כל מי ש -

שחף -בת

New member
../images/Emo65.gif כל מי ש -

היה במפגש הקודם ומתכוון להגיע בחמישי הקרוב שיביא את עצמו לכאן. (תכתבו כדי שנדע למי להתקשר
) תודה ושבוע מקסים לכוווללללם
(שחף מאושרת היום...)

מז´תומרת?

משפחת כהן-סאקומסקי לענפיה מתכוונת להגיע. בטח עוד יצא לי לדבר עם אלי אי אלו פעמים עד יום חמישי, אבל בינתיים אפשר להוסיף אותנו לרשימה. חנה אגב, למה מאושרת דווקא היום?

haimcn

New member
אני אשתדל

למרות שיש לי שיעור חזרה עד 8, אני אשתדל להגיע אחריו או להבריז ממנו קצת... (בכל מקרה מספיק אם תעדכני את הענפים האחרים - אני כבר אקבל עדכונים מהם)

שחף -בת

New member
אמממממ

מאושרת בגלל כל מיני...וסתם ככה. אם תהיו ילדים טובים אני אספר לכם
אני מחכה לרשימת נוכחות.... (איפה כולם???)

טוב

New member
אני יבוא

וזאת הזדמנות להתנצל על זה שהשבוע אני ממש לא איתכם בפורום. לא קוראת ולא עונה. פשוט יש לחץ מטורף אצלנו בעבודה. (מחפשת- אני יודעת שאני חייבת לך טלפון. סבלנות..)

טרמפ מירושלים

אם מישהו צריך יש לי מקום, ואני אשמח - כי אני ממש לא מכירה את ת"א. >ספל חמאה לא הייתה במפגש הקודם<

יאיר20

New member
אני אבוא ומאוד אשמח לקבל טרמפ../images/Emo45.gif

מירושלים עם ספל חמאה!! (אפשר לשמור לי ולבן דוד שלי??)

uri80

New member
גם אני אשמח להגיע מפ"ת

אע"פ שלא הייתי במפגש הקודם

spinoza

New member
ומה עם תוכנית למפגש ?

#include <tradition.h> #define god 1 void main() { for (year = 0; year < 120; year++) for (day=0; day < 365; day ++) { for (Tfila = 0; Tfila < 3 ; Tfila++) { pray(god); if (day % 7 == 0) pray(++add_mosaf++); } do Mizvot(god) while (you_can) } // life if (!prayed_enough) goto hell; hell : while (god) burn_in_hell(); }

שחף -בת

New member
שפינו´

התכנית שהצעת ממש מעולה!
דווקא חשבנו להביא ליצן או משו כזה... סתם,אנחנו נסתדר גם בלי - נזרום איך שאומרים. <זה ממש מחלת הפורום הקטע הזה...ספל חמאה,הכל בגללך!>

למעלה