מזל טוב לבלובל!!!!! מזל טוב לBluebell, המ-נ-ה-ל-ת החדשה שלנו!!!!! כל הכבוד, ובהצלחה בניהול
א ארז וולך New member 23/3/05 #1 ../images/Emo65.gifמזל טוב לבלובל!!!!!../images/Emo65.gif מזל טוב לBluebell, המ-נ-ה-ל-ת החדשה שלנו!!!!! כל הכבוד, ובהצלחה בניהול
../images/Emo65.gifמזל טוב לבלובל!!!!!../images/Emo65.gif מזל טוב לBluebell, המ-נ-ה-ל-ת החדשה שלנו!!!!! כל הכבוד, ובהצלחה בניהול
ח חמוסה מתרוצצת New member 23/3/05 #3 מזל טוב!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo163.gif
P Piece of Wood New member 23/3/05 #4 מזל טוב! בהצלחה../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo125.gif
H healing drug New member 23/3/05 #7 מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif תגידו אני לא יודעת אם זה קשור אבל אף פעם לא עושים פה פגישות של הפורום מזל שיש עכשיו מנהלת אולי נפגש .... טוב אז בהצלחה בתפקיד החדש
מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif תגידו אני לא יודעת אם זה קשור אבל אף פעם לא עושים פה פגישות של הפורום מזל שיש עכשיו מנהלת אולי נפגש .... טוב אז בהצלחה בתפקיד החדש
A ADCMAN New member 23/3/05 #9 יש כלל לא עושים מפגשי פורום למינהם.. אתה רוצה לפגוש אנשים כנסי לאתר Jdate.co.il או קופידון
A ADCMAN New member 24/3/05 #27 שמעי, כאשר החוק הוא רע ולא טוב צריכים להפעיל אותו. אבל החוק הזה מצויין ומשובח. אין צורך בלהפעיל אותו. זה החוק, לכל חוק מפרים, רק חוק ממשלתי..
שמעי, כאשר החוק הוא רע ולא טוב צריכים להפעיל אותו. אבל החוק הזה מצויין ומשובח. אין צורך בלהפעיל אותו. זה החוק, לכל חוק מפרים, רק חוק ממשלתי..
C coullette New member 24/3/05 #28 מה הבעיה שלך במפגש פורום? לא רוצה-אל תבוא. בכל אופן אני כבר התייאשתי... וסתם שאלה-אתה בא מחר למסיבת רחוב?
מה הבעיה שלך במפגש פורום? לא רוצה-אל תבוא. בכל אופן אני כבר התייאשתי... וסתם שאלה-אתה בא מחר למסיבת רחוב?
C coullette New member 24/3/05 #30 HAHA... תגיד זה ממחר ב-12 בלילה? איפה זה בכלל? התקשרתי יש שם רק תא קולי מזדיין.
C coullette New member 24/3/05 #32 לא 12 בלילה? שאלתי בפורום פאנק אמרו לי שב 12 בלילה... מה הולך פה.... רגע אתה מתכוון להופעות רייב עם ביר 7,קריטיקל רדיקלה ושות'?
לא 12 בלילה? שאלתי בפורום פאנק אמרו לי שב 12 בלילה... מה הולך פה.... רגע אתה מתכוון להופעות רייב עם ביר 7,קריטיקל רדיקלה ושות'?
B BlueBeIl New member 25/3/05 #33 יש שני דברים, מסיבת רחוב ב12 בצהריים בקינג ג'ורג', וב12 בלילה את כל הרייב הזה.