מזל טוב לאנני שלנו!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לאנני שלנו!../images/Emo65.gif

מדהימה שלי..רוסיה שלי.. המון המון המון המון מזל טוב! ואני בטוחה שאני לא צריכה להגיד לך כמה אני אוהבת אותך כי את כבר יודעת. שיהיה לך את היום הכי מדהים בעולם! ונתראה עוד שבועיים
קדימה כולם,ברכות!!

The Fantasy

New member
אננננננננוצ'קה שלי! בוב קטן!

למרות שאני לא מתייאשת ועדיין מנסה לתקשר איתך בטלפון, אני ארשום לך גם ברכה קצרצרה פה! שיהיה לך יום מדהיםםם והמון המון מזל טוב. רק אושר, בריאות ואהבה
אני מאחלת לך שחייך יהיו מלאים במוזיקה טובה ובמוהוקים ורודים [והנה תוך כדי שלחת לי גם הודעה וזה אומר שיהיו לך גם חיים ארוכים
] אני באמת שמחה שיצא לי להכיר אותך, את בנאדם פשוט אדיר ומדהים ואני אוהבת אותך מלא!! ואל תדאגי, אני אקנה לך תג במידה S ליומולדת בדיוק כמו שרצית!
מזל טוב נשמההה!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טווווווווב../images/Emo65.gif

עד 121 שנים מאושרות, מעושרות, כייפיות, מדהימות ומלאות 30:)

Why So Serious

New member
אנננני ../images/Emo190.gif ../images/Emo23.gif

המון המון המון מזל טוב, אוהבת אותך הכי בעולם, אני מקווה שאת חוגגת כמו שצריך!!

TyrAnnyA

New member
תודה לכולכם, יקירות שלי!

כיף לקבל איחולים היום מכל אחת ואחת מכן, זכיתי בחברות מדהימות כמוכן, מה עוד צריך בחיים האלה?! מתה על כולכן!!!

RenanaD

New member
|יומולדת שמח יקירה! ../images/Emo24.gif

כתבתי לך כבר בהודעה אבל אף פעם לא מזיק שוב... יומולדת שמח, עד 130 ושנה אדירה! קליפ חדש ביום עצמו והופעה בארץ עוד כמה חודשים - כבר קיבלת, אז מה עוד אפשר לאחל?
אוהבת המון

DanitTal

New member
../images/Emo140.gifמזללל טוווב!!

שיהיה לך המון המון מזל טוב ושתמיכי להיות בריאה ומאוששרת כל ימיי חייך! ולא נמשיך לטחון את ה120 שנה אז נוסיף לך עוד כמה שנים טובות - ועד 155 שנה [ומעלה] !!!!!
יומולדת שממממח

מזלל טובב אנניצ'קהה 3>

עד 120, שתהניי מהחייםם, ושבקרוב תראי איתנו בארץ את 30 D: אוהבתתת המון, דניאל 3>

למעלה