לשי של גלית
|בלו

../images/Emo49.gif לשי

שי מזל טוב ליום הולדתך שתגשים את כל חלומותיך ותהיה גאוות המשפחה . עד 120 בריאות אושר ואהבה ..

mickya

New member
לשי החביב מזל טוב

מזל טוב לך ליום הולדתך והצלחה בפנימיה החדשה מאחלת מיקי

yasha31

New member
לשי - יומולדת שמח!../images/Emo77.gif

מאחלת לך הרבה הצלחה בלימודיך בישיבה, שתמשיך להיות כזה חמוד כמו שאמא שלך מספרת ובכלל - שיהיה לך הרבה כיף בחיים והמון חוויות נהדרות!

הלנה

New member
מזל טוב לשי של גלית ../images/Emo65.gif

לשי המקסים, שיהיה לך יום הולדת שמח, שתצליח בפנימייה החדשה, והעיקר שתהיה מאושר. אם אני לא טועה אתם חוגגים את התאריך העברי, אבל לא נורא לקבל ברכות פעמיים ,, לא? הלנה

../images/Emo49.gifלשי שלי גלית../images/Emo77.gif

ליום הולדתך עד מאה כ-20 הרבה אושר ובריאות המשך להיות ילד מקסים ומצליח אוהבים ומתגעגעים - השגנים

tabali

New member
שי המון המון מזל - טוב ../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

שביק

New member
לשי "הגבר התותח" המון מזל טוב!! בריאות

טובה, הצלחה בלימודים, אושר רב והמון צחוקים.
מכל הלב שביק

השגיא

New member
../images/Emo51.gifלכולם

תודה לכולכם שזכרתם (אפילו אני שכחתי) תודה על האיחולים אני מקווה להצליח זיו תודה על הקישור המצחיק ובהזדמנות זו אני מאחל לך בריאות שי

השגיא

New member
../images/Emo9.gifתודה לכולם, איזה פאדיחות

קצת שכחנו, מזל שאתם כאן כדי להזכיר. האמת היא שבכל מקרה נצטרך לחגוג לפני התאריך העיברי מכיון שזה יוצא ביום שישי הראשון של שנה"ל, ושי נשאר שבת ראשונה בישיבה...
חש/בנו פשוט לקחת אותו לבד למסעדה, הזוגי ואני... מקוה שיצא לפועל... ובהזדמנות זו אני מתנצלת בפני כל מי שפיספסתי את היומולדת שלו, אני כמעט לא נכנסת לחברתי. (ובינינו, בזמן האחרון אני כמעט לא נכנסת גם לרגיל ולקומונה... פשוט אין לי זמן...) אז------ למיכל המתוקה והגדולה כבר, מזל טוב ליום הולדתך. תמשיכי להיות כזו נסיכה. למזי היקרה שלנו. מקוה שחגגת היטב. לענת- תמשיכי לשרוף את כל מה שעומד בדרכינו/ דרכך לאמיר החיל החתיך לצביקי של ענת לאיריס של האמא של כולנו לערן המדהים- שתמשיך ליצג אותנו... לאוראל הכ"כ גדול ובוגר לירון של שביק לעמרי המהמם והחתיך לאבי- הבן אדם הכי אמיתי.. לכולכם מזל טוב מכל הלב. גלית

למעלה