מזל טוב לאמא של אחת וחצי "יום הולדת חגיגה נחמדת..."
צ ציף שלי New member 28/7/05 #1 ../images/Emo65.gifמזל טוב לאמא של אחת וחצי../images/Emo77.gif "יום הולדת חגיגה נחמדת..."
ה הדר לצ New member 28/7/05 #2 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif וציף - תעדכני אצלך: "אמא של א וגם של ר"
א אמא של א וגם של ר New member 28/7/05 #8 הדר, כלכבוד על העירנות והבקיאות../images/Emo45.gif זה בודאי בשל העובדה שבנינו נולדו בסמיכות ונימולו אצל אותו מוהל
הדר, כלכבוד על העירנות והבקיאות../images/Emo45.gif זה בודאי בשל העובדה שבנינו נולדו בסמיכות ונימולו אצל אותו מוהל
ט טלי בארץ הלמה New member 28/7/05 #3 מזל טוב! יומולדת שמייח!../images/Emo65.gif שיתגשמו כל משאלותייך!
א אמא של א וגם של ר New member 28/7/05 #10 תודה למברכות, אכן היתה חגיגה נחמדת צהריים בצ'ימיצ'נגה, שהקינוחים שלה שווים ביותר. חוצמיזה, האפרוחה כתבה לי ברכה מרגשת - זו פעם ראשונה שהיא כותבת לי ברכה ליומולדת, תודו שזה מרגש.
תודה למברכות, אכן היתה חגיגה נחמדת צהריים בצ'ימיצ'נגה, שהקינוחים שלה שווים ביותר. חוצמיזה, האפרוחה כתבה לי ברכה מרגשת - זו פעם ראשונה שהיא כותבת לי ברכה ליומולדת, תודו שזה מרגש.
א אפרת12 New member 28/7/05 #11 ../images/Emo49.gifויומולדת שמייח ../images/Emo151.gif המון אושר ובריאות ושמחה