לא בא לי לחכות עוד שעה מה תעשו לי?

Forever NemeSh

New member
../images/Emo65.gif לא בא לי לחכות עוד שעה מה תעשו לי?../images/Emo3.gif

שירלייייייייייייייי ה-מ-ו-ן מזל טוב ליום הולדת בובה! יום הולדת שמח ומאושר שיהיה לך בריאות, אושר ומליון סיבות לחייך כל יום. מי ייתן ותלכי אחרי הלב והרצונות שלך, תגשימי את עצמך בכל התחומים בהם את חפצה ותמלאי עצמך בסיפוק ואהבה כל יום מחדש. שדרכך תהיה תמיד מוארת ותמיד תתגאי ביכולותייך והשגייך שמרי על עצמך ילדה ושיהיו לך רק שנים מוצלחות מאושרות ומלאות בטוב. יום הולדת הכי נפלא בעולם שיהיה! תחגגי ותעשי חיים כמה שרק אפשר!
אוהבת אותך... ואת יודעת את זה (למרות הכל ולפני הכל) טל נמש.

../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

מי יתן ואזכה לטעום את רוקך בשנית
המון, המון, המון, המון מזל-טוב!

InfectedM

New member
מזל טוב שירלי ונעמן!!! :))))))

אני רוצה לאחל לשניכם המון בריאות, אושר, אור, אהבה והגשמה עצמית! אוהב אתכם מאוד!

../images/Emo65.gif מזל טוב...

לא מכיר, לא יודע, אבל עדיין מאחל את כל האושר שבעולם... שיהיה לך חיים נפלאים , מלאים במוזיקה שווה.. עד 125 (5 אני מצ'פר אותך כי את בעד אביב...און דה האוס)

Hosh17

New member
שירלי!!! ../images/Emo23.gif

הרבה הרבה מזל טוב אושר ועושר הצלחה ובריאות אהבה וכיף והנאה וחיים מלאים במשמעות לוב

מזל טוב שירלי ../images/Emo140.gif

מזל טוב לרגל יום הולדתך , והצלחה בכל התחומים התחזקות, תרתי משמע ובהצלחה עם החבר,,,ובעבודה!
ישראל

מזל טוב נעמן!

לכל אחד יש יום בשנה שהוא בשבילו כמו מתנה. הפרחים פורחים רק בשבילו והצפורים שרות את השיר שלו. היום הזה הוא יומך בו אנו חוגגים את יום הולדתך. לך נאחל ברכה קטנה שתצליח היום וגם כל השנה. אושר ובריאות נאחל כמובן ולפני שנשכח גם מזל טוב קטנטן נעמן מזל טוב ליום הולדתך ה19, הנה אתה כבר "ילד" גדול מאחל לך הצלחה בעבודה, בדברים שתבחר לעשות בדרך, באהבות שיהיו , ובמה שתעשה תצליח-אמן!,,,,,,,, שמור על עצמך הכי חשוב ואל חברייך המשך להיות קשוב,,, אוהבים עד בלי די, מזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזל טוב,,,, ממני

נולדו ביום שלכם: על פי אנצקלופדיה

נולדו 1608 - ג'ון מילטון, משורר אנגלי (נפטר ב-1674) 1725 - נפתלי הרץ וייזל, בלשן ומשורר עברי, מאבות תנועת ההשכלה היהודית (נפטר ב-1805) 1742 - קרל וילהלם שלה, כימאי ורוקח שבדי (נפטר ב-1786) 1831 - מוריס הירש, נדבן יהודי (נפטר ב-1896) 1843 - דויד פופר, צ'לן יהודי-בוהמי (נפטר ב-1913) 1916 - קירק דאגלס, שחקן קולנוע 1920 - קרלו אזליו צ'אמפי, נשיא איטליה 1934 - ג'ודי דנץ', שחקנית בריטית 1941 - בו ברידג'ס, שחקן אמריקאי 1946 - סוניה גנדי, פוליטיקאית הודית ילידת איטליה 1951 - אפרים שמיר, זמר ישראלי 1953 - ג'ון מלקוביץ', שחקן קולנוע 1953 - אבי שגיא, פילוסוף ישראלי 1966 - גדעון סער, חבר כנסת מטעם הליכוד, סגן יושב ראש הכנסת ויושב ראש הוועדה לקידום מעמד האישה 1972 – טרה קול מתופף להקת גרין דיי 1975 - אלכסנדר קראקסביץ', שחקן טניס שולחן סרבי 1978 - גסטון גאודיו, טניסאי ארגנטינאי **אירועים היסטוריים ביום הזה:** 480 - אודואקר מביס את כוחות המצביא הרומי אובידה 536 - הביזנטים כובשים את רומא 1905 - בצרפת מתקבל חוק להפרדת הדת מהמדינה 1941 - סין, קוריאה וקובה מכריזות מלחמה על גרמניה ויפן 1961 - טנגנייקה מקבלת עצמאות מבריטניה 1987 - פורצת האינתיפאדה הראשונה ברצועת עזה ובגדה המערבית 1990 - לך ולנסה נבחר לנשיא פולין 2005 - אוטובוס הרוטמסטר, אחד מסמליה של לונדון, מסיים את פעילותו

למעלה