מומולדת להדר אישתי

../images/Emo65.gif מומולדת להדר אישתי ../images/Emo65.gif

מזל טוב לאחת והיחידה !!!!!
אני מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה עלייך
אני חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה עליך
אני בריאה בריאה בריאה בריאה בריאה בריאה בריאה עלייך
וכו'....
היום זה מיוחד מותר לי להרעיף עלייך אהבה
שיהיה לך לא רק יום מקסים אלא בכלל חיים מדהימים שהכללללללללללללל הכלללללללללללללללללל יהיה לך הכי מקסים בחיים ואמן שתמיד יהיה לך חיוך מרוח על הפנים היפות שלך
מהרגע שראיתי אותך ידעתי שיש בך משהו מיוחד ושהכרתי אותך רק הוכחתי לעצמי כמה צדקתי, את באמת אחד מהאנשים היותר מדהימים שהכרתי.
בקיצור : שיהיה לך המון בריאות, אושר, שמחה, רגעים מרגשים, וא-ה-ב-ה תאמיני לי שהיא קיימת עמוק בתוכך רק אם תחפשי ממש טוב עם הבנאדם המתאים תמצאי אותה!
למרות שזה מרחוק
אני שולחת לך המון המון חיבוקים
חמים נשיקות
ענקיות ושק ענק של אהבה
אוהבת מיכל

וסתם בשביל הקטע...

זה כל מה שאני אעשה לך שאני אראה אותך
תשימי
מה הדובי החרמן הזה עושה...

אני מסמיקה !!

טוב...תסלחי לי על זה שאני עונה באיחור כזה מבהיל..אבל לצערי הרב אני תלמידת תיכון ויש לי מחר מתכונת ענקית בהיסטוריה... אבל זה לא מנעה מהיומלדת שלי להיות היומלדת הכי מרגש ויפה ומדהים שאי פעם היתה לי !! אני יודעת שסיון לא בפורום...אבל בכל זאת...תודה על הבלונים מותק ! תודה רבה על כל המחמאות !! אני אוהבת אותך המון המון !! ובזמן האחרון תמיד מרוח לי חיוך על הפנים !! אהבה זה בהחלט דבר שקיים...אחרת אני לא יכולה להסביר איך אני כל כך מאושרת ! שיהיה לכולכם ערב מקסים מהנה מלא חום ואהבה !! טוב אין לי כל כך מה לומר...הרבה נשיקות !

בהביבו

New member
הדר מותק...

אז ..
פתחתי לך למטה גם שירשור, אבל אם כבר אז כבר! שיההיה לך הכי כיף שבעולם, תהני, שכל מה שתירצי, תקבלי, שתחיי עד 119
, ושרק יהיה שמייייייח
אהה ו... תמיד היינו ככה מסוכסכים..
אוהב אותך!
המון
לך ילדה

למעלה