מזלטופ לאלינור!

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
../images/Emo65.gifמזלטופ לאלינור!../images/Emo65.gif

יומולדת שמייח!

Yuvalenko

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב שמופי!!!!!!!!../images/Emo8.gif

איך יכולנו לשכוח.... טוב כמובן שאני איחלתי לך כבר, אבל מה זה הפורום הזה, בושה. תתביישו לכם.
סתם. המון המון מזל טוב, חיים מאושרים ושמחים, חסרי תסבוכות, ומלאי שמחה! זה מה שאני מאחל לך... והמון אהבה...

metl

New member
../images/Emo65.gifמזלללל טובבבבבב

המון המון מזל טוב היום יום הולדת היום יום הולדת היום יוווום הולדת לאלינור חחח עזבו...זה שהשעה...נוו באמת

שלנג

New member
מיייייייייייייייזל טוב!!!:))

כן כן שימו לב באיזו שעה אני כותבת את ההודעה!..:))

Yuvalenko

New member
שמתי לב ש....

כל ההודעות האחרונות שלך בפורום היו "מזל טובים"... ואת באמת כותבת כאן פעם בחודש, אבל..... מה זו השעה הזו?!?!? קמת עכשיו, או שאת הולכת לישון?... (מצפה לתגובה עד ה27/7...)

Testicles

New member
מזל טוב ../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo135.gif../images/Emo176.gif

ואם כבר מדברים על ה-27/7, היום כשהלכתי *לאנשהו*, עשיתי קיצור דרך, עברתי דרך בניין, וראיתי בכניסה שלט: "בעל האופניים, סלק אותן מהלובי עד ה-27/6 או שיפונו" והסתכלתי על התאריך, והיום כבר ה-27, והאופניים עדיין היו שם. סיפור חסר פואנטה, אבל הלקח חשוב- בריונות קיימת בכל מקום, גם באיזור מגורים של פנסיונרים.

שלנג

New member
יובלנקו מותק!:)

תראה תראה אפילו עניתי מהר!! :)) באמת אני לא כותבת הרבה בפורום.... למרות שרק שתדעו כולם שאני קוראת פה כל יום וכל הודעה..:) אני פשוט פחות פעילה מפעם..:)) ואני מאוד אוהבת את כולם!! באמת!! ואני כבר מתגעגעת לצילומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והשעה הזו רק אז הלכתי לישון וגם אז לא הצלחתי להירדם........ :)) כן כן .. שיהיה אחלה יום! אוהבת המון! יעלושי

ElinorL

New member
אני חייבת לציין...

שאם זאת היתה השעה שאת קמה זה בהחלט היה קצת מדאיג...

~*~gaL

New member
מזל טוב, אלינור. ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

ElinorL

New member
יפה לך הפיסוק של הקפ"ה אבל...

הבגרות עברה! תרגישי חופשי לטעות ולהיות פראית! חחח

ElinorL

New member
יאאאאאא איזה חמודייייםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif

תודה רבה רבה רבה רבה כולם!!! באמת היה לי יום הולדת ממש סבבה השנה ובמקום לחגוג ביום אחד חגגתי בשלושה (הי, יובל! אמרתי שלושהה! חבל רק שביטלו את זה חחח
) קיצור תודה רבה אנשושים, מתה מתה מתה עליכם כפרותת!!! וכן, כולכם סטלנים!
קיצור, זזתי לטפל בכמה עניינים...
בי

למעלה