מזל טוב בדיוק הפורום שרציתי הכי בעולם

../images/Emo65.gifמזל טוב בדיוק הפורום שרציתי הכי בעולם

אוהבת את טורקיה את השפה את האוכל את המקום ואת אנשיה ב-6 השנים האחרונות הייתי לפחות 20 פעמים בטורקיה מתוכם כ-12 באיסטנבול
ובני יקירי חזר רק לפני יומיים משייט יאכטות בטורקיה נחת בדלמן ומשם המשיך ביאכטה איזה יופי של פורום ברכות למנהלת ולנו שיש לנו אוהבי טורקיה פינה חמה גם ב

שאלת../images/Emo32.gifגולשת בשם סולטנית

מכירים
גלשה תקופה אצלנו במתכונים ונעלמה משהוא יודע משהוא על מקום הימצאה?

ברוכה הבאה פנינה

מפורום מתכונים! הפורום שלך אהוד עלי ביותר, ואני קוראת סמויה מאוד נלהבת. טליה תשמח על עוד גולשת אוהבת טורקיה כמוך! בקשר לסולטנית, אני נמצאת בקשר מיילים אתה. לאחר שהיא עברה דירה היא לא חידשה את החיבור לאינטרנט, ולכן גם אינה יכולה לתרום את תרומתה הנכבדת לפורום זה כפי שתרמה בעבר לקומונת טורקיה, אבל מעת לעת היא מציצה לאינטרנט ומתכתבת אתי. אני אמסור לה על התעניינותך.

טליה ג

New member
ברוכה הבאה ותודה על המחמאות!

הפורום שלך מופיע דרך אגב בעמוד הכניסה לפורום טורקיה וגם בקישורי הפורום בקטגוריית "קישורים חיצוניים". איך אפשר לדבר על טורקיה מבלי להזכיר את האוכל הנפלא בנשימה אחת? את מוזמנת לבקר אצלנו קבוע, לספר לנו על ביקוריך בטורקיה, וכמובן לתת לנו מדי פעם מתכונים טובים! לגבי סולטנית, כולנו מתגעגעים אליה מאוד, ואני מקווה שהיא תגיע אלינו לפורום בקרוב ותמצא זמן לכתוב כאן מדי פעם.

../images/Emo51.gifעל קבלת הפנים האמת רק לפני ימים

ספורים חזרתי מטורקיה ואף עשיתי שם סדנת בישול יש מעט תמנוות אני צריכה זמן כדי להעלות אותן, ולספר סיפורים אבל אני אשמח עד אז לענות על שאלות, כמו שאמרתי המקום האהוב עלי בטורקיה הינו איסטנבול, ואני מעולם לא בקרתי באיזמיר רוצה אולי לקחת את אישי לשם בנומבר. אני מרבה ל
לחו"ל ואולם כעת כמה חודשים של מנוחה לקראת החתונה של ביתי באוקטובר אחר כך אחדש ימי כקדם. בכל מקרה השנה הספקתי להיות באוגוסט בטורקיה באלניה, אחר כך ברודוס, בספטמבר היינו בקרואטיה סלובניה, לא קשור אני יודעת, בנובמבר בסקוטלנד בביקור אצל חברת פורום מתכונים ובדצמבר בפריז, כעת חזרנו מטורקיה ולמה ספרתי לכם על מסעותי השנה , פשוט לומר שמכן הנסיעות טורקיה היא המקום שאני מגיעה אליו ומרגישה שמשהו הוסיף לי עוד 10 שנים לחיים. אין לי הסבר אחר ואני חוזרת משם מלאת אנרגיות חיוביות וגם כמה ק"ג במשקל גם שלי גם של המזוודות מביאה המון דברים משם ועל כך אני יכולה להמליץ, על פרג לבן צהוב וחום, על סילאן ענבים וחרובים, על מיץ רימונים (שכבר יש מי שמייבא אותו לארץ) ועוד....

טליה ג

New member
איזה כיף לך!

את ממש רואה עולם! הלוואי שאני הייתי יכולה לנסוע כל כך הרבה! איזמיר מאוד יפה, יש בה הרבה בניינים מרשימים, והאווירה שבה מאוד אותנטית ולא ממוסחרת. אחרי כמה ימים שטיילתי בערי החוף המתויירות, ממש נשמתי לרווחה כשהגעתי לאיזמיר. אף אחד לא התקרצץ עלי שם, המחירים היו זולים, והרגשתי שחזרתי לטורקיה שאני כל כך אוהבת! האוכל הטורקי פשוט מדהים, ואי אפשר שלא לזלול שם ולעלות במשקל! מי שרוצה לרדת במשקל, שיסע לסקנדינביה. שם אין מה לאכול (פרט לארוחת הבוקר המדהימה), וכל אוכל שיש בו קצת שאר רוח יקר פחד! אני טיילתי שם חודשיים מלאים וכל מה שאכלתי היה המבורגר,פיצה, פיש אנד צ'יפס ולחמניות עם ממרח כלשהו שקנינו בסופר ועשינו פיקניק. פשוט התעללות קולינרית!

../images/Emo71.gif

היי פנינה, קראתי את ההודעה שלך ואז אחרי שהגעתי למשפט האחרון, חזרתי אחורה במהירות (כמו 'ביפ ביפ' מהסרטים המצויירים של פעם) - סדנת בישול !! ספרי ספרי - מה היה ? וכמה טעים איפה ? ואיפה ? ומה למדתם ? וכמה זמן ? בקיצור - הכל.

למעלה