ל-ניצן יש יומולדת!!!!!

Sharon²°°²

New member
../images/Emo65.gifל-ניצן יש יומולדת!!!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב pimpollito שלחתי לך ברכה לאיי סי קיו אבל הנה כדי שכולם ידעו שיש לך יומולדת ברכה נוספת!!! אז ככה:
עד מאה ועשרים
בלימודים ובכל מה שתרצי תקראי הרבה
שיהיה לך הכי
(שמח) בחיים ובמיוחד: לא לשכוח את הקטנטנן שבליבך!!! ב-
שרוני

מזל טוב ניצני!!!!1

אני אומרת לך כבר יותר מידי שאני חולה עליך אבל עוד פעם לא תזיק!!! אני חולה עליך ילדה!!!!! מזל טוב!!!!!! עד 120 שנה!!!!!!!!!!!! TaLi

Rotem Lisa

New member
פימפוג´וווו!! ../images/Emo65.gif

מזל-טובב :))
יום-הולדת שמייייייייייייייייייח, והרבה כייף!!
שפע ברכות ואיחולים (כן, כן- נדוש..), רותם
בלה.. ושלא תהיי חולה

BliNky

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif ../images/Emo41.gifPiMpoLLo

happy birhday to you
happy birhday to you
happy birhday to pimpollo
happy birthday to you
מסתם אחת שמנסה להשתלב...

pimpollito

New member
שרונו´שששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo51.gif

נשמההההההההההההההההההההה וכולםםםםם תודהההה וגם
לעדידו´ששששש!!!! איזה תאריך שולט?! לא?? 1333333333333333333333.3333333333333333333333333 חחחחח יאללה שרופה על כולכםםםםםםם!!!!!!!! טורין טורין!!!

G@T

New member
מזלטובבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

אני גרועה מאוד בברכות כאלה אז צירפתי משהו ושיהיה מזלטטטטטטטטווווווווובבבבבבבב

casperit

New member
../images/Emo49.gif ניצן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בת כמה את???? שכל מה שתרצי יתגשם ושתהיי תמיד
,
יעל:)

Lady Wood

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif עד 120..

מזל טוב!!!../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

היי ניצן מזל טוב עד 120 שנה אני לא כל-כך מכירה אותך אבל מזל טוב לי יש בת-מצווה ב-8.4. באפריל טוב אני מקווה שתקבלי הרבה מתנות קמילה-שני

the crasher

New member
אני לא ממש מכירה אותך אבל לא משנה

מזל טוב מכל ה-
שתצליחי בכל מה שאת רוצה ושיהיה לך רק שמח בחיים!!!!! נטע

r o t e m o s h

New member
מזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo102.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב למרות שאנחנו לא כולכך מכירות ... והרבההההההההההה הצלחה בחיים... אוהבת רותם

מזל טווף, ניצניי ../images/Emo13.gif

מצטער על האיחור.. אבל בכל מקרה.. מזל טווף ושימחטוף שימחטוף ומזל טווף.. או איך שלא כותבים את Zה
אממ.. עד מאה ועשרים וחצי, שיהיה לי טווף בחיים.. ו.. הא.. OsofeLiZ Complea! << או איך שלא אומרים/כותבים את זה.. >> רועי -

pimpollito

New member
תודה רבה!!!

תודה רבה לכולם!!! וד"א, רציתי לענות לכם אתמול, אבל כל פעם שרציתי לצרף תמונה זה עשה לי שגיאה... אוף... טוב, אני ינסה עוד פעם... אז מי שלא מכיר אותי, יאללה, תתחילו לכתוב !, אני בכיף יענה לכם... אני לפחות 6 פעמים בפורום הזה ביום אם לא 7.... כאילו שאני גם סופרת... אז שיהיה לכולם יום נעיםםםםםםם!! מלא בטורין טורין וטילין טילין כמו שבריאן לימד אותי (עדידו´ש הוא נשמההההה! חחח)!! באהבה, ניצן

למעלה