מזל טוב לבילי!

AriellA100

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לבילי!

טוב, בילי חוגג היום 35, גיל עגול כזה.. מוזר שהוא בן 35 well שרשרו לפה איחולים ושאר ירקות

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|מזל טוב!

35... השנים שלו עוברות מהר. מזל טוב לאחד הכותבים והמלחינים שאני הכי אוהבת, ושימשיך ככה. אני מקווה שעם כל שנה שעוברת הוא רק יהיה טוב יותר, בכל תחום- המשפחה, היצירה והמוזיקה. ושלא יצבע יותר את השיער. זה בסדר, בגיל הזה לכולם יש שיערות שיבה
. שיהיה לו מזל טוב חן

דניתיי16

New member
איי איי בילי בילי

יא קשיש קטן...קשיש כזה חתיך לא ראיתי כבר הרבה זמן..חחח
באמת שיהיה לו מזל טוב מכל
הלב... מעניין אם הוא חוגג

Queen for a day

New member
איי איי איי

תשקלי מילים. הוא(
) הרבה יותר קשיש מבילי והרבה יותר חתיך מבילי ויש עוד הרבה כאלה. אפילו סבא שלי

hermaioni

New member
יאיי D:../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

לא יאמן, הוא כבר בן 35? ;[ טוב אז מזל טוב לו עד 120שימשיך להיות חבר של מייק וטרה ושהם ימשיכו לעשות אותה מוזיקה שכולנו אוהבים, שימשיך להיות מושלם כמו שהוא ושיבוא כבר לישראל ^^ אהה וחגגתי לו אתמול יומולדת עם חברות שלי XD והכנתי לו עוגה D: [הצילום לא באיכות ממש טובה אבל..
]
http://i89.photobucket.com/albums/k206/ravidster/P1250002.jpg http://i89.photobucket.com/albums/k206/ravidster/P1250003.jpg

dkkk

New member
יו העוגה כזאת חמוטה

חמודדדדדדדדדה!!! חבל שהוא לא רואה, ואולי.. מוהההההאא

חעחעחע מזל טובבבבבבב^^

אני חדשה אמילי חדרה 14XD ואוווווווווווווווווווווווווווווו בילי חתיך^^ וגרין דיי ממש ממש ממש ממש טובים=] אחת הלהקות שאני אוהבת:) עכשיו נעבור לחלק האומנותי: מזל טוב לבילייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שימשיך לשירר בקול המעלף שלו^^ ושישאר בילי חמוד כמו שהוא XDDDDD

Pink Floyd 117

New member
וואו 35...

זה לא עד כדי כך קשיש. אולי כן. הוא יותר צעיר מההורים של רוב האנשים פה. בכל מקרה, מזל טוב לו. שימשיך במוזיקה שלו על 120 (זה יכול להיות מצחיק). שיהנה מחיו. שלא יוותר על החברים שלו. ושאר ברכות יום הולדת...

פאני14

New member
מזל טוב! ../images/Emo77.gif

הוא בגיל של אמא שלי... מה שאומר שהוא בקלות יכול היה להיות אבא שלי, כי אבא שלי מבוגר מאמא שלי בשנתיים, הוא בן 37. אבל זה לא כזה משנה, כי אני למשל מפנטזת על ג'וני דפ, שהוא בן 43 בכלל (כן כן, גם אני לא האמנתי כשרק גיליתי, לא רואים עליו בכלל), אז אבא שלי אפילו יותר צעיר מאחד הגברים שעלייהם אני מפנטזת, לא נשמע חולני טיפה...?

shaharrr53

New member
מזל טוב!../images/Emo154.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב!@

GrEeNgIrL3

New member
מזלל טובבב..

וואי.. איזה קשישים הם נהיו... המון המון מזל טובב... ושנזכה לשמוע עוד הרבה הרבה שירים חדשים שלהם..

../images/Emo80.gif מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אתמול פליץ,האוגר שלי, היה אצלי בדיו 9 חודשים! :)

למעלה