מזל טוב לבר של דיאנה

רותי ע

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לבר של דיאנה ../images/Emo142.gif

שעוד שעה יהיה בן שנה
המון אושר ובריאות
מחכים לשמוע חוויות מהחגיגות

נו, הקדמת אותי בשעה... אז לבר

לדיאנה, לשון ולאבא ולכל כל המשפחה: מזל-טוב ענקי לכבוד יומולדת שנה (בחיי שאני מקלידה ורועדת מהתרגשות). תמשיכו להנות ממנו כתינוק וכילד (דיאנה, אין מה לעשות, הוא יגדל ויתבגר לך בלי שתרגישי בכלל אם תרצי או לא
). תחגגו טוב
ותשמחו
ולבר:
|
וכמובן
גדולה
שירלי.

מצטרפים לברכות ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif

המון המון מזל טוב, אושר ואהבה

jole

New member
המון מזל טוב גם מאתנו../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לברברון המתוקי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif

המון המון מזל טוב לילד המקסים. שולחים לכם מרחוק אלפי פרחים, בלונים ונשיקות של אושר. שנה מיוחדת לילד מקסים, מי יתן והשנה הבאה תהיה מיוחדת אף יותר. אוהבים המשפחה בדאבלין. (ותגידי שלא שאלתי לפני יומיים במייל....)

ימולדת שמח לבר של דיאנה ../images/Emo65.gif

שהיום הוא בן שנה
שתגדל ותמשיך להיות מתוק ומקסים כמו שאתה, שתביא המון נחת לאמא ואבא (וגם לאחותך) ושיהיה לך רק טוב בחיים! מאחלות שירלי ואיה

מזל טוב. ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo85.gif../images/Emo65.gif

שפע בריאות ואושר. שתדעו רק נחת. מאתנו היזהרים.
המון המון מזל טוב. איריס, עמית, אפרת, רותם ודפנה.

"היום יום הולדת, היום יום הולדת../images/Emo39.gif

... היום יום הולדת לברברון... חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לברברון..."
דיאנה, תמשיכו לגדל אותו בכיף ובנחת ושהוא ימשיך להביא לכם רק אושר
מאשרת ויעלי

יונית ש

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

המון אושר ומלא חיוכים

דיאנה1

New member
../images/Emo51.gif רבה על הברכות, איזה כיף!

היום עשינו יום כיף, בר ואני וגם אמא שלי הצטרפה. לקחתי אותו למשחקיה בפעם הראשונה לכבוד היומולדת, בהתחלה הוא קצת חשש ולא הבין לאיזה מקום מוזר אמא שלו הביאה אותו אבל אחר כך הוא התחיל להנות, זחל הלוך ושוב במנהרה, התנדנד, שיחק בכדורים ואפילו קצת בכה כשהלכנו. אחר כך אכלנו במסעדה והוא טרף רביולי ארבע גבינות ברוטב שמנת. אנין טעם הילד. מסיבת היומולדת תהיה ביום שבת עם המשפחה הקרובה. מאחר וטלי התלוננה שיש יותר מדי עוגות שלי במדור העוגות יומולדת באתר
החלטתי לעשות עוגה פשוטה. (לא, מה פתאום, לא בגלל טלי. החלטתי שהשנה ממילא זה לא משנה לו אז אפשר לדחות את העבודה הקשה לשנים הבאות...) היה לי נורא כיף לראות את הברכות בפורומים השונים, אז לכל מי שזכר וברך - תודה רבה, ממש עשיתם לי טוב על הלב. שיהיו לנו רק ימי כיף וחגיגות כאלו!

../images/Emo49.gif גם מאיתנו!../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אוהבות אתכם מאוד מאוד!
לבר תגיע ביום שישי, אם הסנילית תזכור להכניס אותה לתיק של הבריכה!

גם מאיתנו!!../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo143.gif

כל היום טיילנו וחשבתי עליכם! (הטלפון לא היה עלי) אז המון המון המון מזל טוב לבר! המון בריאות, אושר אושר אושר ועושר!! והרבה נחת להורים! נשיקות!

למעלה