מזל טוב אודליה

1מאיוש

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב אודליה ../images/Emo65.gif

אודליה מותק מזל טוב עד 120 !! הרבה בריאות, אושר, עושר, כושר, שמחה, אהבה[נו את כבר יודעת חח] ועוד הרבה
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! וכל מה שאת מאחלת לעצמך ככה גם אני :) תשארי מקסימה כמו שאת [: נ.ב. מה עם דניס ופראן?! חח סתם
מאיו'ש :)

כוכבה 27

New member
../images/Emo49.gif אודליה../images/Emo65.gif

אודליה המון המון מזל טוב,עד 120. אני מאחלת לך את כל הברכות שאת מאחלת לעצמך. הרבה בריאות,אושר,הצלחה,שמחה ואהבה. שתגשימי את כל חלומותייך. מכוכבה

אודליו'ש...!

יפיופה אני מאחלת לך המון מזל טוב ... וכל מה שאת מאחלת לעצמך , שכל מה שתבקשי יתגשם .. אמן .. ותבואי לחגוג היום בת"א חחח... אחלה יומולדת שתיהיה לך בובה..

חן 16H

New member
../images/Emo65.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

מזל טוב אני מאחלת לך: אושר, עושר (לא מזיק) בריאות והצלחה בכל אשר תפני מאחלת מכל ה-
חן

adiii1

New member
אודליה מהממת שלי. ../images/Emo13.gif

מה כבר יש לאחל לבחורה מדהימה כמוך? אז קודם כל ולפני הכל, אני רוצה לאחל לך אודליה מכל הלב
המון המון מזל טוב עד 100 כ20 שנה.
שתזכי ורק תזכי להמון אושר, יושר, כושר, אהבה, הצלחה והכי חשוב-בריאות. שתמיד תהיי מוקפת באהבה ענקית מהסובבים אותך כמו שאת מקיפה ומעריפה את כולנו. שתצליחי בכל מעשה ידייך השנה, תשאפי תמיד למעלה ותזכרי שאחרי ירידה יש תמיד עליה. שכל החלומות, הרצונות, השאיפות, המשאלות וכל מה שאת רק מאחלת לעצמך השנה ובחיים-ייתגשם וייתתממש עם הזמן בעזרת השם.
תנצלי את הגיל, החיים ואת היום רק לטובה כי הם כולם שלך, שיהיו לך חיים וימים מאושרים ולאו דווקא בגלל היום. שתקומי בכל בוקר חדש עם חיוך מקסים שייחודי רק לך-תשמרי עליו טוב טוב (גם בשבילי בבקשה).
בקיצור, תישארי מי ומה שאת כי רק ככה כולנו אוהבים ומעריכים אותך ומי יתן ותעברי ותחגגי איתנו עוד הרבה ימי הולדת שמחים. מתה עלייך וכבר מתגעגעת, אני (עדי 1 מהגבעה חחח).

orianush

New member
המון המון מזל-טובב../images/Emo65.gif

אודליה שיהיה לך יומולדת שמחחחחחחחח המון המון מזל טובבבב

אודליה...

מותק, שיהיה לך המון המון מזל טוב.. עד 120 ממה שהבנתי כבר חגגת חח אני שמחה שנהנת :) מקווה שהיה לך באמת יומולדת שמח
הלוואי שתמיד תהיי מאושרת, ומוקפת באנשים אוהבים
שמחה שהכרתי אותך..! את מקסימה
אוהבת...

תודה אנשים...

ת'אמת אני קצת חגגתי בשבת.. ורציתי לצאת לוואפל בר אבל התחרטתי אז אני לא יוצאת... כי אני יודעת שאני ירצה לשתות ובכל מקרה בשלישי אני מתחילה ת'קורס ברמנים (הגיע הזמן!!) אז 3 ימים בשבוע אני יהיה בסטלה תמידית חחח

1מאיוש

New member
אודליה לגבי הוופל בר

אם את רוצה לצאת לשם עם כמה חבר'ה כדי שתזמינו מקום מראש חחח שהייתי שם ליום הולדת בחמישי היה צריך לחכות בכלל לא היה מקום =\ אז קחי את זה בחשבון [= יומולדת שמח !! תהניייי הכיי זה חשובבב

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאני כלכך מצטערת שזה כלכך

מאוחר.. המון המון המוןןןןןן מזל טוב!!! חודש מאגניב :)) חחח שכלל מה שתרצי ייתגשם..! ב-
-יעל :] -

sarit lang

New member
מזל טווווווווווווווווווווווווווב!!!

אודליה יפה שלי - המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מ ז ל ט ו ב את בחורה מדהימה...ואני ממאחלת לך שתיהיה לך שנה מדהימה - כמוך..! שתיהיה לך שנה מלאה באהבה אמיתית.....ורק טוב.....כי מגיע לך את כל הטוב שבעולם... על תפסיקי לחייך ולצחוק תמיד בכל מצב.....! (כי רק ככה אני אוהבת אותך) ושיהיה בך ובסביבה שלך שלום ושלווה..... נשיקות אוהבת אותך המווווווווווווווווווווווווון שרית

moranush86

New member
מזל טוב מותק

שיהיה לך {המשך} אחלה של יומולדת וכמובן בהצלחה בקורס...

ניר86

New member
מזל טוב מותק ...

ושוב אני מצטער על האיחור שלי ..ככה זה שאתה בעבודה כל היום.... בקיצור המון מזל טוב וכמובן בהצלחה בלימודים שלך ושתעשי חיים תהני ושכל חלומותייך יתגשמו ותמשיכי להיות כזאת מותק !

למעלה