כדי שלא נפספס את היומולדת..

../images/Emo65.gifכדי שלא נפספס את היומולדת..

שלכם, בבקשה תשרשרו לכאן את תאריך יום ההולדת שלכם
ודרך אגב,
פעם עשו לכם מסיבת הפתעה
,
הצלחתם להרוס את ההפתעה
,
הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם
,
אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה
אתם מוזמנים לשתף בשרשור שיהיה מלא בהפתעות ורעיונות למסיבות הפתעה...

chagiti

New member
עונה...באמת רעיון טוב..חח

היומולדת שלי הוא: 23.11.90(עוד 3 חודשים..חח ואני אהיה בת 16..:p) פעם עשו לכם מסיבת הפתעה,?כן הצלחתם להרוס את ההפתעה, ?אממ בערך.. הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם,?כן אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה?כן..

22.8.93../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

עוד 6 ימים!! פעם עשו לכם מסיבת הפתעה? כן
הצלחתם להרוס את ההפתעה? קצת הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם? כן
אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה? או הו השנה היו איזה 10 מסיבות הפתעה

../images/Emo214.gifמ'זה קצת?

זה או שהרסת, או ש"הרסת בסגנון", או שלא הרסת
אז באיזו הגדרה את בוחרת?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחח../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

נבחר ב.."הרסת בסגנון"
פשוט תפסתי את אמא שלי רושמת מספרים של חברות שלי
ובלי לעשות חשבון שאלתי אותה: "את עושה לי מסיבת הפתעה"?XDDDDDDDD אבל אחר כך ירדתי מזה והופתעתי מאוד

../images/Emo214.gifאז באמת יש לך סגנון../images/Emo99.gif

ואם הופתעת אז יש לאמא שלך את סוד ההפתעה... [, או את הבת שלא תרצה להרוס לעצמה בכל מקרה...
]

עצמי1111

New member
עונה ואחלה קומונה

ב9.2.1991 וווווו............... פעם עשו לכם מסיבת הפתעה,?כן הצלחתם להרוס את ההפתעה?כן הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם?לא אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה?כן

בואנה אתם ילדוד'ס

תאריך לידה 30.6.1982 פעם עשו לכם מסיבת הפתעה,?כן הצלחתם להרוס את ההפתעה?כן הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם?לא אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה?כן

ady18

Well-known member
עונה

פעם עשו לכם מסיבת הפתעה, נראה לי אבל לא זוכרת חח הצלחתם להרוס את ההפתעה, לא זוכרת חח הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם, כן אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה כן

ady18

Well-known member
שכחתי תאריך

17.3.84 ומסיבת הפתעה שעשינו לחברה שלי אז היא לא הייתה בבית וחיכנו שהיא תבוא והיה לה חצר והינו בתוך החצר שלה קטע ענק

Dark chocolate

New member
25.11.92../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

פעם עשו לכם מסיבת הפתעה
כן
הצלחתם להרוס את ההפתעה
כן
הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם? אולי
אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה
לא.

אז אני היחידה שמעולם לא הפתיעו?../images/Emo6.gif

תאריך לידה שקסי במיוחד
6.9.89
פעם עשו לכם מסיבת הפתעה?-
יש לדודה שלי יומולדת ב3.9, לי יש ב6.9 ולסבא שלי ז"ל ב7.9, אז תמיד היו מרכזים לנו את הימי הולדת וחוגגים ביחד
יומולדת 16 חגגתי עם כל החברות שלי בקניון עזריאלי, יומולדת 15 חגגתי עם כל החברות בקניון בפתח תקוה, יומולדת 14 עשיתי מסיבה עם כל הכיתה והחברות... מה שאני מנסה להגיד-קשה להפתיע אותי, כי אני מתוכננת מדיי
הצלחתם להרוס את ההפתעה?-
הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם?-
ביומולדת 15 שלי הפתיעו אותי וחברה טובה שהכרתי באינטרנט הגיעה להיות איתי... זה היה הדבר הכי מרגש ומפתיע מכל השנים..
אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה?
בהחלט
, אחד הכשרונות והתחביבים האהובים עליי
בשנה האחרונה עשיתי מסיבת הפתעה לאחי. זאת הייתה ממש הרפתקאה.
נכנסתי לשירותים עם הפלאפון שלו ושל דודה שלי והתחלתי להעתיד מספרים..
אח"כ התקשרתי לכל אחד בנפרד ופשוט דאגתי לכל הפרטים
הוא טוען שהוא גילה והסתיר ממני שהוא יודע, אני עדיין טוענת שהוא חי בהכחשה
והייתה עוד מסיבה שארגנתי לחברה טובה שלי מהשכבה. היא גרה בקצה השני של העיר וכדי לגרום לה לבוא לבית שלי הייתי צריכה להמציא תירוץ ממש אישי... באותו הזמן חברות שלה עשו לה סצינות שהן נעלבות שהיא מעדיפה להיות איתי, מאשר להיות איתן ביומולדת שלה, ובסוף היא באה ולגמרי הופתעה. והקטע הכי מצחיק, בסופו של דבר אני בכיתי מההתרגשות וכולם צחקו עליי

פוסה

New member
עונה../images/Emo107.gif

ודרך אגב, פעם עשו לכם מסיבת הפתעה,לא הצלחתם להרוס את ההפתעה, הרבה הצליחו לרגש ולהפתיע אתכם,בארור אתם ארגנתם פעם מסיבת הפתעה מלא אבל הן לא יצאו לפועל והתאריך שלי 14.10.95 אני אהיה בת 11.

../images/Emo214.gifאת רק בת 11? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני בטוחה שעוד יארגנו לך מסיבת הפתעה, ויש לי הרגשה שאפילו יצליחו להפתיע אותך.. תזכרי מה שאני אומרת ונראה מה יהיה כשנדבר בעוד כמה שנים
אגב, בחתימה שלך כתוב: "קומנות", וכותבים: "קומונות"
[ואם בא לך, תוסיפי לרשימת הפורומים גם את פספוסים
]

למעלה