לאביטל 1 המקורית

../images/Emo65.gifלאביטל 1 המקורית../images/Emo65.gif

יום הולדת שמחחחחחחחחחחח
מאחלת לך כ"כ הרבה דברים טובים... באמת מכל ה-
אני מההכירות השטחית שלי איתך יודעת כמה שאת מיוחדת... אז בטוחה אני שמכרייך הקרובים יותר יותר מעריכים אותך פי מליון... והאמת גן יודעת את זה ממקורות מסויימים
אני מאחלת לך את כל הדברים הטובים שעינייך נשואות אליהם... הצלחה, אהבה, מעוף, פריחה, שגשוג, אור ומה לא... רק דברים טובים! כל מה שנחשב ליפה וטוב בעולם הזה מגיע לך אשת חיל יקרה...
מקווה שכל מה שלבך מייחל לו יתגשם לך בזמן הקרוב אמן ואמן
יום הולדת שמח טיה יקרה ועד 120 שנים יפות ומאושרות.
(מקווה שכבר 12 רציתי שזה יצא בזמן
)

mike sp

New member
מזל טוב... ../images/Emo65.gif חברים כולכם

מוזמנים להוסיף תאריכי ימי הולדת בלוח האירועים כך שכולנו נדע מתי יש יום הולדת למי

e s c a d a

New member
מזל טוב לטיה

טיה אאחל לבחורה כמוך יום הולדת שמח עד 120 מאחלת לך הרבה הרבה אושר בריאות...הצלחה...בכל מעשי ידייך ושגשוג אני מאחלת לך שכל אשר ליבך חפץ בו מי יתן ואלוהים יגשימם את בחורה מיוחדת ובאמת מגיע לך את כל הטוב שיש מאחלת לך...שבשנה הבאה אאחל לך ביחד עם החצי השני שלך הרבה מזל טוב ושליבך לא יחדול מלהיות תמיד אבל תמיד שמח...חם ואוהב בה ביי LOVEEEEEEEEEE YOUUUUUUU MARIKA

Miri 3

New member
טיה מזל טוב חמודה ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה. כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה, ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה, שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה, שכל מי שימצא סביבך,יחוש רק אושר וברכה שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך, ולא רק השנה...

למעלה