למי יש היום יומולדתתת????

../images/Emo65.gif למי יש היום יומולדתתת???? ../images/Emo65.gif

"היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת ל.............."
לירןןןןןןןןןןןן
לירנרן,
המונמונמון מזל טוב! עד 120 שיהיה לך יומולדת שמח!
הלוואי שתגשים את כל המשאלות שלך, והשאיפות שלך, תתחיל להאמין בעצמך :] כי יש לך במה..
תנצל את היום הזה, ותהנה בו כמה שאפשר...! אוהבים אותך פה
מזל טוב! שרית.

ללירן!!!

מזל טוב
עד 120 שנה שבהם תגשים את כל משאלות ליבך.
שתתחיל להאמין בעצמך- כי יש במה. שתיהיה מאושר, שמח
ונאהב. מזל טוב!!! עדי

1mayush

New member
לירןןןןן ../images/Emo49.gif!!!

זה היום שלך נצל אותו
מאחלת לך המון מזל טוב!! הצלחה אושר עושר אהבה בריאות וכל טוב בחיים (= תאמין בעצמך - כי יש לך במה !! יש לך כישרון!
מאיה !

כוכבה 27

New member
מזל טוב

המון המון מזל טוב עד 120. שתגשים את כל משאלות ליבך,והכי חשוב שתתחיל להאמין בעצמך. כוכבה

חן 16H

New member
מזל טוב!!!

יום הולדת שמח עד 120 אני מאחלת לך אושר בריאות והצלחה אתה בנאדם מדהים
תאמין בעצמך!!!!!!!!!!!!!! חן

orianush

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

לירנווש, שיהיה לך המון המון המון המון מזל-טוב =] המון בריאות ואושר והכי מכל אני מאחלת לך שתאמין בעצמך יותר כי זה ממש חשוב יומולדת שמחחחחח

ניר86

New member
מזללל טובב לירןןן ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב לירן .. שתיהיה מאושר ,שתגשים את כל משאלות ליבך וכל חלומותיך , תתחיל להאמין בעצמך כי רק ככה דברים יקרו והכי חשוב תאהב את עצמך ..ואם אתה רוצה להשתנות תעשה משהו בעניין ותילחם ותיהיה ווינר ..כי רק ככה מצליחים ! המון כח רצון אתה צריך!!! בקיצור המון מזל טוב ושתיהיה לך שנה כמו שאתה מאחל לעצמך !!! נירו

lir2004

New member
תודה רבה, חבר'ה!

אתם הפורום הכי מפרגן שיש... גם כשאין על מה לפרגן... תודה רבה!!! ואיך אמרתי היום למישהו שאמר לי "מזל טוב"?!... "נקווה!"...

1mayush

New member
לירן תיהיה בשוש חח

בלי שום נקווה - מזל טוב !!
ויש בהחלט על מה לפרגן!!
( לא להגיב - כי אין על מה
)

mori17

New member
מזל טוב =]

למרות שאני לא מכירה אותך אבל בכל זאת.. הרבה מזל טוב ושתזכי לאושר אהבה ובריאות בע"ה נ.ב קפצתי לביקור
מורי

yaelala14

New member
יו סליחה על האיחור!!! ..המון המון המן המון מז

מזל טוב! ובהצלחהההה בחיים ובדרכך המוסיקלית :)

ליר'ושששש

לפני שמכבים את הנרות לפני שאומרים-לשנה הבאה לפני שפותחים מתנות לפני שקוראים ברכות כדאי לחשוב עוד מעט על היום במה הוא שונה מאתמול ושלשום לא מספיק לשיר - גדלנו בשנה, צריך גם לשיר-מה נשתנה . כי ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון . צריך לבדוק את השנה שחלפה , במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו, למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות , לחשוב על השנה הקרובה , מה זה אומר שגדלנו בשנה. הימים חולפים ,השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו ,אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קילקולים אז לא לחכות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר , לזכור שיום אף פעם לא חוזר . ובקיצור בסוף השנה לשאול- מה הוספנו לעולם של אתמול? ורק אחרי שעושים קצת חושבים אפשר לחלק את העוגה לאורחים לקרוא ברכות,לקבל מתנות ולשיר - עד 120 שנה. מאמי, תאמין בעצמך המון ותפסיק להמעיט בערכך כי זה משגע אותי!!! ומצטערת על האיחור.. לא היה לי מאיפה להכנס לפורום.. אתה אחלה ילד.. חוצמזה שאתה כבר חוקי חח אז אתה יכול לצאת לשתות!!! אז תנצל את זה כמו שאני מנצלת חח או קצת פחות..

lir2004

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח... אודליה!

אני לא כמוך... אני לא הולך לפרק עכשיו פאב שלם, בגלל שאני חוקי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... בכל מקרה - אין מה להמעיט ואין מה להגדיל! - אני יודע מה הערך שלי... כמו שאני תמיד אומר - אני יודע! אני לא חושב!

באמתת!!

זה לא פעם ראשונה שאתם מוציאים אותי אלכוהוליסטית... ואני ממש לא...
אפילו לירן שבוע שעבר אמר שידבר עם אריאל שיכניס אותי למכון גמילה רק בגלל שחשבתי עליו והוא אומר שאנשים לא אמורים לחשוב עלייו אז הוא היה בטוח ששתיתי משהו חח לא ככה לירן?! (למרות שצחקת..)

lir2004

New member
כי זה נכון

מי חושב עלי?!?!?! למה להיות מזוכיסט?!?!?!?!

לירן!!

חבל עלייך!!!! אני מזכירה לך שאני אוהדת בית"ר ושאני רוצה אני יכולה להיות ערסית לא קטנה... ואני יכולה להגיע עד אלייך אי שם בנתניה ולהראות לך מה זה אז תזהר!!! עוד פעם אתה מזלזל בעצמך ואני לא יהיה אחראית למעשיי!!
ראה הוזהרת!!

lir2004

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה "יכולה להיות"... את ערסית...

למעלה