכולםםםםםםםםםםםםםםם ../images/Emo25.gif

לכל אחד ואחד....לכל אחת ואחת.... גם לך חבר יקר שלי מאמריקה על הטלפון המקסים... על הטלפונים שלכם חברים על המסרים...על ה SMS...על הכל! על שהייתם שם בימים הקשים שלי איתי...בליבי....במחשבתי....בנשמתי.... אכן...היום חוגגת יום הולדת חדש...חזרה מהגיהנום...(לא ממש חוגגת...אולי בשבוע הבא אם יצא) תודה על כל האיחולים....אתם יקרים לי מאודדדד מאודדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדד אוהבת מקסי

שנהביי

New member
../images/Emo65.gif|מתנה| רגע לאן את הולכת../images/Emo35.gif

יום הולדת שמח גם ממני
הרבה הרבה הרבה בריאות והמון אהבה

DREAM111

New member
../images/Emo49.gif מקסי המקסימה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יקרתי שפע ברכות ואיחולים ליום ההולדת. מאחלת לך שכל שתרצי יתגשם ויתממש. בריאות הצלחה שפע פרנסה טובה אהבה ונחת. כל שתבקשי לו יהי.
ממני.

../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif למקסימה הכי מקסימה ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

~ ביום המיוחד, הוא יום הולדתך ~ ~ רוצה אני לברכך ~ ~ שמעתה ואילך דף חדש יפתח ~ ~ וכל מה שעברת - ישכח ~ ~ שולחת לך המון חיבוקים ~ ~ תיהני מ-2 אוצרותיך המתוקים ~ ~ שאהבתכם לנצח תמשך ~ ~ ורק נחת תראו בהמשך ~ ובקיצור, מאחלת לך המון שנים נוספות של:
בריאות, בריאות, ורק בריאות
אושר
נחת
אהבה
פרנסה
ושכל משאלות לבך תתגשמנה
אוהבת מאוד

yadiday

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמקסי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מומולדת למ ק ס י
מה נעים ומה נחמד
שכל בן - וכל בת
לא נולדו ביום אחד |לב
רק ביומולדת ...
רק ביומולדת
מזל טוב
עד מאה - כבת עשרים
שהמזל תמיד יאיר אלייך פנים
כמו החברים שכאן מברכים
ממשיך להחזיק אצבעות - גם אם מרחוק נכנס ומציץ פה מדי פעם - גם אם אין לי זמן לכתוב מאחל לך עוד הרבה שנים של ביחד והרבה אהבה
גד.

../images/Emo49.gifמאחלת הכל

כך ראוי ומגיע לך, אישה מדהימה ומקסימה. הרבה אושר מבפנים ועם משפחתך וחבריך. בית בריא, מלא צחוק ושמחת חיים. פינוקים, הפתעות והערכה שמגיעה לך בהחלט. אוהבת אותך יותר ממה שאת יודעת. חיבוקים ושפע של אהבה
מורלי

אתם מדהימים ואני אוהבת אתכם !!!!!!!!!

לא עונה לכל אחד ואחת כי זמני קצר וההיא מצייצת....תודה אישית....אוהבת כל אחד ואחת מכם... תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
שלכם מקסי

liri לירי

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח מקסי ../images/Emo213.gif

מזל טוב ליום הולדתך
שפע בריאות טובה
נחת מהילדודס
זוגיות טובה
אושר ושמחה
כל שאת מייחלת לעצמך ולמשפחתך לו יהי
{וזכרי שתמיד אחרי ירידה קיימת העליה
}

Purple Mushroom

New member
מזל טוב למנהלת מקסימה@../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif.

מזל טוב מקסימה. ליום הולדתך ה...(?) 37? בריאות
מזל ואושר ועושר
. אור
ואהבה
ושמחה
. שיהיה הרמוניה. ושתמשיכי להסתדר בחיים, ולעבור אותם בבטחה ובהצלחה. שתחליטי החלטות נבונות. תמשיכי להפעיל את הקהילה המדהימה הזאת לאורך עוד כמה שנים טובות . מבלי לוותר על כלום, על כל עמודי התווך(לפי התיאוריה) . במיוחד על המשפחה. ועל עצמך. כל מה שסולי כתב גם. נתראה רק בשמחות . כל מה שכתבו לך , וכל מה שמאחלים לך לטובה , הסביבה מכל הבחינות . וגם את לעצמך. רק לטובה . סליחה על האיחור ביום שוב (כמו שנה שעברה , נדמה לי
)

למעלה