יש לאמיר יומולדת

aMiRi GiRl

New member
חברי פורום יקרים ,

אני מזכירה לכם , תשלחו לי בבקשה ברכות לאמיר לכבוד יום הולדתו , על מנת שאני יוכל להעביר לי צרור ברכות מחברי הפורום. אנא שלחו לי אותם למייל [email protected] . מקווה לקבל הרבה ברכות , כי אם לא זה לא ייצא לפועל . כרגע יש לי רק 2 ברכות
. תודה מראש, סיגלית

aMiRi GiRl

New member
ברכות לאמיר - כמה שיותר מהר!

כל מי שרוצה להעביר לי ברכות לאמיר מוזמן להעביר לי אותן עד מחר , עד השעה 16:00 , תודה. [email protected] יש לי עד עכשיו רק 3 ברכות , ואני רוצה לעביר לאמיר כמות יותר מכובדת של ברכות, אז קדימה - תשלחו לי ברכות. סיגלית

aMiRi GiRl

New member
מזל טוב !! ../images/Emo65.gif * קולולולולולו *

מזל טוב לאמירי שלנו !! יש לו היום יומולדת , חוגג 31 אביבים!! אמירי , יקירי , אני רוצה לאחל לך המון מזל טוב לרגל יום הולדתך ! תמשיך להיות בנאדם מדהים כמו שאתה , ואל תשתנה אף פעם!! שיהיה לך המון בהצלחה עם הדיסק שיוצא בדיוק בעוד חודש !! ואני אפגוש אותך עוד כמה שעות טובות... ושם תקבל את הברכות המלאות ממני =) אוהבת המון, סיגלית

../images/Emo65.gifהיום יום הולדת../images/Emo77.gif

לזמר,שחקן,מנחה,יוצר,הכי מוכשר והורס במדינה ובעולם כולו
אמירוש שלנו שאנחנו כל כך אוהבים חוגג החל מהדקה הזו יום הולדת
אמיר יקירי מה אני יכולה לאחל לך חוץ מכל הדברים הטובים שאפשר לקבל: אושר,אהבה,בריאות,והצלחה בכל מעשה ידך,ואת כל הטוב שבעולם, רק שתהיה מאושר ושהחיוך המקסים שלך יהיה תמיד מרוח על פניך. ומגיע לך
נוסף על הקליפ החדש שלך לשיר החדש "יום אחרון"שיוצא ממש היום
ואנחנו גם סופרים את הספירה לאחור לקראת ה
החדש שלך שיוצא ממש מהיום עוד חודש בדיוק. אוהבת אותך המון מתוק שלי רעות

ady18

Well-known member
מזל טוב

ועוד שנים טובות של מוסיקה טובה והגשמה עצמית שתהיה לך

TetiBETTY

New member
../images/Emo65.gifיש לאמיר יומולדת../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

כל הברכות לכאן

TetiBETTY

New member
../images/Emo24.gif|מזל|../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך שתדע רק אושר ואהבה, שגשוג ופריחה עצמית. הרבה בריאות, יצירתיות והצלחה בכל התחומים. אתה מדהים!
בת אל.

../images/Emo65.gifלאמיר... ../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתך
אני מאחלת לך אושר ועושר בריאות ואהבה ושכל משאלותייך יתגשמו. כל שלב בחיים צופן בחובו הפתעות וקשיים אף אחד לא קיבל הבטחה שלא נדע כל מכשול ובעיה. אך - אם תדע שמאחורי כל קושי הישג מסתתר, ותמיד תזכור אם תבטח בעצמך ובאלוהייך תהיה ההצלחה תמיד בעקבותייך. אמירוש אני מאחלת לך שרק תהיה מאושר והמון הצלחה עם האלבום שקרב ובא. נורא כיף לראות את ההתפתחות שלך השנה המשך כך ועלה והצלח. באהבה חני

יום הולדת שמח!../images/Emo49.gif

אמיר,המון בריאות ואושר ו
עם הדיסק החדש!אתה בחור מאוד מוכשר ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!עד 120!

אמיר המקסים!

מזל טוב לאמיר שחוגג היום 31! אמיר, שתהיה לך שנה מדהימה והמון מוסיקה נפלאה כמו שאתה עושה. מחכה לדיסק בקוצר רוח! רק בריאות ואהבה! אוהבת ליאת

vmeytal

New member
היי מזל טוב ענקייייייי

לאמיר -מזל טוב ענק ליום הולדתך אוהבת- מיטל וורטר ובהצלחה עם הסינגל החדש ממש יפהההה

1sHiRuSh

New member
אמירי ../images/Emo49.gif ענק!

אמיר מזל טוב ! בהצלחה בקליפ ובסינגל החדשים... ובקרוב גם באלבום!! אוהבת המון המון.. ושוב מזל טוב עד 120

sexit16

New member
אאאמירר:)

יום הולדת שמח אהבתי,אוהבת,ויאהב אותך תמיד תמיד תמיד אתה הבן אדם הכי מקסים שיש אתה תמיד מצליח לרגש אותי אני מקווה שתהיה תמיד מאושר ושמח ושיהיה לך רק טוב, אוהבת המון:)

אמירי המון המון מזל טוב נשמה שלי!!!!!!!!!!!!!

יומלדת שמח.עד 120 שנה.תמשיך להיות כמו שאתה,מוכשר מדהים מרגש ומקסים! מאחלת לך רק ימים של אושר,בריאות,חום,אהבה,הצלחה! שתמיד תיהיה מוקף באנשים שאוהבים אותך כמו שמגיע לך אמן
שיהיה המון בהצלחה עם הדיסק.מחכה לו בקוצר רוח
אוהבת המון

sarit19

New member
אמיר מיר מיר...

שיהייה לך יום הולדת שמח והמון המון מזל טוב אמנם קיבלת את ההודעות היום ממני אבל מגיע לך שוב שתהייה רק מאושר ותצליח בכל דרך שבה תפנה שתיגע בכל כוכב שתטפס על כל שלב שתשאר צעיר לנצח שלך, שרית.

ג ב ש ו ש

New member
המון מזל טוב אמיר../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif

אמיר יקר, המון המון מזל טוב
בריאות,אושר ועושר
הצלחה רבה עם האלבום הקרוב,אני בטוח שכולם יאהבו ושזה יצליח בע"ה
תמשיך לעסוק במה שאתה אוהב ולהיות מי שאתה
תודה על היחס החם כלפי כולם
עד 120
ושוב,מזל טוב
גבי.

למעלה