שתיקה אחרונה
New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לדורי- 18../images/Emo65.gif
אומנם היה לה ביום ראשון...(ואני לא הייתי פה) אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
דורי,
קודם כל ולפני הברכות, אני רוצה להתוודות על משהו. למרות שאנחנו כבר לא בקשר עכשיו ובכלל במשך השנה הזאת, לא דיברנו ולא התראנו כמעט. אני חייבת להגיד לך שיצא לי להכיר בך מישהי שלא תיארתי לעצמי שאני אכיר. כי באמת, את בחורה מדהימה, מצחיקה, תומכת, עוזרת ויותר מכל - אוהבת.
ויש בך אני חושבת את כל התכונות הכי טובות לחברה טובה. ורק בזכות עצמך, זכיתי בך.
כי נכון ששוב, אנחנו לא הכי מדברות עכשיו אבל תדעי לך שאת שאני לא שוכחת ולא אשכח אותך אף פעם. אז על ההיכרות הזאת בינינו, אני רוצה להגיד לך מילה אחת. תודה. על הכל. טוב, אז זה דבר ראשון. דבר שני ברשותך, אני רוצה להגיד סליחה. סליחה מכל הלב על זה ששחכתי דבר כ"כ חשוב.. את היומהולדת שלך! ואין לך, באמת שאין לך מושג כמה אני מצטערת על זה.. ומביאה לעצמי על זה מכות!! איך יכול להיות ששכחת ייום הולדת של ילדה כ"כ מדהימה? רק ה' יודע... ודבר שלישי? אני אעבור לברכות. יאללה נתחיל. אז לכבוד יומולדתך ה18 במספר, פאקניג 18, הא? אני רוצה לאחל לך- קודם כל, המון אושר, יושר, כושר, אהבה, הצלחה והכי חשוב - בריאות. המון המון מזל טוב, עד 100 כ40 שנה. שתזכי להצליח, לשאוף למעלה ולפרוח בכל מקום ומטרה אשר תפני, שתזכי תמיד להבדיל בין רע לטוב ולדעת מה הכי טוב בשבילך. שתלכי תמיד בדרכים ישרות וטובות לך, שברגעים קשים ועצובים קצת תדעי לשמור על אופטימיות ולהסתכל על חצי הכוס המלאה. שתזכי תמיד לקום כל בוקר ולשמור על החיוך שלך טוב טוב, כי החיוך שלך שווה המון אז חסר לך שלא תשמרי אותו בשבילי, כן?
שתזכי להגשמת חלומות גדולים שאת רק חולמת עליהם השנה ובחיים, שתדעי לנצל כל רגע ודקה מהגיל ומהחיים האלה. כי הם שלך ואף אחד לא ייקח אותם ממך אם רק תנצלי אותם על הצד הטוב ביותר. שתמיד תזכרי שיש אנשים שאוהבים ומעריכים אותך וזה לאו דווקא אני, כן? זה זכות עצמך ובזכות האופי הכל-כך מדהים שלך. אז אל תשתני לנו לעולם דורי. כי אנחנו אוהבים אותך בדיוק כמו שאת. ושוב, למרות שכמו שכתבתי בהתחלה, אנחנו לא מדברות עכשיו כ"כ.. די התרחקנו לצערי! אני לא אשכח אותך אף פעם ולכן אני כל הזמן פה בשבילך. אם זה במסנג'ר או בפרטיות, אני פה תמיד כי את חשובה לי ואני רוצה שיהיה לך טוב כמו היום. אוהבת אותך, ושוב המון מזל טוב!!!
אומנם היה לה ביום ראשון...(ואני לא הייתי פה) אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא